Προς το περιεχόμενο

O Musk προτρέπει τις εταιρείες που αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Χ να κάνουν έρωτα, όχι μποϋκοτάζ

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνα με τη βιολογια υπαρχουν ανθρωποι με ΧΥ χρωμόσωμα (ανδρες) και αυτοι με ΧΧ (γυναικες). 

Τιποτε αλλο. Το πως επιλεγει να αποκαλειται ο καθενας με τον διαταραγμενο εγκεφαλο του η την διαταραγμενη προσωπικοτητα του ειναι δικο του θεμα. Αλλα εγω θα βλεπω παντα η αντρα η γυναικα. Οτι λεει η βιολογια δηλαδη.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εδώ και κάποιες δεκαετίες υπήρχε μεγάλη προσπάθεια να καταπολεμηθούν τα στερεότυπα ενώ τα τελευταία πολύ λίγα χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι άλλαξαν ρότα και υποκλίνονται στα στερεότυπα όσο δεν πάει θεωρώντας ότι αν κάποιου του αρέσει να φοράει ροζ φούστα είναι λογικό μετά να δηλώσει γυναίκα, εδραιώνοντας μια πλήρη παράνοια.

Απομονώνω την συγκεκριμένη παράγραφο μόνο και μόνο για την τελευταία πρόταση… 

Να θυμίσω μόνο ότι κανένας δεν επέβαλε σε εσάς να φοράτε φούστες και γόβες, να σας φωνάζουμε με θηλυκά ονόματα ενώ είστε άνδρες και να τα φτιάξετε με τον Μπάμπη τον υδραυλικό…

Η όλη η συζήτηση γίνεται για το αν ένας άνθρωπος μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο που εγώ, εσύ και ο καθένας μας μπορεί να έχει λόγο σε αυτό…

Μετά από αυτή την μικρή παρένθεση επανέρχομαι στην τελευταία πρόταση, παράνοια τα τελευταία πάνω από δυο χιλιάδες χρόνια είναι να μην μπορεί ο άνθρωπος να ζει όπως θέλει και αισθάνεται…

Επικαλείσαι το dna, αλήθεια τι απάντηση έχει να δώσει το dna για τα αισθήματα σου? Γιατί σε εσένα το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι υπέρ σου και όχι για κάποιον άλλον που ενώ είναι άνδρας αισθάνεται γυναίκα ή τίποτα?

το θέμα είναι τόσο λεπτό που η τμηματική επίκληση σε φύση, dna κλπ για όσο μας βολεύουν είναι τόσο αίωρη όσο και η επίκληση στα ζώδια για αστρονομικά θέματα…

20 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει. Ο καθένας μπορεί ίσως και να γίνει ότι θέλει. Μπορεί να αυτοπροσδιοριστει όπως θέλει.

Μπορεί να είναι φυσική επιλογή μπορεί να είναι και απλα ενσυνειδητή επιλογή. Όλα δεκτά και απολύτως αποδεκτά.

Άλλο όμως ο σεβασμός στα δικαιώματα του καθενός και στην διαφορετικότητα του καθενός και άλλο θέμα η επιβολή της σε όλους. Από το ένα άκρο πάμε στο άλλο.

Άλλο θέμα η διαπαιδαγωγηση των παιδιών στον σεβασμό όλων και άλλο θέμα η κατάργηση από την εκπαίδευση των ορισμών αρσενικο/θηλυκο και η αποκλειστική χρήση του ουδέτερου που επιχειρείται στην Σουηδία (αν δεν κάνω λάθος) στα δημοτικά και νηπιαγωγεία.

Άλλο θέμα ο σεβασμός των θρησκειών και άλλο θέμα η αναγκαστική κατάργηση όλων των συμβόλων (πχ από τα σχολεία και πάλι) μην τυχόν και θιχθει κανένας αλλοθρησκος (και το λέω εγώ που δε  τα έχω καλά γενικώς με τις θρησκείες).

Έχουμε μπερδέψει πια την αποδοχή με την επιβολή στα πάντα όλα. Η υπερβολή μας έχει πια ξεπεράσει, καβαλήσει και μας καταδυναστευει από την αντίθετη πλευρά.

Ηρεμιστε όλοι και απλά ζήστε ειρηνικά. Τα δικαιώματα του καθενός σταματούν εκεί που αρχίζουν του άλλου. Αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στην ζωή και την αυτοδιάθεση. Και οι μεν και οι δε.

Το καταλαβαίνω ότι όταν η καταπίεση βρίσκει διέξοδο γίνεται ορμητικό ποτάμι και τα παίρνει όλα σβάρνα. Αλλά ωφειλουμε να το ελέγξουμε και να το καθοδηγήσουμε.

Για να τα λέμε σωστά.

Το παλικάρι εδώ μια χαρά τα λέει:

https://m.facebook.com/groups/greekatheists2/posts/1142752472998116/

Έχω την εντύπωση ότι έχεις συνηθίσει την επιβολή από χίλια δυο στερεότυπα που δεν αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη κατάργησης τους…

παράδειγμα δικό σου, τα ιερά σύμβολα.. 

• Thanks 1
  • Sad 1

6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μετά από αυτή την μικρή παρένθεση επανέρχομαι στην τελευταία πρόταση, παράνοια τα τελευταία πάνω από δυο χιλιάδες χρόνια είναι να μην μπορεί ο άνθρωπος να ζει όπως θέλει και αισθάνεται…

Επικαλείσαι το dna, αλήθεια τι απάντηση έχει να δώσει το dna για τα αισθήματα σου? Γιατί σε εσένα το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι υπέρ σου και όχι για κάποιον άλλον που ενώ είναι άνδρας αισθάνεται γυναίκα ή τίποτα?

το θέμα είναι τόσο λεπτό που η τμηματική επίκληση σε φύση, dna κλπ για όσο μας βολεύουν είναι τόσο αίωρη όσο και η επίκληση στα ζώδια για αστρονομικά θέματα…

Aναρωτιεμαι αν με τόση ευκολία θα έλεγες το ίδιο στη Riley Gaines που είδε χρόνια προσπάθειας κ κόπου να εξανεμίζονται απο «την» Lia Thomas και στην Tamikka Brents οταν «η» Fallon Fox της έσπασε το κρανίο…

Καλο ειναι να το δεις καλύτερα αυτο με τις τμηματικές επικλήσεις…

• Like 3

Μόλις τώρα, mAs_81 είπε

Aναρωτιεμαι αν με τόση ευκολία θα έλεγες το ίδιο στη Riley Gaines που είδε χρόνια προσπάθειας κ κόπου να εξανεμίζονται απο «την» Lia Thomas και στην Tamikka Brents οταν «η» Fallon Fox της έσπασε το κρανίο…

Καλο ειναι να το δεις καλύτερα αυτο με τις τμηματικές επικλήσεις…

Έχω βαρεθεί να παρουσιάζεις τα ελάχιστα αρνητικά γεγονότα ως νόρμα, εάν εσύ τρέφεσαι με τέτοιοι είδους μεροληπτική ενημέρωση και υπέρ τονίζεις μόνο όσα σε συμφέρουν, πρόβλημα σου…

Εγώ δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να δικαιολογήσω τις εξαιρέσεις, πόσο μάλλον όταν ακόμα και σήμερα, ξέρω ότι είναι κόκκινο πανί η υπογραφή μου… 🙂

• Like 1

7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Απομονώνω την συγκεκριμένη παράγραφο μόνο και μόνο για την τελευταία πρόταση… 

Να θυμίσω μόνο ότι κανένας δεν επέβαλε σε εσάς να φοράτε φούστες και γόβες, να σας φωνάζουμε με θηλυκά ονόματα ενώ είστε άνδρες και να τα φτιάξετε με τον Μπάμπη τον υδραυλικό…

Η όλη η συζήτηση γίνεται για το αν ένας άνθρωπος μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και πραγματικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο που εγώ, εσύ και ο καθένας μας μπορεί να έχει λόγο σε αυτό…

Επικαλείσαι το dna, αλήθεια τι απάντηση έχει να δώσει το dna για τα αισθήματα σου? Γιατί σε εσένα το συγκεκριμένο επιχείρημα είναι υπέρ σου και όχι για κάποιον άλλον που ενώ είναι άνδρας αισθάνεται γυναίκα ή τίποτα?

το θέμα είναι τόσο λεπτό που η τμηματική επίκληση σε φύση, dna κλπ για όσο μας βολεύουν είναι τόσο αίωρη όσο και η επίκληση στα ζώδια για αστρονομικά θέματα…

Έχω την εντύπωση ότι έχεις συνηθίσει την επιβολή από χίλια δυο στερεότυπα που δεν αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη κατάργησης τους…

παράδειγμα δικό σου, τα ιερά σύμβολα.. 

Παρότι προσωπικά αδιαφορώ για όποια σύμβολα θρησκευτικά ή άλλα, δεν θα συμφωνήσω ότι υπάρχει ανάγκη να καταργηθεί τίποτε.

Ακριβώς αυτό λέω. Δεν συμφωνώ με την κατεδάφιση και κτίσιμο από το μηδέν. Σε κανένα τομέα αυτό δεν λειτούργησε ποτέ σαν επιλογή. Γιατί να εφευρουμε τον τροχό από την αρχή?

Βελτίωση, εξέλιξη και επαπροσδιορισμος κάποιων πραγμάτων χρειάζεται καθως και ευρύτητα πνεύματος.

Ακόμη και στις επαναστάσεις χρειάζονται κάποιες σταθερές. Είναι ανθρώπινη ανάγκη. Όχι όλων. Των πολλών όμως των οποίων και χρειάζεται η κάθε επανάσταση την υποστήριξη.

Όπως επίσης δεν μπορείς να πατήσεις και να κάνεις reset σε όλους. Δεν είναι εφικτό δεν είναι επίσης και σωστό.

Και αυτοί έχουν τα δικά τους δεδομένα που ωφειλεις να τα σεβαστείς. Εάν αυτά λέγονται σύμβολα, θρησκεία, γένη ή ότι άλλο δεν μπορείς να τους τα καταργήσεις.

Εάν προσπαθήσεις απλά θα αποτύχεις και θα χάσεις και το δίκιο σου. Και σωστά θα το χάσεις.

Να είσαι πραγματιστής αλλά και δίκαιος.

Στα παραπάνω βάλε ότι γενος/κατάληξη θέλεις.

Πλάκα πλάκα αυτό λέω. Κάνουμε focus σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες και χάνουμε την ουσία που είναι απλά η ανθρώπινη επαφή. Και το ανθρώπινη δεν έχει γένος.

• Like 1

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Εγώ δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να δικαιολογήσω τις εξαιρέσεις, πόσο μάλλον όταν ακόμα και σήμερα, ξέρω ότι είναι κόκκινο πανί η υπογραφή μου… 🙂

Ούτε εμείς μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία , αυτο ειναι το θεμα , απλα για καποιο λόγο εμεις της αλλης άποψης,θα πρέπει σώνει κ καλα να θεωρούμε τις εξαιρεσεις ως κατι που αντιπροσωπευει το σύνολο….

Επίσης, οταν  η αλήθεια γίνεται «μεροληπτική ενημέρωση» τότε ειναι που ξεκινάει το κακό…καλο ειναι να το κοιτάξεις 

Λολ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Παρότι προσωπικά αδιαφορώ για όποια σύμβολα θρησκευτικά ή άλλα, δεν θα συμφωνήσω ότι υπάρχει ανάγκη να καταργηθεί τίποτε.

Ακριβώς αυτό λέω. Δεν συμφωνώ με την κατεδάφιση και κτίσιμο από το μηδέν. Σε κανένα τομέα αυτό δεν λειτούργησε ποτέ σαν επιλογή. Γιατί να εφευρουμε τον τροχό από την αρχή?

Βελτίωση, εξέλιξη και επαπροσδιορισμος κάποιων πραγμάτων χρειάζεται καθως και ευρύτητα πνεύματος.

Ακόμη και στις επαναστάσεις χρειάζονται κάποιες σταθερές. Είναι ανθρώπινη ανάγκη. Όχι όλων. Των πολλών όμως των οποίων και χρειάζεται η κάθε επανάσταση την υποστήριξη.

Όπως επίσης δεν μπορείς να πατήσεις και να κάνεις reset σε όλους. Δεν είναι εφικτό δεν είναι επίσης και σωστό.

Και αυτοί έχουν τα δικά τους δεδομένα που ωφειλεις να τα σεβαστείς. Εάν αυτά λέγονται σύμβολα, θρησκεία, γένη ή ότι άλλο δεν μπορείς να τους τα καταργήσεις.

Εάν προσπαθήσεις απλά θα αποτύχεις και θα χάσεις και το δίκιο σου. Και σωστά θα το χάσεις.

Να είσαι πραγματιστής αλλά και δίκαιος.

Στα παραπάνω βάλε ότι γενος/κατάληξη θέλεις.

Πλάκα πλάκα αυτό λέω. Κάνουμε focus σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες και χάνουμε την ουσία που είναι απλά η ανθρώπινη επαφή. Και το ανθρώπινη δεν έχει γένος.

Συμφωνώ στο γενικό κλίμα του post σου αν και καμία επανάσταση στην ανθρώπινη ιστορία δεν έγινε από πραγματιστές, όπως και καμία πρόοδος… είναι καιρός ο άνθρωπος να πάψει να πιστεύει/φοβάται σε κάτι ανώτερο, είναι καιρός να υπάρχει πλήρη ισότητα, είναι καιρός να κάνουνε όλοι ενδοσκόπηση και όχι κριτική στους άλλους…

🙂

8 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Ούτε εμείς μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία , αυτο ειναι το θεμα , απλα για καποιο λόγο εμεις της αλλης άποψης,θα πρέπει σώνει κ καλα να θεωρούμε τις εξαιρεσεις ως κατι που αντιπροσωπευει το σύνολο….

Επίσης, οταν  η αλήθεια γίνεται «μεροληπτική ενημέρωση» τότε ειναι που ξεκινάει το κακό…καλο ειναι να το κοιτάξεις 

Λολ

Και μόνο που εστιάζεις σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα ενώ σε επισήμους παγκόσμιους αγώνες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, όντως η “αλήθεια” σου γίνεται μεροληπτική και χάνει ακόμα και αυτή τη μικρή και ασήμαντη ουσία…

έχει πλάκα η υπεροψία που εμφανίζεις συνέχεια θεωρώντας τον εαυτό σου σύνολο…

να σου θυμίσω ότι είσαι ο μόνος που απαίτησες να αλλάξω την υπογραφή μου…

Επεξ/σία από AtiX

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και μόνο που εστιάζεις σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα ενώ σε επισήμους παγκόσμιους αγώνες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, όντως η “αλήθεια” σου γίνεται μεροληπτική και χάνει ακόμα και αυτή τη μικρή και ασύμβατη ουσία της…

Δεν υπαρχει αλήθεια μου κ αλήθεια σου , υπαρχει αλήθεια μονο,κ το τι χανει κ το τι κερδίζει σε ουσία δεν υπόκειται σε χαρακτηρισμούς..

Και μονο που μπαίνεις απο μόνος σου σε αυτή τη διαδικασία χάνεις αυτόματα κάθε φανταστικό πλεονέκτημα ηθικο κ μη νομίζεις οτι εχεις στην συζήτηση..

Αποψη μου παντα..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Δεν υπαρχει αλήθεια μου κ αλήθεια σου , υπαρχει αλήθεια μονο,κ το τι χανει κ το τι κερδίζει σε ουσία δεν υπόκειται σε χαρακτηρισμούς..

Και μονο που μπαίνεις απο μόνος σου σε αυτή τη διαδικασία χάνεις αυτόματα κάθε φανταστικό πλεονέκτημα ηθικο κ μη νομίζεις οτι εχεις στην συζήτηση..

Αποψη μου παντα..

Όπως πάντα μπερδεύεις τα γεγονότα και τα ονομάζεις αλήθεια…

μείνε, λοιπόν, με την αλήθεια που διάβασες κάπου και συνέχισε να λες, βάσει αυτής, την άποψη σου… 

εσύ εκτίθεσαι, όχι εγώ…

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και μόνο που εστιάζεις σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα ενώ σε επισήμους παγκόσμιους αγώνες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση

Ολα ξεκινάνε απο τα πανεπιστήμια, γιατι εκεί είναι τα φυτώρια. Υστερα τα επαγγελματικά γυναικεία σπορ δεν έχουν την δημοτικότητα των ανδρικών για να μαζέψουν ένα τόσο μικρό δημογραφικό όσο οι trans αθλητές. Παρόλο αυτά υπάρχουν σε επιπεδο ολυμπιακών, σε επιπεδο εθνικών ομάδων πχ ποδοσφαίρου, σε επίπεδο συλλόγων πχ WNBA 

First openly transgender Olympians are competing in Tokyo (nbcnews.com)

Trans athletes: In the news and at the vanguard - 25 transgender athletes you should know (cbsnews.com)

Να πω εδώ ότι δεν με πειράζουν οι trans αθλητές/αθλήτριες, αλλά δεν μου αρέσει που αγωνίζονται με γυναίκες. Δική τους κατηγορία ή στο φύλο που γεννηθηκαν.

Επεξ/σία από star_man_2k
  • Like 2

4 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Το ίδιο μπορω , κ θα σου πω, κ εγω …

Καλο σου βράδι φιλε AtiX 👍🏼

Κοίτα που τέτοια ώρα δεν έχω καθρεφτάκι να επικαλεστώ..

Καλό βράδυ φιλε μου… 🙂

4 λεπτά πριν, star_man_2k είπε

Ολα ξεκινάνε απο τα πανεπιστήμια, γιατι εκεί είναι τα φυτώρια. Υστερα τα επαγγελματικά γυναικεία σπορ δεν έχουν την δημοτικότητα των ανδρικών για να μαζέψουν ένα τόσο μικρό δημογραφικό όσο οι trans αθλητές. Παρόλο αυτά υπάρχουν σε επιπεδο ολυμπιακών, σε επιπεδο εθνικών ομάδων πχ ποδοσφαίρου, σε επίπεδο συλλόγων πχ WNBA 

First openly transgender Olympians are competing in Tokyo (nbcnews.com)

Trans athletes: In the news and at the vanguard - 25 transgender athletes you should know (cbsnews.com)

Υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί για την συμμετοχή trans ατόμων στα αγωνίσματα, αν δεν τηρούνται δεν φταίνε οι αθλητές και οι αθλήτριες…

7 ώρες πριν, star_man_2k είπε

Για κάποιο λόγο το άρθρο δεν λέει τίποτα για ποιόν λόγο έγινε αυτή η φασαρία, κάτι σαν την ημιπληροφόρηση που έχουν καθιερώσει τα σύγχρονα μέσα.

Υπάρχει μια ακροαριστερή woke πλατφόρμα που έχει ιδρυθεί από δημοκρατικούς όπως πρωην συμβούλους της Κλίντον, με σκοπό να επιβλέπει και να λογοκρίνει όλες τις αντίθετες πολιτικές απόψεις. Αυτοί βέβαια λένε πως πολεμάνε την παραπληροφόρηση. H εταιρεία αυτή είναι η Media Matters την οποία μήνησε το Twitter πριν λίγες μέρες. 

Τι έκανε αυτή η εταιρεία; Έφτιαξε έναν λογαριασμό με τον οποίο έκανε follow και Like σε ατελείωτο ακροδεξιό υλικό και ταυτόχρονα follow και like στις Apple, IBM, Disney κτλ Μετά από ατελείωτα refresh πέτυχε κάποιες περιπτώσεις που πχ μια ακροδεξιά δημοσίευση ήταν δίπλα σε διαφήμιση της Disney. Μετά γράψανε μια σειρά από άρθρα ζητώντας από τις εταιρείες να εγκαταλείψουν την Χ, δήθεν για αντισημιτισμό.

https://www.mediamatters.org/twitter/x-placing-ads-amazon-nba-mexico-nbcuniversal-and-others-next-content-white-nationalist

https://www.mediamatters.org/twitter/musk-endorses-antisemitic-conspiracy-theory-x-has-been-placing-ads-apple-bravo-ibm-oracle

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, κάθισαν και μαγειρεψαν τα αποτελέσματα που δεν παρουσιάζονται κανονικά σε κανέναν, παρα μόνο αν όντως κάποιος είναι ο φανατικότερος ναζιστής και ο φανατικότερος φίλος την Μικρής Γοργόνας ταυτόχρονα και τα παρουσιάσανε σαν να είναι η καθημερινότητα του Χ. Φυσικά η Χ έχει τα logs και έχει προχωρήσει σε μήνυση.

Να δούμε πως θα πάει αυτό. Το insomnia επέλεξε να μεταφέρει ένα μονόπλευρο άρθρο και αυτό φαίνεται και απο την αναφορά σε θεωρία συνομοσίας, ενώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Απ ολες τις γλωσσες επελεξες να μιλησεις αυτη της αληθειας 

Ευγε νεαρε 👏👏👏

• Like 2

6 hours ago, Ukforthemoment said:

Ουτε και με νοιάζει τι φταίει.Δεν ασχολούμαι  με το Χ ούτε και έχω λογαριασμό,μάλιστα τον ευχαριστώ που δεν έχει ελεύθερα τα σχόλια γιατί πολλές φορές με αυτά που διαβαζα ήμουν έτοιμος να κάνω εγγραφή για να απαντήσω.

Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Αλλά χαίρομαι που δεν αναλώθηκε τελικά, στο βόθρο που υπάρχει εκεί έξω. 

• Like 1

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Αναφέρεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ή σε διαφορετικές? Μπερδεύτηκα.

Αν αρχικά μιλάς για τις γυναίκες, ναι αυτό συνέβη αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχει φθίνει σταδιακά και έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Θηλυκά ονόματα στους άνδρες δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι ενώ το τελευταίο μάλλον είναι για τα προξενιά.

Μιλάς για πράγματα του περασμένου αιώνα που έχουν εκλείψει είτε πλήρως είτε σχεδόν πλήρως και δεν καταλαβαίνω γιατί τα παραθέτεις ή το που μπορεί να διαφωνούμε.

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Το "να μπορεί να ζει ο καθένας όπως θέλει και αισθάνεται" είναι κάτι πολύ σχετικό. Σχετικό με το τι όφελος έχει κάποιος από μια επιλογή που μπορεί να πηγαίνει κόντρα στην παραδοσιακή κουλτούρα αλλά η επιλογή πάλι από κάπου επηρεάστηκε.

Το σημαντικότερο είναι αυτό που έχω ήδη πει και φοβάμαι ότι μπορεί να κάνουμε κύκλους στην συζήτηση. Το να γίνεται υποχρεωτικό να αναγνωρίσω τις αντωνυμίες του άλλου απλά επειδή "έτσι αισθάνεται" είναι απολυταρχικό και σκοταδιστικό. Το ότι γίνεται στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν αναιρεί τα προηγούμενα, στο ίδιο όνομα έχουν γίνει όλα τα αίσχη ή απλά παράλογα πράγματα που έχουν γίνει σε αυτόν τον πλανήτη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να κάνω μια δήλωση που ξέρω ότι θα είναι ένα κύριο σημείο διαφωνίας: Το ότι κάποιος θεωρεί ότι αισθάνεται κάτι, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλοι οι θρήσκοι αισθάνονται τον θεό μέσα τους και πολλοί νιώθουν ευφορία, γαλήνη, και μια φωνή να τους καθοδηγεί. Αυτό βέβαια λέγεται αυθυποβολή η οποία γεννάται/ισχυροποιείται από άλλους που πιστεύουν το ίδιο, αλλά και πάλι δεν το κάνει αληθές

Να συμπληρώσω με μια απάντηση στην τελευταία σου παράγραφο. Το dna μου δεν είναι υπέρ μου. Το dna μου είναι αυτό που είναι, και εγώ δεν αισθάνομαι άντρας. Κανείς δεν αισθάνεται άντρας, ή μελαχρινός ή ό,τι άλλο απλά και μόνο επειδή υπάρχει. Όπως δεν αισθάνεται και γυναίκα, όπως δεν αισθάνεται και ουδέτερο. Αυτές οι προτιμήσεις έχουν καταλήξει όπως η επιλογή ομάδας στο ποδόσφαιρο. Είναι επίκτητες επιθυμίες χωρίς καμία φυσική βάση.

Και θα σε αυτό το σημείο θα σου κάνω την ερώτηση που έχω κάνει σε άπειρους υποστηρικτές της συγκεκριμένης αντίληψης και μέχρι τώρα κανείς δεν έδωσε ικανοποιητική απάντηση. Ικανοποιητική όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους ίδιους τους ερωτηθέντες:

Άμα ένας τύπος 2 μέτρα ντούκι αποφασίσει μια μέρα να βάλει φούστα και περούκα και αρχίσει να υποστηρίζει ότι είναι γυναίκα, τότε γεννάται πολύ φυσιολογικά ένα ερώτημα. Τι είναι γυναίκα?

Η ερώτηση είναι απόλυτα ειλικρινής και είμαι ανοιχτός σε κάθε λογική εξήγηση που θα με βοηθήσει να καταλάβω καλύτερα αυτούς τους ανθρώπους και το δίκαιο των αιτημάτων τους

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...