MikhailBakurin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 H διαγράμμιση αυτή υπάρχει ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ. Εσύ πάρκαρες. Τι ένσταση να κάνεις ως προς αυτό; Μόνο να πας να κλαφτείς άσχημα στο τμήμα μπορείς, μήπως στις δώσουν 3-4-5 μέρες πριν. Αλλιώς, περίμενε να περάσουν οι μέρες.
lector Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, Vault13 είπε Δεν ξερω αν ειναι νησιδα αυτο. Να δειτε, εδω με γραψαν https://ibb.co/S6mtnV2 ειναι κιτρινο παντως, με σπρει. Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι αυτο. Τεσπα τι κανω; Αυτο ειναι στο Λουτρακι οχι στην Κορινθο. Δεν υπαρχουν παρκομετρα και ελεγχομενη σταθμευση, αλλα γενικα σε ολο τον κεντρικο δρομο απαγορευεται η σταθμευση και απο τις δυο πλευρες και ειναι και λογικο γιατι ο δρομος ειναι ψιλοστενος και ευκολα δημιουργειται μποτιλιαρισμα (ειδικα το καλοκαιρι γαμ##ται). Αμα ειχες ψαξει μεσα στα στενακια απο την απεναντι μερια, τετοια εποχη ευκολα θα εβρισκες να παρκαρεις χωρις να σε ενοχλησει κανεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε Έχουμε μια περίεργη παράδοση στην Ελλάδα, κοντά τις γιορτές επιστρέφουν τις πινακίδες, περίμενε και θα σου πουν να περάσεις να τις πάρεις Μέχρι να ανακοινωθεί αυτό,πιθανόν να τις έχει πάρει ήδη πίσω. 20 μέρες είναι για κίτρινη γραμμή.Κανονικα και 80 ευρώ,τώρα πως δεν έχει χρηματικό πρόστιμο δεν ξερω.
stekont Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Τώρα περιμένεις να λήξει η ποινή σου και όταν τις πάρεις δεν ξαναπαρανομεις.
dkstopo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Στην θέση σου θα πήγαινα και θα έγραφα ότι επειδή δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει την στάθμευση νόμιζα ότι η διαγράμμιση ήταν για στάση, εφόσον δεν είναι Χ και είναι κουτί όπως φαίνεται στην φώτο. Πρόσεξες εάν κλήση και πινακίδες έλλειπαν μόνο από εσένα? 1
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dkstopo είπε Στην θέση σου θα πήγαινα και θα έγραφα ότι επειδή δεν υπάρχει σήμανση που να απαγορεύει την στάθμευση νόμιζα ότι η διαγράμμιση ήταν για στάση, εφόσον δεν είναι Χ και είναι κουτί όπως φαίνεται στην φώτο. Πρόσεξες εάν κλήση και πινακίδες έλλειπαν μόνο από εσένα? Εγινε ενας κακος χαμος απο περαστικους και εμενα γιατι ειμασταν 2 αμαξια και εγραψε μονο εμενα ο μπατσος. Υπαρχουν και φωτο. Εχω πινακιδες αλλης πολης βλεπεις, Αθηνας κιολας. Εντο μεταξυ εγω ηρθα πριν απο τον αλλον που δεν έφαγε καν κληση. Το Χ που λες τι ειναι; 1 ώρα πριν, jmmys είπε Μέχρι να ανακοινωθεί αυτό,πιθανόν να τις έχει πάρει ήδη πίσω. 20 μέρες είναι για κίτρινη γραμμή.Κανονικα και 80 ευρώ,τώρα πως δεν έχει χρηματικό πρόστιμο δεν ξερω. Ποιος το πε οτι δεν εχω; 40€ 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Η περίπτωση σου υπάγεται στη στάθμευση σε χώρους με ειδική σήμανση, και πιο συγκεκριμένα "τεθλασμένη κίτρινη γραμμή (ζιγκ ζακ)" η οποία σημαίνει ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση πάνω σε αυτή. Άρθρο 5, παράγραφος 5β κ.ο.κ., αν δεν κάνω λάθος έχει τις ίδιες ποινές με την Ρ-40. Τεθλασμενη κιτρινη ζιγκ ζακ γραφει η κληση οπως τα λες. Εκει με εβαλε ο μπατσος κι πηρε πινακιδες μαζι με 40€. Προβλεπται αφαιρεση πινακιδων; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Vault13 είπε Τεθλασμενη κιτρινη ζιγκ ζακ γραφει η κληση οπως τα λες. Εκει με εβαλε ο μπατσος κι πηρε πινακιδες μαζι με 40€. Προβλεπται αφαιρεση πινακιδων; Ναι,20 μέρες και 80 ευρώ.Να πεις και ευχαριστώ που σε χάρισε 40 ευρώ.
JDimi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την πινακίδα, γενικά στον κεντρικό στο Λουτράκι γράφουν εύκολα, ειδικά το καλοκαίρι. Έχω ακούσει επαγγελματικά exvan πχ από εταιρίες γάλακτος σε ολιγόλεπτες στάσεις για να αφήσει εμπόρευμα σε σούπερ και να του παίρνουν πινακίδες. Τώρα χειμώνα μου φαίνεται υπερβολή βέβαια. Αν και το να συζητάμε αν είναι σωστό η λάθος από την στιγμή που το ορίζει η νομοθεσία πάλι λάθος είναι. Εγώ σε περίπτωση που μου είχαν πάρει δίπλωμα το πήρα νωρίτερα αναφέροντας λόγους που μου είναι απαραίτητο (ότι λόγους υγείας). Αρκετά χρόνια πριν ομως 1
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Ναι,20 μέρες και 80 ευρώ.Να πεις και ευχαριστώ που σε χάρισε 40 ευρώ. Πεφτει στα 20 αν το πληρωσω τωρα αρα 20 μου χαρισε. Αληθεια γιατι εγραψε μονο εμενα 2 αμαξια ειμασταν κι ειχε κολλησει με το δικο μου αμαξι εγραψε μιση σελιδα πανω στην κληση και μιλαγε και ασχημα. Τον αλλο τον αφησε. Μπορω να κανω καταγγελια για παραβαση καθηκοντος στον αστυνομικο;; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 10 minutes ago, Vault13 said: Τεθλασμενη κιτρινη ζιγκ ζακ γραφει η κληση οπως τα λες. Εκει με εβαλε ο μπατσος κι πηρε πινακιδες μαζι με 40€. Προβλεπται αφαιρεση πινακιδων; Ε ναι, πλέον σχεδόν όλες οι παραβάσεις στάθμευσης εκτός από πρόστιμο επιφέρουν και αφαίρεση πινακίδων, εκτός από αυτές που είναι σε σημεία ελεγχόμενης στάθμευσης. 3 minutes ago, Vault13 said: Πεφτει στα 20 αν το πληρωσω τωρα αρα 20 μου χαρισε. Αληθεια γιατι εγραψε μονο εμενα 2 αμαξια ειμασταν κι ειχε κολλησει με το δικο μου αμαξι εγραψε μιση σελιδα πανω στην κληση και μιλαγε και ασχημα. Τον αλλο τον αφησε. Μπορω να κανω καταγγελια για παραβαση καθηκοντος στον αστυνομικο;; Όχι, η έκπτωση 50% αν πληρώσεις μέσα σε 20 μέρες έχει πάψει να ισχύει από το 2017, ταυτόχρονα όμως σχεδόν όλα τα πρόστιμα έπεσαν στο μισό. Με λίγα λόγια ήταν 80 και έπεφτε στα 40 αν πλήρωνες μέσα σε 20 ημέρες, τώρα είναι στα 40 και δεν προβλέπεται έκπτωση. Όσο για την "καταγγελία για παράβαση καθήκοντος" δεν γνωρίζω, προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν καν.
dkstopo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 φωτο Μαιος 2022 Αν αυτή η διαγράμμιση είναι απαγορεύεται εγώ κάτι κάνω στραβά... Αν δεν σου έπαιρνε πινακίδες θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, στην θεση σου θα έγραφα ότι ΔΕΝ απαγορευεται η σταση και η στάθμεση εκει μεσα στα κουτιά και το χρώμα στην διαγράμμιση δεν παίζει κανενα ρόλο. , Ζήτα να σου σβήσουν την κλήση και να σου δώσουν πίσω τις πινακίδες εαν δεν έχουν προσθέσει σήμανση που δεν βλέπω. 1
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, dkstopo είπε φωτο Μαιος 2022 Αν αυτή η διαγράμμιση είναι απαγορεύεται εγώ κάτι κάνω στραβά... Αν δεν σου έπαιρνε πινακίδες θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, στην θεση σου θα έγραφα ότι ΔΕΝ απαγορευεται η σταση και η στάθμεση εκει μεσα στα κουτιά και το χρώμα στην διαγράμμιση δεν παίζει κανενα ρόλο. , Ζήτα να σου σβήσουν την κλήση και να σου δώσουν πίσω τις πινακίδες εαν δεν έχουν προσθέσει σήμανση που δεν βλέπω. Ειναι ακριβως οπως το βλεπεις. Εκει με γραψαν. Δεν υπαρχει καμια αλλη συμανση. τελικα να το παλεψω για ακυρωση; Οπως λεει ο φιλος; Στεκει; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
sdikr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, dkstopo είπε φωτο Μαιος 2022 Αν αυτή η διαγράμμιση είναι απαγορεύεται εγώ κάτι κάνω στραβά... Αν δεν σου έπαιρνε πινακίδες θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς, στην θεση σου θα έγραφα ότι ΔΕΝ απαγορευεται η σταση και η στάθμεση εκει μεσα στα κουτιά και το χρώμα στην διαγράμμιση δεν παίζει κανενα ρόλο. , Ζήτα να σου σβήσουν την κλήση και να σου δώσουν πίσω τις πινακίδες εαν δεν έχουν προσθέσει σήμανση που δεν βλέπω. Αυτό είναι σαν να έχεις νησίδα στον δρόμο, επιτρέπεται εκεί το παρκάρισμα; Σε εξετάσεις σε κόβουν ακόμα και αν πατήσεις την γραμμή Το οτι παρκάρουμε κάπου παράνομα για χρόνια δεν το κάνει νόμιμο, άπλα μέχρι τότε δεν μας είχανε γράψει.
vOOz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Πληρωσα το προστιμο και εκανα ενσταση μεσω gov.gr Εξηγησα ότι υπάρχει μονο 1 αμαξι στην οικογενεια και ειναι αναγκη να ειναι διαθεσιμο καθως υπάρχουν ηλικιωμενοι με προβληματα υγειας (εγω τα έχω τα προβληματα αλλα αντε να τους πεισεις). Να γλυτώσεις το προστιμο δεν παιζει. Πληρωσε το, ανεβασε αποδειξη, και χεστηκαν για πινακιδες. Θα στο περασουν. 2
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok034.htm εχω παραβιασει το ια) ή με αδικησαν; Για ποιες νησιδες μιλαει; Αυτες εδω ή αλλες; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα