Προς το περιεχόμενο

Μου πηραν τις πινακίδες…τώρα;

Vault13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει παραγίνει το κακό στην Αθήνα με τις παράνομες σταθμεύσεις που κλείνουν την κυκλοφορία μέσα στο μποτιλιάρισμα, αν θέλουν να αγοράσουν τσιγάρα από το περίπτερο ας προνοήσουν να το κάνουν από πριν. Η τροχαία πρέπει να αφαιρέσει μερικές πινακίδες προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ειναι ακριβως οπως το βλεπεις. Εκει με γραψαν. Δεν υπαρχει καμια αλλη συμανση.

τελικα να το παλεψω για ακυρωση; Οπως λεει ο φιλος; Στεκει;

Να σε γράψουν γιατί πάρκαρες στραβά και έφαγες τη θέση άλλου σε άλλο κουτάκι να το καταλάβω, αλλά επειδή απλά πάρκαρες;

(για τους άλλους παίζει τι ώρα πέρασε η τροχαία και αν ήταν τότε εκεί, αν ήταν εκεί παίζει το «ας γράψουμε τον Αθήναιο μήπως οι λουτρακιωτες παρκαρισμένοι  έχουν κονε και γίνουμε ρόμπα»)

Επεξ/σία από getty

On 02/12/2023 at 05:19, Vault13 said:

Δεν ξερω αν ειναι νησιδα αυτο. Να δειτε, εδω με γραψαν

https://ibb.co/S6mtnV2

ειναι κιτρινο παντως, με σπρει. Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι αυτο. Τεσπα τι κανω;

Παρε sttelite. Θες και και street?

https://ibb.co/7g5bxmz

ακυρωνεται το προστιμο ή εστω οι πινακιδες;

Το τμήμα του δρόμου που είναι οριοθετημένο με διαγράμμιση αποκαλείται επιφάνεια αποκλεισμού, όπου εξ ορισμού απαγορεύεται η οδήγηση αλλά και η στάση/στάθμευση.

On 02/12/2023 at 09:47, Vault13 said:

Εγινε ενας κακος χαμος απο περαστικους και εμενα γιατι ειμασταν 2 αμαξια και εγραψε μονο εμενα ο μπατσος. Υπαρχουν και φωτο. Εχω πινακιδες αλλης πολης βλεπεις, Αθηνας κιολας. Εντο μεταξυ εγω ηρθα πριν απο τον αλλον που δεν έφαγε καν κληση. Το Χ που λες τι ειναι;

On 02/12/2023 at 09:57, Vault13 said:

Αληθεια γιατι εγραψε μονο εμενα 2 αμαξια ειμασταν κι ειχε κολλησει με το δικο μου αμαξι εγραψε μιση σελιδα πανω στην κληση και μιλαγε και ασχημα. Τον αλλο τον αφησε. Μπορω να κανω καταγγελια για παραβαση καθηκοντος στον αστυνομικο;;

Αν υπάρχουν αποδείξεις πως ο αστυνομικός έδρασε επιλεκτικά, ίσως μπορείς να κάνεις μια αναφορά, αλλά δε νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

On 02/12/2023 at 10:44, Vault13 said:

Ειναι ακριβως οπως το βλεπεις. Εκει με γραψαν. Δεν υπαρχει καμια αλλη συμανση.

τελικα να το παλεψω για ακυρωση; Οπως λεει ο φιλος; Στεκει;

Δεν υπάρχει κάτι να παλέψεις. Είναι σα να λες πως καβάλησες μια νησίδα, σου έκοψαν κλήση και έχεις την απαίτηση να σου την ακυρώσουν γιατί δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει τη στάθμευση επάνω στη νησίδα.

• Like 2

Στις 2/12/2023 στις 5:20 ΜΜ, dkstopo είπε

Ζήτα να σου σβήσουν την κλήση και να σου δώσουν πίσω τις πινακίδες εαν δεν έχουν προσθέσει σήμανση που δεν βλέπω.

Εγω πάντως θα το ελεγα και σημανση θεσης παρκινγκ  αν το εβλεπα για πρωτη φορα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Stavros86 είπε

Το τμήμα του δρόμου που είναι οριοθετημένο με διαγράμμιση αποκαλείται επιφάνεια αποκλεισμού, όπου εξ ορισμού απαγορεύεται η οδήγηση αλλά και η στάση/στάθμευση.

Ποιο λες το μεσα με τις κοντινες γραμμες ή το εξω; 
εχει γραψει κατι για "τεθλασμένη κίτρινη γραμμή (ζιγκ ζακ ‘στην κληση αν θες να στην ανεβασω κ τετοιο πραγμα δεν βλεπω. 
Ουτε νησιδα ειναι αυτο. Δες πως ειναι οι νησιδες.

οπως λεει και ο φιλος, σαν θεσεις παρκινγκ ειναι.

Επεξ/σία από Vault13

Έχω πάει άπειρες φορές στο Λουτράκι και συνέχεια βλέπω παρκαρισμένα εκεί. Το έχω αφήσει κι εγώ καναδυό φορές. Γενικώς η Λέκκα τα πρωινά ειδικά είναι χειρότερη κι από δρόμο της Αθήνας, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και διπλοπαρκαρισμένα παντού. 

• Like 1

Είναι σίγουρο πως δεν είναι θέσεις στάθμευσης, αν ήταν θα το ανέφερε. Επίσης από παλιότερο street view φαίνεται πως υπήρχαν και πλαστικά κολωνάκια εκεί, αλλά πιθανότατα τα έσπασαν αυτοί που παρκάρουν.
Συνεπώς, απαγορεύεται ακόμα και να την πατήσεις τη γραμμή αυτή, πόσο μάλλον να παρκάρεις.
Όμως, από όλες τις χρονιές που είδα στο street view, έχει πάντα παρκαρισμένα εκεί, και χωρίς κλήσεις...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://ibb.co/x3xDNzn
https://ibb.co/DW4dgKw
ειναι κιτρινη τεθλασμενη γραμμη ζιγκ ζαγκ αυτη; 

ερωτηση 2. Πως κανω ενσταση ηλεκτρονικα; Ή να παω εκει;

Επεξ/σία από Vault13

35 λεπτά πριν, Vault13 είπε

ερωτηση 2. Πως κανω ενσταση ηλεκτρονικα; Ή να παω εκει;

Eρώτηση 3. Αν και την ξαναέκανα και έμεινε αναπάντητη. Σε έγραψε η ΕΛΑΣ ή η Δημοτική? 

Αν δεν θες να πας εκεί

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις ένσταση εδώ

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/enstase-gia-praxe-bebaioses-parabases

και στη δεύτερη ένας θεός ξέρει 

https://loutraki.gov.gr/Τμήματα/dimos-loytrakioy-perachoras-ag-theodoron/geniki-dieythynsi/tmima-dimotikis-astynomias/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Eρώτηση 3. Αν και την ξαναέκανα και έμεινε αναπάντητη. Σε έγραψε η ΕΛΑΣ ή η Δημοτική? 

Αν δεν θες να πας εκεί

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις ένσταση εδώ

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/bebaioseis-kai-antigrapha/enstase-gia-praxe-bebaioses-parabases

και στη δεύτερη ένας θεός ξέρει 

https://loutraki.gov.gr/Τμήματα/dimos-loytrakioy-perachoras-ag-theodoron/geniki-dieythynsi/tmima-dimotikis-astynomias/

Δεν το δα φιλε, η ελλας το εκανε

Επεξ/σία από Vault13

Μόλις τώρα, Vault13 είπε

Δεν το δα φιλε, η ελλας το εκανε

Για κοίτα πάνω στην κλήση, λέει ακόμα για 3 μέρες ένσταση? Γιατί αν σε έγραψαν την Παρασκευή λογικά τελειώνει αύριο η διορία

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για κοίτα πάνω στην κλήση, λέει ακόμα για 3 μέρες ένσταση? Γιατί αν σε έγραψαν την Παρασκευή λογικά τελειώνει αύριο η διορία

Γραφει εντος τριων ημερων ενσταση απο την επιδοση της παραβασης. Με γραψαν 1/12/2023.(απο πισω αυτα οχι πανω)

λοιπον; Ειμαι μεσα αυριο 6.12.2023? Και τι να γραψω στην ενσταση ή θα παει ακλαφτη;

Επεξ/σία από Vault13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Vault13 said:

Γραφει εντος τριων ημερων ενσταση απο την επιδοση της παραβασης. Με γραψαν 1/12/2023.(απο πισω αυτα οχι πανω)

λοιπον; Ειμαι μεσα αυριο 6.12.2023? Και τι να γραψω στην ενσταση ή θα παει ακλαφτη;

σε ενστασεις αυτο που πιανει ειναι χαρτι απο γιατρο οτι πχ πηγες επισκεψη κτλ. και συνηθως εχει να κανεις attach το χαρτι.αν γραψεις παρκαρα για 3 λεπτα ή παρκαρα να παω στο φαρμακειο ή δεν ξερω τι θα παει ακλαφτη

Επεξ/σία από poulinos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2023 στις 8:52 ΜΜ, Vault13 είπε

Ποιο λες το μεσα με τις κοντινες γραμμες ή το εξω; 
εχει γραψει κατι για "τεθλασμένη κίτρινη γραμμή (ζιγκ ζακ ‘στην κληση αν θες να στην ανεβασω κ τετοιο πραγμα δεν βλεπω. 
Ουτε νησιδα ειναι αυτο. Δες πως ειναι οι νησιδες.

οπως λεει και ο φιλος, σαν θεσεις παρκινγκ ειναι.

Ξανά δώσε για δίπλωμα αδερφέ χωρίς παρεξήγηση. Η στάση και στάθμευση επιτρέπεται μόνο  στην άκρη του οδοστρώματος(δρόμου/άσφαλτος) όσο πιο κοντά στο πεζοδρόμιο γίνεται(εφόσον υπάρχει) και προφανώς αν δεν υπάρχει σήμανση που να το απαγορεύει ή να μην δυσκολεύει την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων . Η σήμανση δεν είναι μόνο οι πινακίδες (που ούτε αυτές ξέρει ο κόσμος τι σημαίνουν) είναι και οι διαγραμμίσεις. Κίτρινη διαγράμμιση ΟΠΟΥ και να είναι απαγορεύεται να σταθμεύσεις εκεί. Κάποιες φορές δεν είναι καν στο δρόμο, είναι στις άκρες των πεζοδρομίων(στο κράσπεδο). Όπου έχει κίτρινη γραμμή δε πρέπει να βρίσκεται κοντά το αυτοκίνητο σου.

Επεξ/σία από afentiko

Προφανώς είναι σπάσιμο κι εκνευριστικό να τιμωρείσαι για Χ παράβαση την ίδια στιγμή που ο διπλανός για το ίδιο ακριβώς θέμα δεν έχει επίπτωση.

Από την άλλη βέβαια μία τέτοια επιπέδου συζήτηση θυμίζει "γιατί μόνο εγώ κυρία, αφού και ο Γιαννάκης έκανε φασαρία"

Προσωπικά (καθαρά δική μου σκέψη και προσέγγιση) όταν/αν κάποιος με γράψει για κάτι άδικο ή που δεν ευσταθεί για τον όποιο σοβαρό λόγο (όχι χρώμα και λοιπές σοφιστείες) θα το κυνηγήσω μέχρι εκεί που δεν πάει. Αν όμως έχει δίκιο, άσχετα από το τι κάνανε με τα άλλα "παιδάκια", θα το πληρώσω (εννοείται πως θα το συζητάω στις παρέες για να πω "τον πόνο μου") και θα συνεχίσω τη ζωή μου,

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...