Vault13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ειχα αποσταση 12 μετρων απο φαναρια, δεν εκλεινα γλαραζ, δεν ημουν σε ραμπα ουτε σε σταση λεωφορειου. Κιτρινη νησιδα μονο.και αντι για κληση μου πηραν και τις πινακιδες. τι μπορω να γραψω στην ενσταση μπας και τις παρω πιο γρηγορα; Δεν ειμαι Αττικη, αλλα Κόρινθο. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
lector Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Σε πολεις που εχουν κορακια δημαρχους που εχουν εφαρμοσει ελεγχομενη σταθμευση επι πληρωμη, ειναι ζητημα χρονου να σε γραψουν αν δεν τα εχεις ακουμπησει. Ιδιως αν εχεις και πινακιδες αλλης πολης. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Όταν λες ότι δεν είχες απόσταση απόσταση 12 μέτρων, εννοείς ότι είχες 11 μέτρα ή ότι είχες μισό μέτρο? Πάντως νομίζω ότι είναι σπάνιο να φας κλήση για απόσταση από φανάρι. Στην Αθήνα πχ παρκάρουν όλοι μέχρι το φανάρι λες και δεν υπάρχει αντίστοιχος κανονισμός οπότε είναι όλα μια χαρά ομοιόμορφα
Mene Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Βρες το σημειο και στο street view να δεις τι γινεται αλλες φορες μηπως σου ξεφυγε κατι
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δεν περνάνε πλεον οι ενστάσεις, εκτος αν πρόκειται για λαθος χρωμα, μαρκα αν αναφέρεται κλπ
l3ft3r1s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NikosKallithea said: Δεν περνάνε πλεον οι ενστάσεις, εκτος αν πρόκειται για λαθος χρωμα, μαρκα αν αναφέρεται κλπ Έχω κάνει ένσταση για λάθος χρώμα το 2022, και απορρίφθηκε καθώς υπάρχει εγκύκλιος του 2019 που αναφέρει πως η μη ταυτόσημη αναγραφή του χρώματος στο έντυπο της παράβασης και στην άδεια κυκλοφορίας δεν συνιστά λόγο ακύρωσης της παράβασης αν προκύπτει από τα υπόλοιπα στοιχεία ότι πρόκειται για το ίδιο όχημα. Αντίθετα, έχει εγκριθεί ένσταση για στάθμευση σε Ρ40, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπήρχε Ρ40! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από l3ft3r1s
Nabuko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Vault13 είπε Κιτρινη νησιδα μονο.και αντι για κληση μου πηραν και τις πινακιδες. Τι γράφει στην κλήση? Αρθ 34 παρ.2? 6 ώρες πριν, Vault13 είπε τι μπορω να γραψω στην ενσταση μπας και τις παρω πιο γρηγορα; Ποιος τις πήρε? Δημοτική Αστυνομία? Τροχαία? ΑΔ? Περιπολικό τμήματος?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Vault13 είπε Δεν ειχα αποσταση 12 μετρων απο φαναρια, δεν εκλεινα γλαραζ, δεν ημουν σε ραμπα ουτε σε σταση λεωφορειου. Κιτρινη νησιδα μονο.και αντι για κληση μου πηραν και τις πινακιδες. τι μπορω να γραψω στην ενσταση μπας και τις παρω πιο γρηγορα; Δεν ειμαι Αττικη, αλλα Κόρινθο. Κάπως μπερδεμένα τα λες.Κιτρινη νησίδα έχει πρόστιμο 80 ευρώ και αφαίρεση 20 μέρες.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 10 hours ago, NikosKallithea said: Δεν περνάνε πλεον οι ενστάσεις, εκτος αν πρόκειται για λαθος χρωμα, μαρκα αν αναφέρεται κλπ περνανε αρκει να στεκει αυτο που γραφεις. το παρκαρα για να παρω τσιγαρα δεν περναει.το παρκαρς λογω επειγοντος σε γιατρο και εχω χαρτι ναι ισχυει
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν ειναι νησιδα αυτο. Να δειτε, εδω με γραψαν https://ibb.co/S6mtnV2 ειναι κιτρινο παντως, με σπρει. Ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι αυτο. Τεσπα τι κανω; 12 ώρες πριν, Mene είπε Βρες το σημειο και στο street view να δεις τι γινεται αλλες φορες μηπως σου ξεφυγε κατι Παρε sttelite. Θες και και street? https://ibb.co/7g5bxmz ακυρωνεται το προστιμο ή εστω οι πινακιδες; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από Vault13
foniki_melitzana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Έχουμε μια περίεργη παράδοση στην Ελλάδα, κοντά τις γιορτές επιστρέφουν τις πινακίδες, περίμενε και θα σου πουν να περάσεις να τις πάρεις 2
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, foniki_melitzana είπε Έχουμε μια περίεργη παράδοση στην Ελλάδα, κοντά τις γιορτές επιστρέφουν τις πινακίδες, περίμενε και θα σου πουν να περάσεις να τις πάρεις Ειναι μεγαλη η αποσΤαση. Δεν εχουν και το κινητο μου.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ειναι μεγαλη η αποσΤαση. Δεν εχουν και το κινητο μου. Εσυ θα κινήσεις την διαδικασια αν ανακοινώσουν επιστροφές, δεν πρόκειται κανείς να σε πάρει τλφ ή να στις φέρει σπίτι σου 1
Vault13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εσυ θα κινήσεις την διαδικασια αν ανακοινώσουν επιστροφές, δεν πρόκειται κανείς να σε πάρει τλφ ή να στις φέρει σπίτι σου Ακυρωνεται; Δες τα λινκ παραπανω;
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, Vault13 said: Δεν ειχα αποσταση 12 μετρων απο φαναρια, δεν εκλεινα γλαραζ, δεν ημουν σε ραμπα ουτε σε σταση λεωφορειου. Κιτρινη νησιδα μονο.και αντι για κληση μου πηραν και τις πινακιδες. Η περίπτωση σου υπάγεται στη στάθμευση σε χώρους με ειδική σήμανση, και πιο συγκεκριμένα "τεθλασμένη κίτρινη γραμμή (ζιγκ ζακ)" η οποία σημαίνει ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση πάνω σε αυτή. Άρθρο 5, παράγραφος 5β κ.ο.κ., αν δεν κάνω λάθος έχει τις ίδιες ποινές με την Ρ-40. 13 minutes ago, Vault13 said: Ειναι μεγαλη η αποσΤαση. Δεν εχουν και το κινητο μου. Τι να το κάνουν το κινητό σου? Αν βγει κάποια απόφαση για επιστροφή πινακίδων για τις γιορτές (συνήθως 20-23/12) και η δική σου παράβαση δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις, εσύ από μόνος σου θα πρέπει να πας από την υπηρεσία που στις αφαίρεσε για να κάνεις ένσταση και να στις επιστρέψουν άμεσα, δεν σε ειδοποιούν αυτοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα