Προς το περιεχόμενο

O Musk προτρέπει τις εταιρείες που αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Χ να κάνουν έρωτα, όχι μποϋκοτάζ

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Αυτο που κολλάτε τη λέξη φοβία σε οτι δε μπορείτε να δικαιολογήσετε να το κοιτάξετε γτ τελειώνουν οι λέξεις σιγα σιγα λολ

Μαλλον θα φταίει το τρίπτυχο μαν 

Μάλλον θα ΄ναι σκέτο κόμπλεξ τότε, μπρο, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο ένθερμη ενασχόλησή σας με θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την δική σας πραγματικότητα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Αυτο που κολλάτε τη λέξη φοβία σε οτι δε μπορείτε να δικαιολογήσετε να το κοιτάξετε γτ τελειώνουν οι λέξεις σιγα σιγα λολ

Μαλλον θα φταίει το τρίπτυχο μαν 

Πάντως πρέπει να παραδεχθείς πως στις τάξεις τους έχουν εισχωρήσει και άνθρωποι που απλά έχουν άλλα ζητήματα τα οποία προκαλούν μόνο κακές επιπτώσεις στις περιπτώσεις αυτές, όπου στο κοινό δημιουργούν αποστροφή κ χάνεται γενικότερα η μπάλα, εκατερωθεν…

Επεξ/σία από AtiX

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Πάντως πρέπει να παραδεχθείς πως στις τάξεις τους έχουν εισχωρήσει και άνθρωποι που απλά έχουν άλλα ζητήματα τα οποία προκαλούν μόνο κακές επιπτώσεις στις περιπτώσεις αυτές, όπου στο κοινό δημιουργούν αποστροφή κ χάνεται γενικότερα η μπάλα, εκατερωθεν…

Τα άκρα ειναι πάντοτε άσχημα κ δεν μπορω να τα καταλάβω…εκατερωθεν

5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Μάλλον θα ΄ναι σκέτο κόμπλεξ τότε, μπρο, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τόσο ένθερμη ενασχόλησή σας με θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την δική σας πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα ειναι μια κ δεν ειναι δικιά σου κ δικιά μου , αλλα αφού το θες ετσι,οταν η πραγματικότητα των άλλων ειναι αναγκαίο να αλλάζει την δικιά μου για νάχει λόγο ύπαρξης κάπου χαλάει το γλυκό.. 

Αλλα ναι μωρέ , κόμπλεξ θαναι κ αΚρΟΔεξιΟι που ήρθαν να μας φάνε κ να ξαναφέρουνε την χουντα…

Προοδευτικα πράματα δλδ 

42 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Ρε φίλε, ασχολείσαι ακόμα με τα άτομα που έχουν τέτοια κόμπλεξ sorry, PhD βιολογίας ήθελα να πω, που τους προκαλούν τρόμο η μαύρη γοργόνα της Disney, η τρανς αθλήτρια με τις φαρδιές τις πλάτες, και κάποιος με μουστάκι και τακούνια και νομίζουν πως όλοι συντεταγμένα δουλεύουν για να διαλύσουν το παραδοσιακό τρίπτυχο. 

Κάθε χρόνο θα προσθέτουν κι 2-3 νέα παραδείγματα στον κουβά με τα "ακλόνητα" επιχειρήματά τους κι εσύ θα καλείσαι να αποδείξεις πως δεν είσαι... ιππόκαμπος.

Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος απο τους περόπου 115δις που έχουν γεννηθεί ως τώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν χρειαζόταν PhD βιολογίας για να πει ποιός είναι ο άντρας και ποιά η γυναίκα. Μόνο σήμερα μια ιδεοληπτική μειοψηφία επιμένει στο να θολώνει την πραγματικότητα και να το παίζει τρελίτσα. Και κανέναν δεν ενοχλεί το τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά η επιμονή να δηλώσουμε πίστη και υποταγή στις ιδέες τους.

Κανένα τρόμο δεν προκαλούν οι woke σαλάτες που μας σερβίρουν. Δεν πάνε να κάνουν όχι μια μαύρη γοργόνα, αλλά κοπάδια απο αυτές. Απλά χρησιμοποιείς φθηνά τρικ για να πεις, δες αυτοι είναι ρατσιστές, όμως ολο το woke κονσεπτ είναι που καταστέφει την ιστορία.  Εχουν το κοινό τους και οι  (κακές) εισπράξεις τους το δείχνουν.

2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Είσαι λάθος εδω. Τα Star Wars, Indiana Jones, Marvel, D&D ήταν η δική μας καθημερινότητα, ηταν τα hobbies μας. Τα πήραν με το έτσι θέλω και τους αλλάξανε τα φώτα, χάρισμα τους, αλλά θα το σχολιάσω όταν τα κάνουν σαλάτα. Βλέπεις όταν η woke ιδεολογία ήταν περιθωριακή, κανείς δεν ασχολιόταν, τώρα που μας την τρίβουν στην μάπα, έγινε και η δική μας καθημερινότητα.

Επίσης δεν υπάρχουν πολλές πραγματικότητες, αλλά μονο μια. Αυτό μπορεί να σου ξέφυγε, αλλά είναι ένας απο τους πυλώνες της woke ιδεολογίας που δεν κάθετε καλά στους μη πιστούς της ιδεολογίας.

• Like 5
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Φίλε μου ξεχνάς ότι η δίκη τους πραγματικότητα είναι μόνο στο τι κάνει ο άλλος και πως θα τον υπονομεύσουν επειδή σκέπτεται ή ζει διαφορετικά από αυτούς…

είδες κανέναν φυσιολογικό να ασχολείται με το τι κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος στο κρεβάτι του ή με το αν και γιατί νιώθει έτσι?

Εδώ έχουμε αποδείξεις με το dna και εσυ ασχολείσαι με δικαιώματα και χαζομάρες…

• Like 1

2 λεπτά πριν, star_man_2k είπε

Βλέπεις όταν η woke ιδεολογία ήταν περιθωριακή, κανείς δεν ασχολιόταν, τώρα που μας την τρίβουν στην μάπα, έγινε και η δική μας καθημερινότητα

IMG_1614.jpeg.d2f51a89ac71bf09a002c9dafb61e265.jpeg

Λολ

5 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Τα άκρα ειναι πάντοτε άσχημα κ δεν μπορω να τα καταλάβω…εκατερωθεν

Η πραγματικότητα ειναι μια κ δεν ειναι δικιά σου κ δικιά μου , αλλα αφού το θες ετσι,οταν η πραγματικότητα των άλλων ειναι αναγκαίο να αλλάζει την δικιά μου για νάχει λόγο ύπαρξης κάπου χαλάει το γλυκό.. 

Αλλα ναι μωρέ , κόμπλεξ θαναι κ αΚρΟΔεξιΟι που ήρθαν να μας φάνε κ να ξαναφέρουνε την χουντα…

Προοδευτικα πράματα δλδ 

Μου αρέσει όταν το παίζεις middle αλλά κανείς επιθέσεις σε όσους λένε το αυτονόητο ενώ ταυτόχρονα κανείς like σε ακραίες αναρτήσεις… 

κρίμα να μην αντέχεις έστω πέντε λεπτά να είσαι middle…

8 λεπτά πριν, star_man_2k είπε

Βλέπεις όταν η woke ιδεολογία ήταν περιθωριακή, κανείς δεν ασχολιόταν, τώρα που μας την τρίβουν στην μάπα, έγινε και η δική μας καθημερινότητα.

Ή… η «woke ιδεολογία» που λέτε και εσείς, είναι ένας αχυράνθρωπος που έφτιαξαν οι right wing grifters (πολιτικοί, πλούσιοι, αποτυχημένοι κωμικοί) για να σας εκμεταλλευτούν και να βγάλουν λεφτά και επιρροή 

• Like 1

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Μου αρέσει όταν το παίζεις middle αλλά κανείς επιθέσεις σε όσους λένε το αυτονόητο ενώ ταυτόχρονα κανείς like σε ακραίες αναρτήσεις… 

κρίμα να μην αντέχεις έστω πέντε λεπτά να είσαι middle…

Φίλε AtiX λέω την άποψη μου πάντα κ δεν με ενδιαφέρει να είμαι μιντ η φαρ 

Το «αυτονόητο» για εσένα για κάποιον άλλο σηκώνει πολυυυυυ συζήτηση 

Μόλις τώρα, mAs_81 είπε

Φίλε AtiX λέω την άποψη μου πάντα κ δεν με ενδιαφέρει να είμαι μιντ η φαρ 

Το «αυτονόητο» για εσένα για κάποιον άλλο σηκώνει πολυυυυυ συζήτηση 

Άρα γιατί προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι δίκαιος και κρατάς ίσες αποστάσεις μεταξύ των άκρων, όταν στην πραγματικότητα δεν το κάνεις?

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Άρα γιατί προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι δίκαιος και κρατάς ίσες αποστάσεις μεταξύ των άκρων, όταν στην πραγματικότητα δεν το κάνεις?

Είναι αστείο που πιστεύεις ότι προσπαθώ να σε πείσω για κάτι,πραγματικά...

Τώρα το ποιος φάσκει κ αντιφάσκει στην όλη ιστορία με αυτά τα θέματα ,θα κριθεί από το αποτέλεσμα...όπως πάντα άλλωστε 

1 λεπτό πριν, mAs_81 είπε

Είναι αστείο που πιστεύεις ότι προσπαθώ να σε πείσω για κάτι,πραγματικά...

Τώρα το ποιος φάσκει κ αντιφάσκει στην όλη ιστορία με αυτά τα θέματα ,θα κριθεί από το αποτέλεσμα...όπως πάντα άλλωστε 

Εδώ είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι δυο μας, ένας πιστεύει ότι θα κριθεί ενώ ο άλλος προσπαθεί να εξηγήσει ότι δεν θα έπρεπε καν να το σκέπτεται…

2 λεπτά πριν, star_man_2k είπε

Μάτια για να βλέπει. 

και μυαλό για να σκέπτεται…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...