pantelista Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που ανοίγω νέο θέμα, αλλά στη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Αν κάποιος moderator θεωρεί ότι πρέπει να ενσωματωθεί κάπου αλλού, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χθες το βράδυ έλαβα mail από τη wise ότι πρέπει να κάνω verification account. Μπήκα στη εφαρμογή, όπου όντως τη μισή οθόνη καλύπτει το σχετικό μήνυμα. Μου ζητάει να ανεβάσω μπρος και πίσω όψη ταυτότητας, που για μεγάλη μου έκπληξη δεν κάνει πλέον αποδεκτή. Έχω το προηγούμενο δελτίο που έχει μεν λατινικά στοιχεία αλλά δεν τη δέχεται. Με την ίδια ταυτότητα είχα κάνει εγγραφή στη wise χωρίς πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι 8/12 πρέπει να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων αλλιώς δεν μπορώ να κάνω χρήση του λογαριασμού μου. Τρέχω για νέα ταυτότητα; Και πόσος χρόνος θα χρειαστεί; Υπάρχουν άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
fmarkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, pantelista είπε Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που ανοίγω νέο θέμα, αλλά στη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Αν κάποιος moderator θεωρεί ότι πρέπει να ενσωματωθεί κάπου αλλού, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χθες το βράδυ έλαβα mail από τη wise ότι πρέπει να κάνω verification account. Μπήκα στη εφαρμογή, όπου όντως τη μισή οθόνη καλύπτει το σχετικό μήνυμα. Μου ζητάει να ανεβάσω μπρος και πίσω όψη ταυτότητας, που για μεγάλη μου έκπληξη δεν κάνει πλέον αποδεκτή. Έχω το προηγούμενο δελτίο που έχει μεν λατινικά στοιχεία αλλά δεν τη δέχεται. Με την ίδια ταυτότητα είχα κάνει εγγραφή στη wise χωρίς πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι 8/12 πρέπει να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων αλλιώς δεν μπορώ να κάνω χρήση του λογαριασμού μου. Τρέχω για νέα ταυτότητα; Και πόσος χρόνος θα χρειαστεί; Υπάρχουν άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν η ταυτότητα σου είναι παλιά (έχει βγει πριν το 2013) σύμφωνα με τον νέο νόμο δεν ισχύει. 2
fmarkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Στο όριο είσαι, ίσως όμως γι αυτό σου ζητάνε ταυτοποίηση. Καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους.
pantelista Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, fmarkos είπε Στο όριο είσαι, ίσως όμως γι αυτό σου ζητάνε ταυτοποίηση. Καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους. Έχω ήδη ανοίξει ticket. Θα δούμε... Στο μεταξύ έκανα λογαριασμό στη REVOLUT. Χρησιμοποίησα επίτηδες την ίδια ταυτότητα η οποία πέρασε. Βέβαια δεν ολοκληρώθηκε η εγγραφή ακόμα αλλά δεν με σταμάτησε στην ταυτότητα.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, pantelista είπε Έχω ήδη ανοίξει ticket. Θα δούμε... Στο μεταξύ έκανα λογαριασμό στη REVOLUT. Χρησιμοποίησα επίτηδες την ίδια ταυτότητα η οποία πέρασε. Βέβαια δεν ολοκληρώθηκε η εγγραφή ακόμα αλλά δεν με σταμάτησε στην ταυτότητα. Θα σε σταματήσουν και στην revolut,βγάλε νέα ταυτότητα ή διαβατήριο.Δεν ξέρω αν η wise δέχεται νέο δίπλωμα οδήγησης.
pantelista Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα σε σταματήσουν και στην revolut,βγάλε νέα ταυτότητα ή διαβατήριο.Δεν ξέρω αν η wise δέχεται νέο δίπλωμα οδήγησης. η REVOLUT όντως δέχεται νέο δίπλωμα το οποίο θα χρησιμοποιήσω αν κόψουν την ταυτότητα. Η WISE δεν δέχεται δίπλωμα. Η νέα ταυτότητα μάλλον είναι μονόδρομος για να συνεχίσω στη wise. Υποψιάζομαι ότι και για διαβατήριο θα χρειαστώ μάλλον νέα ταυτότητα +95 ευρώ😋 Το θέμα είναι ότι έχω συνδεδεμένο λογαριασμό wise με πλατφόρμα peer to peer lending. Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να προλάβω να κάνω αλλαγή σε revolut, και στη συνέχεια πάμε για ταυτότητα νέου τύπου.
Eefoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Γειά σας. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με wise. Έφτιαξα λογαριασμό πριν 2 μέρες και έχω στείλει τα λεφτά τα έχει τραβήξει αποντην τράπεζα αλλα δεν ξερω που βρίσκονται. Το μαιλ έλεγε ότι θα έπρεπε να ειχαν φτάσει εχτές αλλα δεν εχουν πάει. Το μαιλ λεει μπορεί να υπάρχουν 2 τρόποι η να μην έστειλα εγώ τα λεφτά πράγμα απίθανο αφού τα τράβηξε απο τον λογαριασμό μου η να έχει καθυστερήσει η τράπεζα. Πάλι απίθανο το βρίσκω αφού τα λεφτά εχουν φύγει από τον λογαριασμό μου. Τι να κάνω? Που είναι τα λεφτά μου? Να εποοικοινωνησω με τημ τραπεζα μου? Ανυσηχω μήπως εχω κάνει βλακεια και έχω χάσει έτσι απλα τα λεφτά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα