Vault13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Θα κανω μια ενσταση ηλεκτρονικα και ας αποριφτει. Να μου μειωσουν τις μερες αφαιρεσης της πινακίδας εστω; τι να γραψω, βασιζομενος στις φωτο απο ανεβασα εγω και φιλοι, και ποιες να στειλω;
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 8:05 ΜΜ, filipprin είπε Εγω πάντως θα το ελεγα και σημανση θεσης παρκινγκ αν το εβλεπα για πρωτη φορα Στις 5/12/2023 στις 11:39 ΜΜ, Vault13 είπε https://ibb.co/x3xDNzn https://ibb.co/DW4dgKw ειναι κιτρινη τεθλασμενη γραμμη ζιγκ ζαγκ αυτη; ερωτηση 2. Πως κανω ενσταση ηλεκτρονικα; Ή να παω εκει; Δεν ξερω γιατι επιμενετε, ειναι εμφανες οτι δεν ειναι το κλασικο σχεδιο για θεσεις παρκινγκ, αφου οι "θεσεις" ειναι πιο στενες για ενα αμαξι. Επισης, δεν γινονται με κιτρινο χρωμα
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω γιατι επιμενετε, ειναι εμφανες οτι δεν ειναι το κλασικο σχεδιο για θεσεις παρκινγκ, αφου οι "θεσεις" ειναι πιο στενες για ενα αμαξι. Επισης, δεν γινονται με κιτρινο χρωμα Επιμένουν γιατί "βολεύει" το σκεπτικό να νοούνται ως θέσεις στάθμευσης. Οι ίδιοι άνθρωποι τις ίδιες διαγραμμίσεις θα τις "έβλεπαν" σα νησίδα αν τους βόλευε σε κάτι διαφορετικό. Βέβαια το ερώτημα, χωρίς να αλλάζει το σκεπτικό ύπαρξης της διαγράμμισης, είναι γιατί διαγράμμιση και όχι κανονική νησίδα, πλακόστρωτη με φυτά. Όχι πως δεν θα καβαλούσαν τόσο τα πλακάκια όσο και τα φυτά αλλά τουλάχιστον θα είχαμε άλλου τύπου συζήτηση τώρα.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Τα χρωματα στους δρομους, στα φανάρια και στα αυτοκίνητα δεν είναι τυχαία επιλεγμένα κάτι λένε και ειναι και νομοθετημένα. Το λεω για τους αδαείς που βλέπουν κίτρινο ή κάποιο άλλο χρώμα και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν 1
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα χρωματα στους δρομους, στα φανάρια και στα αυτοκίνητα δεν είναι τυχαία επιλεγμένα κάτι λένε και ειναι και νομοθετημένα. Το λεω για τους αδαείς που βλέπουν κίτρινο ή κάποιο άλλο χρώμα και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν "Αδαείς" δεν θα το έλεγα. Μάλλον πονηρούληδες. Όλη η όρεξη τους για διερεύνηση της κατάστασης γίνεται ΑΦΟΥ τους τσιμπήσουν και ψάχνουν να βρουν πάτημα για να τη σκαπουλάρουν. Ποιός ποτέ ανέβασε την όποια φωτογραφία και να πει "παιδιά, πιστεύετε ότι εδώ μπορεί να παρκάρει/στρίψει κανείς ή είναι παράνομο;" 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στις 6/12/2023 στις 8:12 ΠΜ, poulinos είπε σε ενστασεις αυτο που πιανει ειναι χαρτι απο γιατρο οτι πχ πηγες επισκεψη κτλ. και συνηθως εχει να κανεις attach το χαρτι.αν γραψεις παρκαρα για 3 λεπτα ή παρκαρα να παω στο φαρμακειο ή δεν ξερω τι θα παει ακλαφτη Δηλαδή αν εγώ έχω ραντεβού με έναν οδοντίατρο ή έναν καρδιολόγο και παρκάρω πάνω σε ράμπα,πεζοδρόμιο ή θέση ανάπηρου,επειδή δεν βρίσκω αλλού να παρκάρω και κάνω ένσταση,θα διαγραφεί η κλήση μου;
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Βέβαια το ερώτημα, χωρίς να αλλάζει το σκεπτικό ύπαρξης της διαγράμμισης, είναι γιατί διαγράμμιση και όχι κανονική νησίδα, πλακόστρωτη με φυτά. Όχι πως δεν θα καβαλούσαν τόσο τα πλακάκια όσο και τα φυτά αλλά τουλάχιστον θα είχαμε άλλου τύπου συζήτηση τώρα. Αυτο γινεται συχνα σε μερη που ειναι αρκετα στενα ηδη. Στην ουσια σου απαγορευουν να εισαι σταθμευμενος πανω για να μπορουν να περασουν μεγαλα οχηματα. Αλλος λογος για να διευκολυνουν την διασταυρωση και την κινηση (πχ απο τον λοξο δρομο αντι να περιμενουν τα αμαξια σε μια λωριδα να στριψουν και αριστερα, και δεξια, τωρα ο καθενας εχει τον δικο του δρομο) Αλλα απο οτι βλεπω, στον συγκεκριμενο δρομο, ο πανω ειναι μονοδρομος και απο την διπλη κατευθυνση δεν μπορει να ανεβει καποιος (δεν ειναι διακεκομμενη η διπλη) 🤷♂️. Ευκολα γινεται ενας κυκλικος κομβος παντως, με χαμηλο πεζοδρομιο για να το πατανε λεωφορεια κτλ. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, jmmys said: Δηλαδή αν εγώ έχω ραντεβού με έναν οδοντίατρο ή έναν καρδιολόγο και παρκάρω πάνω σε ράμπα,πεζοδρόμιο ή θέση ανάπηρου,επειδή δεν βρίσκω αλλού να παρκάρω και κάνω ένσταση,θα διαγραφεί η κλήση μου; α.για ραμπα αναπηρου παιζει να μην βρεις το αμαξι σου οταν βγεις και οχι να σου σβησουν κληση. β. υπαρχει περιπτωση να σου την σβησουν αλλα παλι εχει να κανει με το ατομο που θα διαβασει την ενσταση plus τον δρομο.αλλο πχ να παρκαρεις πχ σε ενα στενο που απαγορευεται αλλα δεν ενοχλει και αλλο να πεις το παρκαρα στην πανεπιστημιου ή το παρκαρα και δεν εστριβε το λεωφορειο 1
filipprin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Επιμένουν γιατί "βολεύει" το σκεπτικό να νοούνται ως θέσεις στάθμευσης. Οι ίδιοι άνθρωποι τις ίδιες διαγραμμίσεις θα τις "έβλεπαν" σα νησίδα αν τους βόλευε σε κάτι διαφορετικό. Εγω βασικα δεν εδειξα καμια επιμονη.Μια φωτογραφία ειδα σε ενα μέρος που ουτε εχω ξαναδει και εξεφρασα την αποψη μου.Οποιος διαφωνεί ξιδι..........Οσες διαγραμμίσεις νισηδας εχω δει στην Αθηνα εχουν πυκνοτερη διαγράμμιση ανα 20-30 ποντους ωστε να μην υπαρχουν παρανοήσεις.Εκει μαλλον τούς τελειωσε το χρωμα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin 1
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, filipprin είπε Εγω βασικα δεν εδειξα καμια επιμονη.Μια φωτογραφία ειδα σε ενα μέρος που ουτε εχω ξαναδει και εξεφρασα την αποψη μου.Οποιος διαφωνεί ξιδι..........Οσες διαγραμμίσεις νισηδας εχω δει στην Αθηνα εχουν πυκνοτερη διαγράμμιση ανα 20-30 ποντους ωστε να μην υπαρχουν παρανοήσεις.Εκει μαλλον τούς τελειωσε το χρωμα. Κι εγώ δεν απάντησα σε σένα. Σε άλλον απάντησα/quotάρησα και ομοίως εξέφρασα την δική μου άποψη. Επίσης όσες διαγραμμίσεις έχω δει εγώ να αφορούν θέσεις στάθμευσης έχουν αραιότερη διαγράμμιση Αν τώρα αισθάνεσαι ότι "φωτογραφήθηκες" τότε μάλλον δεν φταίω εγώ. Και μια που αναφέρεσαι σε λαϊκές ρήσεις (ξίδια, κλπ) να συνεισφέρω κι εγώ μία. "Όποιος έχει τη μύγα...." 3
filipprin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παλι σε σενα απαντησα ξεκαθαρα και χωρίς υπεκφυγές,αντιθετα με σενα που κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις, ημουν σαφεστατος. 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Επίσης όσες διαγραμμίσεις έχω δει εγώ να αφορούν θέσεις στάθμευσης έχουν αραιότερη διαγράμμιση Και εγω το ιδιο ,για αυτο λοιπον μιας και η νησιδα Υποχρεουτε να εχει πυκνότερες ειπα οτι θα μπορουσε να ειναι και θεση σταθμευσης Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, filipprin είπε Και εγω το ιδιο ,για αυτο λοιπον μιας και η νησιδα Υποχρεουτε να εχει πυκνότερες ειπα οτι θα μπορουσε να ειναι και θεση σταθμευσης Άντε να σου πω κι εγώ τότε ότι μιας και ο χώρος στάθμευσης υποχρεούται να έχει αραιότερες (να δείχνει ότι χωράει αυτοκίνητο στο περίγραμμα) ξεκάθαρα δείχνει ότι ΔΕΝ είναι θέση στάθμευσης Όποιος εκεί "βλέπει" χώρο στάθμευσης και παρκάρει το όχημά του απλά θα είναι εκτός περιγράμματος. Δεν ξέρω αν θα είναι παράνομος ως προς αυτό (δεν ξέρω τι ορίζει ο κοκ αλλά φαντάζομαι ότι θα πρέπει το όχημα να είναι μέσα στο παραλληλόγραμμο) αλλά σίγουρα θα είναι λάθος.
filipprin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι υποχρεούται αλλα ο δήμος δεν το εκανε.Στις πρωτες θέσεις σαφώς και χωραει οχημα κανονικα.Απο κει και περα καποιος που ζει εκει γνωριζει οτι δεν ειναι παρκιν.Καποιος που παει πρωτη φορα μπορει και να μπερδευτει.Κανονικα λοιπον θα επρεπε να εχει πυκνη διαγραμμιση .Τωρα πρωσωπικα ουτε εγω θα ρισκαριζα να παρκαρω εκει αλλα δεν ειναι αυτο θεμα μας.Εναι ξεκαθαρα κακοτεχνια......... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από filipprin
st@kas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Παρόμοιο περιστατικό είχα φέτος στην Κάρπαθο. Η οποία στο κέντρο της είναι γεμάτη από κίτρινες γραμμές που πολλές έχουν μαυρίσει. Ήταν πρώτη μου φορά στο νησί και θα καθόμουν κάτι λιγότερο από 2 μέρες. Έτσι όπως έψαχνα για πάρκινγκ είδα μια κενη θέση ανάμεσα σε 4-5 αμάξια παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Παρκαρα χωρίς να έχω αντιληφθεί την κίτρινη γραμμή και μετά από 30-40 λεπτά όταν γύρισα υπήρχε μόνο το δικό μου αμάξι και φυσικά με ροζ χαρτί. Έτσι όπως γυρνούσα και αφού είχαν φύγει όλα τα υπόλοιπα αμάξια φάνηκε η κίτρινη γραμμή. Ήταν μια μόνη συνεχόμενη κίτρινη γραμμή 30-40 εκατοστά από το πεζοδρόμιο αλλά σε πολλά σημεία είχε μαύρα στίγματα. Πήγα στην αστυνομία έκανα ένσταση αλλά ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν μου έδωσε πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτή από τον διοικητή. Όταν όμως ξανά πήγα την επόμενη μέρα και βρήκα τον διοικητή και του εξήγησα όλο το σκηνικό την έκανε δεκτή. Η κλήση ήταν 80€ και τις πινακίδες δεν τις είχαν πάρει γτ το αμάξι ήταν ενοικιαζόμενο.
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 4:57 ΜΜ, Vault13 είπε Πεφτει στα 20 αν το πληρωσω τωρα αρα 20 μου χαρισε Δεν ισχυει αυτο,εδω και χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα