patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Καλημέρα guys! Έχω ένα laptop Acer και συνδεδεμένο με ένα εκτυπωτή hp deskjet 710c. Το laptop τρέχει σε Windows XP, οπότε (όπως είδα και στο site της HP) χρησιμοποιήσα τους drivers των Windows. Το μελάνι είναι από την μάνα του και στο παλιό υπολογιστή που είχα συνδέσει τον εκτυπωτή (εκείνος ήταν σε Windows 98, οπότε χρησιμοποίησα το CD του εκτυπωτή για τους drivers) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ τώρα πολλές φορές οι σελίδες που τυπώνω εμφανίζονται με μαύρες μουντζούρες και θολές σε κάποια σημεία! Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Για τις μουτζούρες, καθάρισε την κεφαλή με ένα νωπό πανί, το οποίο να μην αφήνει χνούδι, και ξαναδοκίμασε να τυπώσεις. Όσο για τα θολά σημεία, χρειάζεται να κάνεις καθαρισμό κεφαλών από τους drivers του εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 πως γίνεται ο καθαρισμός κεφαλών από τους drivers του εκτυπωτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Επειδή δέν το κατέχεις και πολύ το άθλημα(προσοχή εδώ,ΔΕΝ σε μειώνω,απλά το ποθετώ τα πράγματα στη θέση τους...),όταν έκανες εγκατάσταση, απο το cdάκι που είχε ο εκτυπωτής,θα πρόσεξες ένα εικονίδιο που έχει μπει κάτω δεξιά στην μπάρα.Η το διπλοκλικάρεις η το ανοίγεις με δεξί πλήκτρο.Κάπου θα δεις τη λέξη utilities.Εκεί μέσα είναι ο τρόπος του καθαρισμού των κεφαλών καθώς και του "κεντραρίσματος"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 marios1957 δεν έκανα εγκατάσταση από το cd, αλλά χρησιμοποιήσα τους drivers των Windows, το cd ούτως ή άλλως δεν είχε drivers για Windows XP! Που θα το βρω τώρα εγώ το HP ToolBox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 updated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantazio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Αστα ΗP φιλε!Πραγματικα δεν εχω καμια πλεον εμπιστοσυνη στα προιοντα της κ πολυ δυσκολα θα ξανα αγορασω κατι HP. Εχω εκτυπωτη κ σκανερ και στα 2 εχω αντιμετωπισει προβληματα.Ηδη ο εκτυπωτης (ΗP 3822) παει για πεταμα, ενα χρονο μετα την αγορα του δεν βρισκει το μαυρο μελανι,οσες φορες κ να το αλλαξω η βαλω καινουριο.Ευτυχως το σκανερ το εφτιαξα, αφου πολυ περιεργα η λαμπα πηγενε ως τα μισα!!!Ελπιζω να αντιμετωπισεις το προβλημα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dwarves Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 gia rixe mia matia edw...http://h71028.www7.hp.com/enterprise/cache/8197-0-0-0-121.aspx mhpws sou kanoun auta pou exei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.