Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένες και χειρότερες μάρκες αυτοκινήτων

Vassilis_Pyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες

Ανοίγω ένα νέο θέμα στο forum . Θα ήθελα λοιπόν να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με το ποιες είναι οι αγαπημένες σας μάρκες αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αυτοκινήτου που οδηγήσατε και ποιες είναι οι χειρότερες για εσάς.. Παρακαλώ κόσμια τα σχόλια σας . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπημένη πέρα από την Nissan που ήταν  το πρώτο οικογενειακό αυτοκίνητο και το τωρινο μου θα πω Mazda. Ειδικά τα τελευταία μου αρέσουν πολύ . Ιδιαίτερο design. Από premium volvo, Audi και πριν βγάλει τα τέρμα άσχημα με τις τεράστιες γρίλιες ,Bmw. Από dreamcars Ferrari - Koenigsegg, Lamborghini, aston Martin . Αν έπαιρνα αύριο ένα νορμάλ αμάξι με 20.000 θα έπαιρνα η clio lpg ή το 2024 duster.

Moskwitsch-412 το πρώτο αμάξι που οδήγησα, του πατέρα μου, άμα έφευγε ο καλός το έχανες!!

Έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα από τα χέρια μου εκτός από κορεάτικα,  όχι ότι τα αντιπαθώ,  απλά δεν έτυχε. Τα BMW είναι τα αγαπημένα μου..

17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

το χειρότερο το σαξο😁

Εμένα το saxo μου ήταν σκυλί. Εαν είχε και air-condition δεν θα το άλλαζα ποτέ. Το πήρα το 2000 μεταχειρισμένο 6000 ευρώ με 45.000 χλμ και το πούλησα το 2010 με 215.000 χλμ. Είχε τρακάρει 3 φορές (ευτυχώς εγώ δεν είχα χτυπήσει), δεν πέταγε νερό στους υαλοκαθαριστήρες και πήγαινε 2 εβδομάδες με το λαμπάκι για λάδι αναμμένο χωρίς να πεί κουβέντα. Πραγματικά είχε γυρίσει όλη την Ελλάδα.

Το τωρινό μου είναι ένα Ford Fiesta 2009 το οποίο να μην το ματιάσω έχει κάνει 140.000 χλμ και δεν έχει βγάλει σοβαρές βλάβες.

Εαν θα έπαιρνα πάντως αμάξι ανεξαρτήτως εταιρείας μάλλον Porsche θα έπαιρνα και κατά 99% όχι ηλεκτρικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alfa Romeo η αγαπημένη μου μάρκα και μάλλον Hyundai & Kia οι χειρότερες με την ενννοια ότι μπορεί να βγάζουν πολύ κακά αλλά και πολύ καλά αμάξια. Γενικά το γράψτε μάρκα τσουβαλιαζει και αυτοκίνητα (μοντέλα) που μπορεί να είναι πολύ καλά. 

Επεξ/σία από getty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...