Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, επειδή δεν γνωρίζω, αν επιλέξω έναν λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος και πατήσω έκδοση χρεωστικής μέσω Winbank, θα έρθει κανονικά η κάρτα στο όνομα του κατόχου ή δεν γίνεται έτσι?

Δημοσ.

από τη στιγμή που είσαι συνδικαιούχος βγάζεις κανονικά κάρτα στο όνομα σου χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Τώρα τι επιλογές έχει το winbank δε ξέρω. Αν έχει έκδοση κάρτας θα βγει κανονικά στο όνομα σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Coolfear said:

Kαλησπέρα, επειδή δεν γνωρίζω, αν επιλέξω έναν λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος και πατήσω έκδοση χρεωστικής μέσω Winbank, θα έρθει κανονικά η κάρτα στο όνομα του κατόχου ή δεν γίνεται έτσι?

Οι χρεωστικές εκδίδονται με βάση πρόσωπα, όχι λογαριασμούς, αν γίνει αίτηση για χρεωστική από τον δικό σου λογαριασμό winbank τότε η κάρτα θα εκδοθεί στο δικό σου όνομα.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coolfear είπε

Αν εισαι συνδικαιουχος, και συνδεεσαι με το δικο σου λογαριασμο winbank, τοτε η καρτα θα εκδοθει στο δικο σου ονομα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...