MariosX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έκανα μια παραγγελία την προηγούμενη εβδομάδα από germanos.gr και την πληρώσα με παραλαβή από κατάστημα, αργότερα όμως έστειλα email και πήρα και τηλέφωνο για να ακυρώσω την παραγγελία. Ο υπάλληλος τους μου είπε πως να αγνοήσω κάθε email που θα μου έρχεται από δω και στο εξής στο email μου. Τέλος πάντων, μπαίνω μετά από μέρες να παρακολουθήσω την παραγγελία μου από περιέργεια και βλέπω πως έχει παραληφθεί αντίς να γράφει αυκρωμενη. Προσπαθώ να πάρω ξανά τα κεντρικά από το πρωί αλλά δυστυχώς κάθε φορά που έχω πάρει ξεπερνάει το 20λεπτο της αναμονής. Το κατάστημα μου είπε να πάρω στα κεντρικά και επίσης στα email δεν απαντάνε. Γνωρίζετε τίποτα ή έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πάρει τα χρήματα πίσω και φαίνεται πως έχει παραληφθεί από το κατάστημα στο site τους Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από MariosX
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Το προβλημα ειναι στο οτι δεν εχεις παρει τα χρηματα πισω?
MariosX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 19 minutes ago, SabotazNic said: Το προβλημα ειναι στο οτι δεν εχεις παρει τα χρηματα πισω? Ναι και φαίνεται στο site τους ότι έχει γίνει παραλαβή
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Καλη τυχη Το eshop του γερμανου πρεπει να ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στον πλανητη Παραγγελνεις κατι που ειναι διαθεσιμο στο καταστημα σου στελνουν μηνυμα ελα να το παρεις , πας και σου λενε κακως ηρθες μην πιστευεις τα μηνυματα που σου ερχονται αν δε σε παρουμε τηλ εμεις. Την αλλη μερα το ιδιο Προχτες παρηγγειλα τηλεοραση, στο συστημα φαινοταν οτι μονο εχει μονο καταχωρηθει η παραγγελια Επαιρνα τηλ να δω αν προχωραει και αφου περιμενα 1.30 ωρα αναμονη δεν ειχαν ιδεα Την αλλη μερα την εφερε ο κουριερ και την επομενη ελαβα μηνυμα οτι η παραγγελια προχωραει 1
ekrepali Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, MariosX said: Ναι και φαίνεται στο site τους ότι έχει γίνει παραλαβή Πώς στάλθηκε η παραγγελία; Με courier; Υπάρχει αρ. tracking να δεις τι γράφει;
MariosX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, ekrepali said: Πώς στάλθηκε η παραγγελία; Με courier; Υπάρχει αρ. tracking να δεις τι γράφει; Παραλαβή από κατάστημα.
StamTheMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, adi32 είπε Το eshop του γερμανου πρεπει να ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στον πλανητη Επιβεβαιωνω. Σκουπιδι εντελως σαν συστημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα