JohnnyDragon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Άντε θα πω και εγώ τον πόνο μου να το βγάλω από μέσα μου. Το Athens con ανακοίνωσε ότι δύο από τους καλεσμένους του δεν θα έρθουν τελικά. Το θέμα είναι ότι το ανακοίνωσε 2 μέρες πριν την έναρξη. Εγώ είχα πάρει εισιτήριο πριν λίγες μέρες και συμπτωματικά το πήρα γιατί ήθελα να δω μόνο αυτούς τους δύο. Οπότε πλέον δεν έχω κανένα λόγο να πάω. Πήγα να δω αν μπορώ λοιπόν να ακυρώσω το εισιτήριο μου και είδα ότι δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Το γράφει στο email που μου είχε έρθει με την αγορά. Και όπως είπα και στην αρχή απλά λέω τον πόνο μου γιατί σπαστικα. Δεν είναι τα λεφτά φυσικά το θέμα αλλά το γαμωτο που ενώ ακυρώθηκε ο λόγος για τον οποίο θα πήγαινα, εγώ δεν μπορώ να ακυρώσω το εισιτήριο. Και μιας και λεω τον πόνο μου θα πω επίσης ότι όσο και αν δεν μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, το comiccon που κάνουν εκεί έχει με διαφορά τους καλύτερους καλεσμένους κάθε χρόνο σε αντίθεση με το Athens con που κάθε χρόνο φέρνει για να φέρει. Μετά και το φετινό ποτέ ξανά, μόνο στην Θεσσαλονίκης. Τα είπα, δεν ησύχασα, αλλά τουλάχιστον δοκίμασα! Αυτά 😂 1 1
andreas1gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, JohnnyDragon είπε δεν μου αρέσει η Θεσσαλονίκη Ούτε της Θεσσαλονίκης της αρέσεις...
Getta Robo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Ακυρωθηκαν οι Greg Capullo και Marco Gervasio μεχρι στιγμης. Η διοργανωση απλα εχει προβει σε ενημερωση, καμια νυξη για επιστροφη χρηματων η κατι αντιστοιχο. Δεν ξερω αν νομικα θα μπορουσε να γινει κατι, απο την στιγμη που ειχαν ανακοινωθει τα συγκεκριμενα ονοματα και για Χ λογους δεν θα εμφανιστουν. Ειναι απιστευτο παντως να εχουν προμηθευτει ηδη ποσοι εισητηρια για τους συγκεκριμενους, και να μην υπαρχει η δυνατοτητα επιστροφης.
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, andreas1gr είπε Ούτε της Θεσσαλονίκης της αρέσεις... Την περίμενα αυτή την απάντηση! Προφανώς και δεν της αρέσω αφού είμαι από Αθήνα! Το ξέρω καλά διότι φροντίζουν να μου το λένε όπου σταθώ και όπου βρεθώ στην Θεσσαλονίκη. Ο κομπλεξισμος ξεχειλίζει. Τα λεφτά που αφήνω βέβαια σε κάθε επίσκεψη μου όμως στην πόλη δεν βλέπω να τους χαλάνε, στα λεφτά δεν χωράει ρατσισμός! 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Ακυρωθηκαν οι Greg Capullo και Marco Gervasio μεχρι στιγμης. Η διοργανωση απλα εχει προβει σε ενημερωση, καμια νυξη για επιστροφη χρηματων η κατι αντιστοιχο. Δεν ξερω αν νομικα θα μπορουσε να γινει κατι, απο την στιγμη που ειχαν ανακοινωθει τα συγκεκριμενα ονοματα και για Χ λογους δεν θα εμφανιστουν. Ειναι απιστευτο παντως να εχουν προμηθευτει ηδη ποσοι εισητηρια για τους συγκεκριμενους, και να μην υπαρχει η δυνατοτητα επιστροφης. Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια από την άλλη και ένας ένας δεν θα μπει στην διαδικασία να το "κυνηγήσει" παραπάνω. Αλλά μου έχει κακοφανει.
Getta Robo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 7 minutes ago, JohnnyDragon said: Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια από την άλλη και ένας ένας δεν θα μπει στην διαδικασία να το "κυνηγήσει" παραπάνω. Αλλά μου έχει κακοφανει. Αν την πατησες και εσυ και προπληρωσες το εισητηριο, νομιζω οτι μπορεις να υποβαλεις ερωτημα στον Συνηγορο Του Καταναλωτη οπου και οφειλουν να σου απαντησουν. https://www.gov.gr/arxes/sunegoros-tou-katanalote/sunegoros-tou-katanalote/anaphora-kataggelia-ston-sunegoro-tou-katanalote Σκεψου παντως οτι την πατησαν και ατομα οπου ερχονται απο το εξωτερικο και εκλεισαν ξενοδοχεια και αεροπορικα........................
chrisxkar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 13 minutes ago, JohnnyDragon said: Την περίμενα αυτή την απάντηση! Προφανώς και δεν της αρέσω αφού είμαι από Αθήνα! Το ξέρω καλά διότι φροντίζουν να μου το λένε όπου σταθώ και όπου βρεθώ στην Θεσσαλονίκη. Ο κομπλεξισμος ξεχειλίζει. Τα λεφτά που αφήνω βέβαια σε κάθε επίσκεψη μου όμως στην πόλη δεν βλέπω να τους χαλάνε, στα λεφτά δεν χωράει ρατσισμός! Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια από την άλλη και ένας ένας δεν θα μπει στην διαδικασία να το "κυνηγήσει" παραπάνω. Αλλά μου έχει κακοφανει. Βλακειες και κομπλεξισμος και απο τις δυο μεριες.Εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω τα ιδια και απο τις δυο μεριες και μετα να γκρινιαζουν και οι δυο μεριες για το κομπλεξ που βγαζει η αλλη μερια.Και πολλες φορες η γκρινια συμπληρωνεται με το ποσο καλυτερο ειναι το μερος του καθενος. Η παρανοια ειναι οτι μαλωνει η κατω ραχουλα με την ανω ραχουλα για το ποια ειναι η καλυτερη.Γιατι για τα δεδομενα της ευρωπης αυτο ειμαστε at best. Event αξιολογα θα πρεπει να στηριζονται σε οποιαδηποτε πολη της ελλάδας γιατι μονο καλο κανει στην χωρα να συμβαινουν , και ιδιαιτερα να συμβαινουν σε διαφορα μερη φαντασου να είχες το μεγαλυτερο beer festival στα τρικαλα , το μεγαλυτερο festival φαγητου στο βολο ποσο οργανομενα και καλα θα ηταν και ποσο καλη διαδικασια του να μαζευτουμε ατομα να παμε να το ζησουμε περα απο το ποσο θα στηριζονταν οι ντοπιες οικονομιες .Ολα τα υπολοιπα πρεπει να προσπεριουνται και θα γινουμε ευρωπη καποτε
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Βλακειες και κομπλεξισμος και απο τις δυο μεριες.Εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω τα ιδια και απο τις δυο μεριες και μετα να γκρινιαζουν και οι δυο μεριες για το κομπλεξ που βγαζει η αλλη μερια.Και πολλες φορες η γκρινια συμπληρωνεται με το ποσο καλυτερο ειναι το μερος του καθενος. Η παρανοια ειναι οτι μαλωνει η κατω ραχουλα με την ανω ραχουλα για το ποια ειναι η καλυτερη.Γιατι για τα δεδομενα της ευρωπης αυτο ειμαστε at best. Event αξιολογα θα πρεπει να στηριζονται σε οποιαδηποτε πολη της ελλάδας γιατι μονο καλο κανει στην χωρα να συμβαινουν , και ιδιαιτερα να συμβαινουν σε διαφορα μερη φαντασου να είχες το μεγαλυτερο beer festival στα τρικαλα , το μεγαλυτερο festival φαγητου στο βολο ποσο οργανομενα και καλα θα ηταν και ποσο καλη διαδικασια του να μαζευτουμε ατομα να παμε να το ζησουμε περα απο το ποσο θα στηριζονταν οι ντοπιες οικονομιες .Ολα τα υπολοιπα πρεπει να προσπεριουνται και θα γινουμε ευρωπη καποτε Θα προσπεράσω το κομμάτι περί Θεσσαλονίκης - Αθήνας γιατί δεν είναι του θέματος και δεν θέλω να πάει εκεί το topic, αλλά θα απαντήσω στο υπόλοιπο που έγραψες περί στήριξης των αξιόλογων event. Προσωπικά τα στηρίζω όταν είναι πράγματι αξιόλογα. Της Θεσσαλονίκης που είναι όντως αξιόλογο το στηρίζω κάθε χρόνο και ας πονάει πολύ στην τσέπη μου (το όλο πακέτο μεταφορικά-διατροφές-διαμονή-αγορές στο event κλπ δεν πάει ποτέ κάτω από 500 ευρώ). Αλλά της Αθήνας δεν είναι σε καμία περίπτωση αξιόλογο. Μεγάλο ναι είναι. Αλλά αξιόλογο όχι και ο μόνος λόγος να πάει κανείς είναι αν κατά τύχη φέρουν κάποιον καλεσμένο που θες να δεις. Τέλος πάντον γενικά με το Athens con είμαι πολύ στραβωμένος χρόνια τώρα γιατί κοιτάνε το εμπορικό και μόνο κομμάτι σε αντίθεση με της Θεσσαλονίκης που φέρνουν πάντα και γ.μώ τους καλεσμένους με σωστή ποικιλία και όχι μόνο Marvel-DC που μας έχουν πήξει στην Αθήνα. Το να στηρίζουμε απλά για να στηρίζουμε ε όχι.
Getta Robo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο μεταξυ, ο επισημος συνδεσμος για τον Greg Capullo δεν εχει ανανεωθει ακομα για την ακυρωση του!!! https://www.athenscon.gr/greg-capullo-athenscon-2023/ Εκπληκτικη διοργανωση. Και εις ανωτερα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Getta Robo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα