Vault13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο τροπος της διαβαθμισης ειναι αρκετα παραπλανητικος. Υπαρχει παραβαση ναι, δεν εχω ξαναδει τετοια νησιδα, εχουν το copyright εδω μην κανετε χαρακτηρισμους χωρις λογω εσεις οι υπερ της παραβασης εκανα ενσταση πως βλεπω το αποτελεσμα; προθεσμια να πληρωσω την κληση 60 μερες; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Στις 6/12/2023 στις 8:56 ΠΜ, haris_216 είπε Προφανώς είναι σπάσιμο κι εκνευριστικό να τιμωρείσαι για Χ παράβαση την ίδια στιγμή που ο διπλανός για το ίδιο ακριβώς θέμα δεν έχει επίπτωση. Από την άλλη βέβαια μία τέτοια επιπέδου συζήτηση θυμίζει "γιατί μόνο εγώ κυρία, αφού και ο Γιαννάκης έκανε φασαρία" Κατα κυριο λογο ο ελληναρας ενοχλειται πιο πολυ επειδη δε γραψαν τον αλλο. Ποσες φορες εχω τυχει σταματημενος σε μπλοκο και να ακουω τον αυστραλοπιθηκα να φωναζει "αυτον γιατι δεν τον σταματας ενω δε φοραει κρανος". Το να σκεφτει να βαλει ο ιδιος κρανος,ουτε του περναει απο το μυαλο. Μια φορα μαλιστα,ενω μας ειχαν σταματησει ολους για την ιδια παραβαση ( διελευση σε πεζοδρομο ) και ενω ηταν ετοιμοι να μας τη χαρισουν,αρχισε ο αυστραλοπιθηκας να φορτωνεται τους τσεους για την αδικια του κοσμου και στο τελος μας γραψαν ολους.Κοιταζομασταν με τον αλλον και κουναγαμε το κεφαλι μας. Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ,ειναι να σταματανε εμενα με μαμα μηχανακι προβλεπε και κρανος και να μη σταματανε τους ακρανωτους. Εχω μαθει ομως να μιλαω οσο πρεπει στα μπλοκα,να μην κλαιγομαι και να μην αντιδραω. Εαν εχω κανει καμια παραβαση ειμαι παντα σε φαση "εχετε δικιο,δεν εχω καμια δικαιολογια,γραψτε με,αλλα αν μπορειτε μη μου παρετε την πινακιδα". Απο τις 10 φορες,με εχουν αφησει τις 9 και τη 1 μου γραψαν 10 ευρω οτι παρεμποδιζα την εισοδο στον πεζοδρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ο τροπος της διαβαθμισης ειναι αρκετα παραπλανητικος. Υπαρχει παραβαση ναι, δεν εχω ξαναδει τετοια νησιδα, εχουν το copyright εδω μην κανετε χαρακτηρισμους χωρις λογω εσεις οι υπερ της παραβασης εκανα ενσταση πως βλεπω το αποτελεσμα; προθεσμια να πληρωσω την κληση 60 μερες; Αν θες τις πινακίδες πίσω πιο γρήγορα έπρεπε να έχεις πληρώσεις την κλήση ήδη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν θες τις πινακίδες πίσω πιο γρήγορα έπρεπε να έχεις πληρώσεις την κλήση ήδη . Και τι σχεσΗ εχει; Βλεπει το τμημα ποιος πληρωνει και ποιος οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε Και τι σχεσΗ εχει; Βλεπει το τμημα ποιος πληρωνει και ποιος οχι; Αν δεν καταλαβαίνεις την σχέση........πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν καταλαβαίνεις την σχέση........πάω πάσο. Γραψε ολο το story πως θα παρω πιο νωρις της πινακιδες, και θα καταλαβω και την πληρωμη. Τι τους νοιαζει αν πληρωσες, αν δεν πληρωσεις παει στο ΑΦΜ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 30 χρονια που πηγαινω συχνα στο λουτρακι παντως, εκει στη μεση του κεντρου υπαρχουν ΠΑΝΤΑ παρκαρισμενα, και ποτε δεν εχω δει κληση σε κανενα. Οι μονες φορες που δεν υπαρχουν παρκαρισμενα ειναι οποτε γινεται καρναβαλι ή αλλα τσιρκολικια τυπου επιταφιος, οποτε και αδειαζει ολο το σημειο για παρελασεις και εκδηλωσεις. Αυτο που υποθετω ειναι οτι οι συγκεκριμενες θεσεις ειναι τυπικα μεν παρανομες αλλα ατυπα "καβατζες" για ντοπιους, και ολοι ξερουμε τι συμβαινει οταν ο "ξενος" τη χαλασει στο "ντοπιο" σε οποιοδηποτε μερος της ελλαδας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα