BrooklisGooglis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους Λόγο ότι ψαχνω κάποιο κολλέγιο η Πανεπιστημίο της Κύπρου ιδιωτικό για να ξεκινήσω τις σπουδές στην ψυχολογία θα ήθελα τις απόψεις από όσους φοιτούν η έχουν ολοκληρωσει τις σπουδές στους η είναι στην αναζήτηση στον τομέα της ψυχολογίας να εκφέρουν άποψη για το ποια κολλέγια είναι αξιόπιστα αναγνωρισμένα και το κόστος τους διότι οικονομικά είμαι αρκετά αδύναμος οπότε και η επιλογή μου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικη όπως και του καθενός.Επισης εννοείται ότι γνωρίζεται για Ατεεν και δοαταπ το αναφέρετε εάν θέλετε.(Εγω έχω υπόψιν μου μερικα κολλέγια το bca ,scg και το Mediterranean και το ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από BrooklisGooglis
BrooklisGooglis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Κάπου εκεί το υπολογίζω και εγώ,έχεις κάποια εμπειρία με φοίτηση σε κολλέγιο ?
shrimpycat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Όχι άλλα έχω γνωστούς σε κολλέγιο Εάν μπορείς να περάσεις σε ΑΕΙ πας σε ΑΕΙ Προσωπικά είχα πάει σε ψυχολόγο από κολλέγιο και δεν μου άρεσε καθόλου. Να ξέρεις θα χάσεις πάρα πολλούς πελάτες όταν μάθουν ότι είσαι από κολλέγιο. Ειδικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Έχω ξαναδώσει ευκαιρία σε άλλον επαγγελματία υγείας από κολλέγιο και πάλι δεν έμεινα ευχαριστημένη, πλέον πάω μόνο σε όσους έχουν τελειώσει ΑΕΙ. Πάντως είναι αναγνωρισμένα απλά όχι ακαδημαϊκά. Στο δημόσιο δεν έχω καταλάβει τι γίνεται αλλά μπορείς να ανοίξεις δικό σου γραφείο.
BrooklisGooglis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, shrimpycat είπε Στα κολλέγια υπολόγιζε 5κ τον χρόνο Καταλαβαίνω απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό να έχεις την σωστή γνώση και παιδεία για να κάνεις ειδικά τέτοιο επαγγελμα που έχει να κάνει και με ανθρώπινες ζωές,μάλλον θα πάω σε κάποιο κυπριακό πανεπιστήμιο αφού καλέσω την Δευτέρα τον δοαταπ για το αν αναγνωρίζονται ακαδημαϊκά και να προσθέσω πως πάντοτε κανένα πτυχίο δεν σε κάνει ικανό για κάποιο επάγγελμα και ας έχεις σπουδάσει δηλαδή έχεις την ακαδημαϊκή εκπαίδευση.επισης τι κόστος είχαν οι συνεδρίες από άτομα που είχαν πτυχίο κολλέγιου ? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από BrooklisGooglis 1
shrimpycat Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 On 02/12/2023 at 16:51, BrooklisGooglis said: Καταλαβαίνω απόλυτα και είναι πολύ σημαντικό να έχεις την σωστή γνώση και παιδεία για να κάνεις ειδικά τέτοιο επαγγελμα που έχει να κάνει και με ανθρώπινες ζωές,μάλλον θα πάω σε κάποιο κυπριακό πανεπιστήμιο αφού καλέσω την Δευτέρα τον δοαταπ για το αν αναγνωρίζονται ακαδημαϊκά και να προσθέσω πως πάντοτε κανένα πτυχίο δεν σε κάνει ικανό για κάποιο επάγγελμα και ας έχεις σπουδάσει δηλαδή έχεις την ακαδημαϊκή εκπαίδευση.επισης τι κόστος είχαν οι συνεδρίες από άτομα που είχαν πτυχίο κολλέγιου ? Όσο και οποιοδήποτε άλλο άτομο με πτυχίο ΑΕΙ 50€ ψυχολόγος ανά συνέδριο Για φυσικοθεραπεία δεν θυμάσαι
FoEfst Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα, φοιτώ στο bca στο μεταπτυχιακό ψυχολογίας. Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμη, μπορώ να σου περιγράψω μέχρι τώρα την όλη εμπειρία.
Christina_Dion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Στις 2/1/2024 στις 12:24 ΠΜ, FoEfst είπε Καλησπέρα, φοιτώ στο bca στο μεταπτυχιακό ψυχολογίας. Εάν ενδιαφέρεσαι ακόμη, μπορώ να σου περιγράψω μέχρι τώρα την όλη εμπειρία. Ενδιαφέρομαι και εγώ! Μήπως θα μπορούσες να μου πείς;;
trelokotsidou1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Στις 15/1/2024 στις 4:08 ΜΜ, Christina_Dion είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ! Μήπως θα μπορούσες να μου πείς;; Αν είναι 3ετες πρόγραμμα στην Ελλάδα ανοίγεις γραφειο ψυχοθεραπευτη-συμβουλου, αν κανεις 4 ετες ή 3 ετες με μεταπτυχιακό τοτε ανοιγεις γραφειο ψυχολογου.
Sibyl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2023 στις 6:27 ΜΜ, BrooklisGooglis είπε Γεια σε όλους Λόγο ότι ψαχνω κάποιο κολλέγιο η Πανεπιστημίο της Κύπρου ιδιωτικό για να ξεκινήσω τις σπουδές στην ψυχολογία θα ήθελα τις απόψεις από όσους φοιτούν η έχουν ολοκληρωσει τις σπουδές στους η είναι στην αναζήτηση στον τομέα της ψυχολογίας να εκφέρουν άποψη για το ποια κολλέγια είναι αξιόπιστα αναγνωρισμένα και το κόστος τους διότι οικονομικά είμαι αρκετά αδύναμος οπότε και η επιλογή μου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικη όπως και του καθενός.Επισης εννοείται ότι γνωρίζεται για Ατεεν και δοαταπ το αναφέρετε εάν θέλετε.(Εγω έχω υπόψιν μου μερικα κολλέγια το bca ,scg και το Mediterranean και το ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) Για τον ΔΟΑΤΑΠ εδώ θα βρεις ο,τι θέλεις: https://www.doatap.gr/ Για τα αναγνωρισμένα από το Κράτος, ιδιωτικά κολέγια, θα ψάξεις να βρεις την απόφαση εδώ: https://www.minedu.gov.gr/sxetika-me-ta-kollegia?id=43269 Για την αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας αποφοίτων κολεγίων μέσω ΑΤΕΕΝ : 1) Νόμος 4635/2019 (ΦΕΚ 167τ.Α/30-10-2019) - ΄Αρθρο 168 https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/570631/nomos-4635-2019 2) Νόμος 4653/2020 (ΦΕΚ 12τ.Α/24-1-2020) - ΄Αρθρο 50 https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/592561/nomos-4653-2020 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2024 από Sibyl 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα