Προς το περιεχόμενο

MyPCShop - Skroutz.gr - ΠΡΟΣΟΧΗ

iopk00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
12 hours ago, l3ft3r1s said:

Αν το έβλεπες έτσι στο ράφι, δίπλα σε ένα άρτιο κουτί, υπήρχε περίπτωση να επιλέξεις το ταλαιπωρημένο?

Αναλόγως το προϊόν , το απόθεμα και το αν το χρειαζόμουν άμεσα.

Αν πχ μιλάμε για ψύκτρα επεξεργαστή όπως το συγκεκριμένο, θα το έπαιρνα χωρίς σκέψη, ειδικά αν ήταν το τελευταίο στο ράφι.

Προφανώς είναι δικαίωμα του mihalis1983 να το γυρίσει πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη msystems, ειναι πολύ σοβαρή εταιρία.

Απο e-shop ειχα καποια στιγμή ταλαιπωρημένο δέμα, το παρέλαβαν προς έλεγχο λειτουργικότητας και μου το επέστρεψαν σε μια βδομάδα.

Για τη Κίνα δε συζητάμε, τα στέλνουν όλα με φακέλλους αλληλογραφίας.

• Like 2

Νομιζω ημουν σαφης, μιλησα για τη συσκευασια εντος του κουτιου, οχι εξω απο το κουτι. 

Εαν το προιον εντος του κουτιου ειναι ενταξει, το αν εχει χτυπηθει το κουτι δεν εχει καμια σοβαρη σημασια.

Οι κατασκευαστες συνηθως φροντιζουν το προιον μεσα στο κουτι να ειναι προστατευμενο απο χτυπηματα κλπ, γι'αυτο βαζουν φελιζολ ή αλλου τυπου γεμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, lector είπε

Νομιζω ημουν σαφης, μιλησα για τη συσκευασια εντος του κουτιου, οχι εξω απο το κουτι. 

Εαν το προιον εντος του κουτιου ειναι ενταξει, το αν εχει χτυπηθει το κουτι δεν εχει καμια σοβαρη σημασια.

Οι κατασκευαστες συνηθως φροντιζουν το προιον μεσα στο κουτι να ειναι προστατευμενο απο χτυπηματα κλπ, γι'αυτο βαζουν φελιζολ ή αλλου τυπου γεμιση.

Φίλε μου όπως είπα και πριν δεν συμφωνώ μαζί σου,
Όταν αγοράζεις κάτι καινούριο, εννοείται ότι θα σου έρθει και θα είναι και το κουτί του σε 
άριστη κατάσταση και όχι με τσαλακωμένος γωνίες όπως οι φώτο μου στη προηγούμενη σελίδα.

Εδώ εμείς όταν πουλάμε κάτι μεταχειρισμένο στις αγγελίες του φόρουμ, αν το κουτί είναι 
φθαρμένο ή πατημένο, θα το γράψουμε στη περιγραφή για να το γνωρίζει ο αγοραστής ώστε
να μείνει ευχαριστημένος. 

Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, να αγοράζεις και να μοιάζει το κουτί λες και έπαιζαν μπάλα με 
το προϊόν οι couriers, αυτό είναι δική σου επιλογή.

Εγώ εξέθεσα εδώ την απαράδεκτη μεθοδολογία του εν λόγω καταστήματος που στέλνει τα
προϊόντα χύμα,  χωρίς φυσαλίδες/αφρολεξ ή έξτρα χαρτόκουτο, με ότι συνέπεια έχει αυτό.
Έγραψα την εμπειρία μου για τα παιδιά εδώ στο φόρουμ να γνωρίζουν.

Επιπλέον το συγκεκριμένο κατάστημα είχε υποσημείωση ότι δέχεται επιστροφές μόνο αν δεν έχει ανοιχτεί το προϊόν. Οπότε δεν μπορούσα να ελέγχω το προϊόν εσωτερικά, γιατί το είχα μάλλον για επιστροφή.

Και επειδή κάτι είπες ότι "είναι ψυκτρα και δεν έχει σημασία".... η ψυκτρα αυτή έχει 130€ και οι ψύκτες έχουν "φύλλα" που τσαλακώνουν...

Επεξ/σία από mihalis1983

• 3 μήνες μετά...

Δεν παίζονται... Γράφεις στην αναζήτηση skroutz corsair 2500d airflow και μόνο αυτά τα δυο καταστήματα εμφανίζονται, γράφοντας corsair 2500x.

Αν πάλι γράψεις corsair 2500x, δεν εμφανίζονται.  Ποιος φταίει για το μπέρδεμα αυτό;  Απορώ πως δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Την πάτησα κι εγώ σαν νέος..  Παρήγγειλα το corsair 2500d airflow μέσω καλαθιού του skroutz κι ενώ το email επιβεβαίωσης γράφει 2500d, έστειλαν το 2500x. 

Εδω ερχονται να παρουν απο το μαγαζι που δουλευω ανταλλακτικα για το αυτοκινητο τους , παει να παρει φιλτρο αερα σε muller , ειναι το ΚΑΤΩ (το κλειστο) μερος λιγο πιεσμενο μεσα απο την μεταφορα ( fyi τα φιλτρα ολες οι εταιριες τα εχουν σε κουτια μεγαλυτερα απο τα φιλτρα)  και μου λεει πως θα το παρω αυτο που ειναι ετσι το κουτι , πως να το εμπιστευτω εγω αυτο?  

ΠΟΙΟ? ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ.. Ο κοσμος εχει χαζεψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...