Redparrot15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Γεια και χαρά σε όλους. Θα πάω να ταξιδέψω σύντομα μέσα στους επόμενους μήνες για να πιάσω αξιωματικός αν πάνε καλά τα πράγματα. Ο λόγος που γράφω αυτό το πόστ είναι ότι έχω χαμηλό θυροειδή(σε φυσιολογικά επίπεδα) και πρέπει να παίρνω ένα χαπάκι κάθε μέρα όταν ξυπνάω. Να ενημερώσω τη ναυτιλιακή/πλοίο ή δεν χρειάζεται; Αυτή η αγωγή δεν μου προκαλεί κάποιο πρόβλημα ή κατι στην καθημερινότητά μου. Όσοι είστε έμπειροι ναυτικοί και/ίσως έχετε συναντήσει κάτι ανάλογο, σας παρακαλώ γράψτε τη γνώμη σας. Είναι σημαντικό. Ευχαριστώ .
Morosana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Οπωσδήποτε πρέπει να ενημερώσεις τόσο το γραφείο όσο και τους συναδέλφους στο βαπόρι. Σκεψου τι θα κανεις αν συμβεί κάποια αβαρία και χρειαστεί να μεινεις παραπάνω στο βαπόρι εχοντας ξεμείνει από χάπια.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Οτι και να κάνεις να φροντίσεις να έχεις μαζί σου τουλάχιστον διπλάσια χάπια απο αυτά που πιστευεις ότι θα χρειαστείς. Ενημέρωσε τους,πιθανότατα δεν θα είσαι ο μόνος που παίρνει κάποια αγωγή.
snot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Πάρε χάπια μαζί σου αρκετά για 2 χρόνια καλύτερα να πάνε χαμένα παρά να ξεμείνεις. Προσωπικά δεν θα ενημέρωνα ναυτιλιακή, κανείς δεν θα ασχοληθεί. Όχι ότι είναι κακό να το κάνεις, φαντάζομαι πέρασες γιατρούς και τους το είπες. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Το ότι περνάς γιατρούς για να πάρεις φυλλάδιο δεν λέει τίποτα. Και σοβαρή εγχείρηση καρδιάς να έχεις κάνει πάλι θα σε περάσουνε. Είναι τελείως τυπικό. Η πιο safe επιλογή είναι να μην πεις τίποτα ώστε να μην προτιμήσουν κάποιον άλλον για την θέση σου που δεν έχει τίποτα. Και να φροντίσεις μετά να έχεις μαζί σου μεγάλη περίσσεια χαπιών. Το να το αναφέρεις δεν βλέπω πως θα σε ωφελήσει. Θα πάρουν μήπως τα αντίστοιχα χάπια στο φαρμακείο του πλοίου για καβάτζα? Δεν νομίζω
Narayan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ορισμένα λιμάνια ελέγχουν τι φαρμακευτικές ουσίες φέρνεις μαζί σου στο πλοίο, ειδικά αν είναι με συνταγή. Να έχεις μαζί σου την συνταγή του γιατρού μεταφρασμένη στα Αγγλικά για να μην έχεις θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα