Ducatista Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Τι συμβαίνει με τις προσφορές όταν λήξει το συμβόλαιο;;; με παίρνουν μου λένε διάφορες τιμές και ο καθένας λέει μέχρι εκεί μπορεί να πάει αλλά οι τιμές είναι διαφορετικές πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει ούτε αν πρέπει να δω και για κάτι άλλο εκτός από ΟΤΕ!! Στο σπίτι έχω νόβα και στο κατάστημα έχω ΟΤΕ αλλά η νόβα μου κάνει άσχετες αποσυνδέσεις μέσα στην μέρα και έχω αλλάξει καινούριο καλώδιο από την κολόνα μέχρι το σπιτι και πάλι τα ίδια πραγματικά έχουν λήξει και τα 2 συμβόλαια εδώ και 5 μήνες και το έχω αφήσει έτσι το θέμα.. ένα μπερδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Τι συμβαίνει με τις προσφορές όταν λήξει το συμβόλαιο;;; με παίρνουν μου λένε διάφορες τιμές και ο καθένας λέει μέχρι εκεί μπορεί να πάει αλλά οι τιμές είναι διαφορετικές πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει ούτε αν πρέπει να δω και για κάτι άλλο εκτός από ΟΤΕ!! Στο σπίτι έχω νόβα και στο κατάστημα έχω ΟΤΕ αλλά η νόβα μου κάνει άσχετες αποσυνδέσεις μέσα στην μέρα και έχω αλλάξει καινούριο καλώδιο από την κολόνα μέχρι το σπιτι και πάλι τα ίδια πραγματικά έχουν λήξει και τα 2 συμβόλαια εδώ και 5 μήνες και το έχω αφήσει έτσι το θέμα.. ένα μπερδεμα Συνήθως αν κάνεις αίτηση αλλαγής παρόχου, δίνονται καλύτερες προσφορές. Αυτό όμως δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς. Εάν είσαι διατεθειμένος ωστόσο να αλλάξεις, δοκιμάζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Ναι έχεις δίκιο απλά έλεγα αν υπήρχε κατθ που μου έχει διαφύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Ναι έχεις δίκιο απλά έλεγα αν υπήρχε κατθ που μου έχει διαφύγει Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε αυτό το "σκετσάκι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, soul_d είπε Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε αυτό το "σκετσάκι" αυτο θα κανω λοιπον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα