Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Ενδιαφέρομαι με τους γονείς μου να προχωρήσουμε σε αγορά ακινήτου στην περιοχή Ζωγράφου Ιλισίων Γουδί γύρω στα 70-90 τμ. Καιρό τώρα στην αγορά κυρίως από αγγελίες ονλαιν βλέπω ότι οι παραπάνω πολυκατοικίες έχουν ως έτος κατασκευής 1957 - 1979 κατά μέσο όρο. Να με ανησυχεί εάν η πολυκατοικία του ακινήτου έχει ως έτος κατασκευής πχ το 1960? Είναι σημαντικός παράγοντας σε σύγκριση με μια πολυκατοικία του 1975 πχ?

Επίσης υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό που θα πρέπει να εχω στο νου μου εκτός των κλασσικών;  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Η χρονολογία έχει σχέση και με τους αντισεισμικους κανόνες για να χτιστεί. Νομίζω ότι πριν το 1960 ήταν πολύ basic. Δες καλύτερα από το 1980 και μετά. Επίσης, του 1955 σε λίγο θα είναι 100 ετών με ο, τι αυτό συνεπάγεται για την αντοχή των υλικών, ειδικά εάν δεν έχει γίνει καλή συντήρηση (που τα χρόνια της κρίσης δεν γινόντουσαν). Εάν η πολυκατοικία είναι κολλητά με άλλες τοτε είναι περισσότερο προστατευμένη. Μίλα με έναν μηχανικό για να σε κατατοπίσει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Από το 1980 στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πάρα πολύ λίγες πολυκατοικίες και άφταστες σε τιμή.. Τύπου κάπου στο μισό εκ.

Δημοσ.

ο πρωτος αντισεισμικος ηταν το 1959, δεν θα κοιταζα κανενα σπιτι που χτιστηκε πριν το 1960 εκτος αν ηταν καποια μονοκατοικια που θα μπορουσα να ελεγξω και να επισκευασω οπου χρειαζοταν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TikiTaka23 είπε

Από το 1980 στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πάρα πολύ λίγες πολυκατοικίες και άφταστες σε τιμή.. Τύπου κάπου στο μισό εκ.

για ολη την πολυκατοικία να υποθεσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

για ολη την πολυκατοικία να υποθεσω

Nope.. 

Στα τετραγωνικά που ψάχνω αν πάω και βάλω κριτήριο έτος κατασκευής μετά το 1980 αυτές είναι οι τιμές 

Επεξ/σία από TikiTaka23
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Nope.. 

Στα τετραγωνικά που ψάχνω αν πάω και βάλω κριτήριο έτος κατασκευής μετά το 1980 αυτές είναι οι τιμές 

α καλα......εχουν ξεφυγει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...