Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλέον μπορείς να πετύχεις μερικές περιπτωσεις, απλά πληρώνεις κάτι εξτρά. Νομίζω και η πειραιώς σου μετατρέπει μια αγορά σε δόσεις με μια μικρή επιβάρυνση της ταξης του 1€ το μήνα ή κάπου εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εισαι καθαρός στον Τειρεσία ολα γίνονται. Υπάρχουν διαφορα προγράμματα αλλά όλα απαιτούν πιστοληπτικό έλεγχο (με εξαίρεση - νομίζω - το πρόγραμμα της Klarna)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Όλα τα προγράμματα γίνονται μέσω τραπέζης. Τα «χωρίς πιστωτική κάρτα» που διαφημίζουν τα μεγάλα καταστήματα, είναι στην ουσία καταναλωτικό δάνειο από συνεργαζόμενη τράπεζα και ισχύουν τα πιστοληπτικά κριτήρια της τράπεζας. Το κατάστημα απλώς σ' εξυπηρετεί κάνοντας την αίτηση από τον ίδιο χώρο. 

1 hour ago, prometheas said:

με εξαίρεση - νομίζω - το πρόγραμμα της Klarna

Σωστά, μόνο η Klarna δεν ελέγχει τον Τειρεσία. 

Δημοσ.

Η Πειραιώς έχει πλέον δόσεις και στην χρεωστικη, αλλά προφανώς το ποσό πρέπει να υπάρχει για να τραβηχτεί, και επιστρέφει μετά -1 δόσης 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/12/2023 στις 4:55 ΜΜ, SabotazNic είπε

Η Πειραιώς έχει πλέον δόσεις και στην χρεωστικη, αλλά προφανώς το ποσό πρέπει να υπάρχει για να τραβηχτεί, και επιστρέφει μετά -1 δόσης 

Όχι μόνο αυτό. Όπως είπαν κ οι παραπανω, αν χρωστάς σε οποιαδήποτε τραπεζα, είσαι μαυρισμένος για οποιοδήποτε λόγο,  δε θα στο κάνουν δεκτό. Πρακτικά είναι το άτοκο δάνειο που υπήρχε σε Κωτσόβολο και Πλαίσιο με την Εθνική εδώ και χρόνια , απλά το πλασάρει η Πειραιώς με τη χρεωστική που έχουμε ολοι.

Επίσης ισχύει και το ανάποδο, αν δε πληρώσεις μια από αυτές τις δόσεις φαίνεσαι ότι χρωστάς και δε μπορείς να το ξανακάνεις ούτε να αιτηθείς αλλού δανεισμού (εγώ με δόσεις Κωτσόβολο, πήγα να βγάλω πιστωτική σε άλλη τράπεζα ,  χωρίς να χρωστάω τίποτα άλλο,  αλλά δε μου εβγαλαν γιατί είχα ξεχάσει να πληρώσω μια τέτοια δόση 1-2 μέρες από καθαρή αφηρημαδα- το αστρονομικό ποσό των 30 ευρω. 😎 Μου είπαν έλα σε 6μηνες ξανά χωρίς να χρωστάς τίποτα πουθενά και έγινε δεκτό 😂)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Παντως για μενα το μυστήριο με τις δόσεις σε χρεωστική και μάλιστα με καρτα εκτός πειραιώς δεν λύθηκε 

Λογικό, αφού δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο 

Δημοσ.
3 hours ago, NikosKallithea said:

Παντως για μενα το μυστήριο με τις δόσεις σε χρεωστική και μάλιστα με καρτα εκτός πειραιώς δεν λύθηκε 

Που το είδες αυτό;

Δημοσ.
25 minutes ago, NikosKallithea said:

Τι που το ειδα αυτο δεν συζητάμε εδω

μα δε γίνεται αυτό. Μόνο η πειραιώς το κάνει με αυτή την πατέντα που έκανε τελευταία. Δε ξέρω αν την αντιγράψανε και άλλες τράπεζες. Τα υπόλοιπα είναι στην ουσία δάνεια (tbi). Και μετά έχουμε την klarna

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Bitbit είπε

μα δε γίνεται αυτό. Μόνο η πειραιώς το κάνει με αυτή την πατέντα που έκανε τελευταία. Δε ξέρω αν την αντιγράψανε και άλλες τράπεζες. Τα υπόλοιπα είναι στην ουσία δάνεια (tbi). Και μετά έχουμε την klarna

Διαβασε λίγο το θεμα από την αρχη

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Διαβασε λίγο το θεμα από την αρχη

Μηπως το μπερδευεις με το άλλο θέμα που ο έμπορος έκανε δόσεις  και ψαχνόταν αν θα πληρωθουν κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...