Marios2410 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορώ να βάλω αυτοματοποιημένο μήνυμα στο σταθερό τηλέφωνο όταν με καλούν? Πχ '' Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι οι παραγγελίες για τα χριστουγεννα ολοκληρωθήκαν λογω μεγάλου όγκου. '' Έχει καμία υπηρεσία η vodafone ή πρέπει να πάρω καμιά συσκευή που να το κάνει?
sdikr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Η vodafone σίγουρα το παρέχει σε πακέτα one net, αλλά μάλλον δεν έχετε αυτό το πρόγραμμα Κάποια συσκευή που δουλεύει σαν τηλεφωνητής νομίζω πως είναι η φθηνότερη επιλογή
StamTheMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Marios2410 είπε Καλησπερα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορώ να βάλω αυτοματοποιημένο μήνυμα στο σταθερό τηλέφωνο όταν με καλούν? Πχ '' Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι οι παραγγελίες για τα χριστουγεννα ολοκληρωθήκαν λογω μεγάλου όγκου. '' Έχει καμία υπηρεσία η vodafone ή πρέπει να πάρω καμιά συσκευή που να το κάνει? Παιρνεις το πιο φθηνο ασυρματο με ενσωματομενο τηλεφωνητη. Μακαρι να εχεις οντως τοση δουλεια που δεν προλαβαινεις για παραπανω.
Marios2410 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Παιρνεις το πιο φθηνο ασυρματο με ενσωματομενο τηλεφωνητη. Μακαρι να εχεις οντως τοση δουλεια που δεν προλαβαινεις για παραπανω. Δόξα τω θεό γίνεται πανικός σε σημείο που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω άλλους.. ευχαριστώ για την απάντηση. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Marios2410 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα