star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Lucifer είπε Που μένεις ρε μπρο, γύρνα Ελλαδάρα να βαράς τη γυναίκα σου και τους μετανάστες και να σου κάνουν πατ πατ οι ένστολοι φίλοι και άσε τη δύση πίσω σου Την woke ιδεολογία και το Χ σχολιάζουμε ρε μπροοοοοό. Δεν είναι λίγο ρατσιστικό να θεωρείς ότι οι Ελληνες βαράνε τις γυναίκες και τους μετανάστες; Θεωρείς πως η woke ιδεολογία είναι θεραπεία για αυτό; Και αν εγώ σου δείξω στατιστικά που οι μετανάστες βαράνε τις γυναίκες τους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο τους ντόπιους και αυτό σε κάθε δυτική κοινωνία; Μπροοοοό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midimod Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, AtiX said: Αντιμετώπισες πουθενά πρόβλημα λογοκρισίας στην καθημερινότητα σου? Γιατί οι κανόνες στον πραγματικό κόσμο να μην ισχύουν και στον ψηφιακό? Φυσικά και έχω υποστεί λογοκρισία στον ψηφιακό κόσμο. Και ασκώ αυτολογοκρισία γιατί θέλω την ηρεμία μου, στον πραγματικό κόσμο. Σε αντίθεση με όλες τις χιονονιφάδες που λένε ότι θέλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Την woke ιδεολογία και το Χ σχολιάζουμε ρε μπροοοοοό. Δεν είναι λίγο ρατσιστικό να θεωρείς ότι οι Ελληνες βαράνε τις γυναίκες και τους μετανάστες; Θεωρείς πως η woke ιδεολογία είναι θεραπεία για αυτό; Και αν εγώ σου δείξω στατιστικά που οι μετανάστες βαράνε τις γυναίκες τους σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο τους ντόπιους και αυτό σε κάθε δυτική κοινωνία; Μπροοοοό; Φίλε μου πας να σώσεις το ένα ατόπημα και πέφτεις σε ένα άλλο, ακόμα μεγαλύτερο… δεν είναι μετανάστες αυτοί που βαράνε τις γυναίκες τους αλλά str8 άνδρες που μεγάλωσαν με το ηθική του ισχυρού αρσενικού που αν δεν υποταχθεί η γυναίκα θα φάει και καμία για να στρώσει χαρακτήρα… 19 λεπτά πριν, midimod είπε Φυσικά και έχω υποστεί λογοκρισία στον ψηφιακό κόσμο. Και ασκώ αυτολογοκρισία γιατί θέλω την ηρεμία μου, στον πραγματικό κόσμο. Σε αντίθεση με όλες τις χιονονιφάδες που λένε ότι θέλουν... Ένα παράδειγμα λογοκρισίας καλό θα ήταν να ειπωθεί, μπας και καταλάβουμε τι μπορείς να πεις δημόσια ενώ στα social όχι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, star_man_2k είπε Μας αναλύεις λίγο την διαφωνία σου, πριν σωριαστείς κάτω; 1 ώρα πριν, star_man_2k είπε Το είμαστε άντρες το λέω με την έννοια της ειδική κατηγορία λευκών straight ανδρών που δεν μας δίνει προνόμια η woke ιδεολογία . Ολοι οι άλλοι εκτός απο εμάς και των ανατολικοασιατών ανδρών έχουν προτεραιότητα, τουλάχιστον για όσους την εφαρμόζουν σαν ιδεολογία. Οι λευκοί straight άντρες έχουμε προνόμια παντού, φίλε μου. Είναι αστείο να λέγεται ότι δε μας δίνει η woke ιδεολογία προνόμια λες και τα έχουμε ανάγκη. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα δεν είναι επειδή τους μποϊκοτάρει εσκεμμένα η woke ατζέντα και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας. Μάλλον πρέπει να αναζητήσουν αλλού τους λόγους και ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου πας να σώσεις το ένα ατόπημα και πέφτεις σε ένα άλλο, ακόμα μεγαλύτερο… δεν είναι μετανάστες αυτοί που βαράνε τις γυναίκες τους αλλά str8 άνδρες που μεγάλωσαν με το ηθική του ισχυρού αρσενικού που αν δεν υποταχθεί η γυναίκα θα φάει και καμία για να στρώσει χαρακτήρα… Ποιό είναι το πρώτο ατόπημα για να πάω και σε άλλο και ποιό ήταν το δεύτερο; Μονο εσύ θα μπορούσες να αποδώσεις το πρόβλημα της βίας στην σεξουαλικότητα. Ο φίλος πιο πάνω ειρωνευόταν τους Ελληνες ως απολίτιστους που δέρνουν γυναίκες και μετανάστες, λες και οι Ελληνες για κάποιο λόγο είναι χειρότεροι απο τους άλλους και μάλιστα παρουσιάζει και τους μετανάστες θύματα βίας των Ελλήνων. Τα στατιστικά δεν είναι με το μέρος του. Οσο για τον τρόπο που βλέπεις την βία, τα βλέπεις απο πολύ στενη οπτική γωνία. Η βία έχει πολλούς λόγους που υπάρχει και ο κυριότερος είναι γιατί κάποιος απλά μπορεί. Οπως για παράδειγμα όταν μια μητέρα τις βρέχει στο παιδί. Δεν λέμε ότι οι γυναίκες μεγαλώσανε με την ηθική του ισχυρού θυληκού μητέρα που θέλει να υποτάξει το παιδί για να στρώσει χαρακτήρα. Απλά μπορεί. Σήμερα ξέρουμε καλύτερα και δεν είναι αποδεκτό πλεον, για να λύσουμε τις διαφορές μας, να χτυπάμε το πιο αδύναμο απο εμάς μέλος της οικογένειας μας. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως είναι ότι άνθρωποι σαν και εσένα ρίχνουν το φταίξιμο μονο στους αντρες και μάλιστα τους straight. Δεν είναι έτσι, Μπορεί να μην είναι 50-50, γιατί δεν ειναι και 50-50 οι σωματικές ικανότητες, αλλά είναι πάρα πολλά τα περιστατικά βίας και απο τις γυναίκες, αλλά τα θάβουμε γιατί η κοινωνία μας δεν δέχεται την γυναίκα ως θύτη. https://ncadv.org/statistics Ναι και εγώ έχω υποστεί βία απο γυναίκες. Δεν θα μετρήσω τα σπρωξίματα τις φωνές κτλ που οι woke κοινότητα τα θεωρεί κακοποιητική συμπεριφορά, Θυμάμαι συγκεκριμένα μια που όταν την χώρισα που έσπασε το ποτήρι του φραπέ στο κεφάλι, γιατί "δεν την ήξερα καλά ποιά ήταν εκείνη που την παρατούσα". Δεν διασκέδασα καθόλου και φυσικά δεν μπορούσα να κάνω τιποτα. Δεν λέω πως δεν υπάρχει το πρόβλημα της βίας, αλλά να το ρίχνεις μόνο στους άντρες και μάλιστα τους straight είναι ντροπή. Για παράδειγμα πέρσι 90.000 άντρες στην Αμερική δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν. Πόσοι απο τους θύτες νομίζεις ότι ήταν straight άντρες; https://www.statista.com/statistics/251923/usa-reported-forcible-rape-cases-by-gender/ 1 ώρα πριν, KPNY είπε Οι λευκοί straight άντρες έχουμε προνόμια παντού, φίλε μου. Είναι αστείο να λέγεται ότι δε μας δίνει η woke ιδεολογία προνόμια λες και τα έχουμε ανάγκη. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα δεν είναι επειδή τους μποϊκοτάρει εσκεμμένα η woke ατζέντα και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας. Μάλλον πρέπει να αναζητήσουν αλλού τους λόγους και ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ και εσύ μπορεί να μην χρειαζόμαστε εξωτερική βοήθεια, αλλά σίγουρα ο μέσος άντρας θα εκτιμούσε να μην του βάζουν και εμπόδια. Είμαι υπέρ του αν κάποιος ισοβαθμεί για μια θέση με κάποια μειονότητα ή ειδική κατηγορία, να διαλέξουν την μειονότητα. Αλλά στην woke ιδεολογία, σε προσπερνάνε άτομα με σημαντικά χειρότερες επιδόσεις, απλά για τα νούμερα. Εγώ είμαι καλά, δεν ανησυχώ για εμένα, αλλά η έλλειψη αξιοκρατίας με ενοχλεί. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από star_man_2k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Ποιό είναι το πρώτο ατόπημα για να πάω και σε άλλο και ποιό ήταν το δεύτερο; Μονο εσύ θα μπορούσες να αποδώσεις το πρόβλημα της βίας στην σεξουαλικότητα. Ο φίλος πιο πάνω ειρωνευόταν τους Ελληνες ως απολίτιστους που δέρνουν γυναίκες και μετανάστες, λες και οι Ελληνες για κάποιο λόγο είναι χειρότεροι απο τους άλλους και μάλιστα παρουσιάζει και τους μετανάστες θύματα βίας των Ελλήνων. Τα στατιστικά δεν είναι με το μέρος του. Οσο για τον τρόπο που βλέπεις την βία, τα βλέπεις απο πολύ στενη οπτική γωνία. Η βία έχει πολλούς λόγους που υπάρχει και ο κυριότερος είναι γιατί κάποιος απλά μπορεί. Οπως για παράδειγμα όταν μια μητέρα τις βρέχει στο παιδί. Δεν λέμε ότι οι γυναίκες μεγαλώσανε με την ηθική του ισχυρού θυληκού μητέρα που θέλει να υποτάξει το παιδί για να στρώσει χαρακτήρα. Απλά μπορεί. Σήμερα ξέρουμε καλύτερα και δεν είναι αποδεκτό πλεον να βαράμε το πιο αδύναμο απο εμάς μέλος της οικογένειας μας. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως είναι ότι άνθρωποι σαν και εσένα ρίχνουν το φταίξιμο μονο στους αντρες και μάλιστα τους straight. Δεν είναι έτσι, Μπορεί να μην είναι 50-50, γιατί δεν ειναι και 50-50 οι σωματικές ικανότητες, αλλά είναι πάρα πολλά τα περιστατικά βίας και απο τις γυναίκες, αλλά τα θάβουμε γιατί η κοινωνία μας δεν δέχεται την γυναίκα ως θύτη. https://ncadv.org/statistics Ναι και εγώ έχω υποστεί βία απο γυναίκες. Δεν θα μετρήσω τα σπρωξίματα τις φωνές κτλ που οι woke κοινότητα τα θεωρεί κακοποιητική συμπεριφορά, Θυμάμαι συγκεκριμένα μια που όταν την χώρισα που έσπασε το ποτήρι του φραπέ στο κεφάλι, γιατί "δεν ήξερα ποιά ήταν εκείνη που την παρατούσα". Δεν διασκέδασα καθόλου και φυσικά δεν μπορούσα να κάνω τιποτα. Δεν λέω πως δεν υπάρχει το πρόβλημα της βίας, αλλά να το ρίχνεις μόνο στους άντρες και μάλιστα τους straight είναι ντροπή. Για παράδειγμα πέρσι 90.000 άντρες στην Αμερική δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν. Πόσοι απο τους θύτες νομίζεις ότι ήταν straight άντρες; https://www.statista.com/statistics/251923/usa-reported-forcible-rape-cases-by-gender/ Φίλε μου τα στοιχεία που παραθέτεις λένε την αλήθεια, οι γυναίκες έναντι των ανδρών στην Αμερική έχουν 80% περισσότερες πιθανότητες να δεχθούν σωματική βία από τον σύντροφο τους, ο βιασμός είναι 1 προς 1500 κατά των γυναικών ενω δεν θα ήθελες να δεις τους θανάτους… ξανά λέω, μόνος σου εκτιθεσαι μεγαλοποιώντας το μικρό ποσοστό και εξισώνοντας το με το μεγάλο… Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Αγνοούμε την λεπτομέρεια ότι συνήθως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατά τον ανδρών δε γίνονται γνωστά ( https://en.wikipedia.org/wiki/Domestic_violence_against_men ), προσπερνάμε τα ποσοστά με βάση το φύλο (23% των γυναικών και 19.3% των ανδρών έχουν δεχτεί κάποιου είδους "επίθεση" εντός σχέσης) και ότι πλέον τα ποσοστά σχετικά με το φύλλο που διαπράττει τη βία είναι ίσα ή αντίστροφα από παλιά (28% γυναίκες και 22% άνδρες, https://domesticviolenceresearch.org/domestic-violence-facts-and-statistics-at-a-glance/ ). Τέσπα να είχαμε να λέγαμε. Ο καθένας θα συνεχίσει να λέει τα δικά του anyways. GL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, AtiX είπε Φίλε μου τα στοιχεία που παραθέτεις λένε την αλήθεια, οι γυναίκες έναντι των ανδρών στην Αμερική έχουν 80% περισσότερες πιθανότητες να δεχθούν σωματική βία από τον σύντροφο τους, ο βιασμός είναι 1 προς 1500 κατά των γυναικών ενω δεν θα ήθελες να δεις τους θανάτους… ξανά λέω, μόνος σου εκτιθεσαι μεγαλοποιώντας το μικρό ποσοστό και εξισώνοντας το με το μεγάλο… Στοιχεία απο το link: 1 in 4 women and 1 in 9 men experience severe intimate partner physical violence 1 in 3 women and 1 in 4 men have experienced some form of physical violence by an intimate partner Atix: 80% περισσότερες πιθανότητες τα θύματα να είναι γυναίκες Στοιχεία απο το link: In 2022, about 442,754 women were raped or sexually assaulted 89,053 men were raped or sexually assaulted Atix: ο βιασμός είναι 1 προς 1500 κατά των γυναικών και κουβέντα για τι ποσοστό των βιαστών των αντρών είναι gay άντρες Λες και δεν ξέραμε ότι οι άντρες ως πολύ πιο δυνατοί σωματικά μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο τραυματισμό απο τις γυναίκες ή ότι ο βασικός λόγος που δεν βιάζουν οι γυναίκες είναι ότι δεν έχουν την σωματική ικανότητα όχι εξαιτίας του χαρακτήρα ή της παιδείας τους. Τέλος πάντων, δεν ήθελα να φέρω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η καραμέλα οι straight άντρες κακοποιητικοί βιαστές, οι γυναίκες και οι gay θύματα κουράζει όσους δεν ζουν μεσα στην φούσκα τους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, star_man_2k είπε Στοιχεία απο το link: 1 in 4 women and 1 in 9 men experience severe intimate partner physical violence 1 in 3 women and 1 in 4 men have experienced some form of physical violence by an intimate partner Atix: 80% περισσότερες πιθανότητες τα θύματα να είναι γυναίκες Στοιχεία απο το link: In 2022, about 442,754 women were raped or sexually assaulted 89,053 men were raped or sexually assaulted Atix: ο βιασμός είναι 1 προς 1500 κατά των γυναικών και κουβέντα για τι ποσοστό των βιαστών των αντρών είναι gay άντρες Λες και δεν ξέραμε ότι οι άντρες ως πολύ πιο δυνατοί σωματικά μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο τραυματισμό απο τις γυναίκες ή ότι ο βασικός λόγος που δεν βιάζουν οι γυναίκες είναι ότι δεν έχουν την σωματική ικανότητα όχι εξαιτίας του χαρακτήρα ή της παιδείας τους. Τέλος πάντων, δεν ήθελα να φέρω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η καραμέλα οι straight άντρες κακοποιητικοί βιαστές, οι γυναίκες και οι gay θύματα κουράζει όσους δεν ζουν μεσα στην φούσκα τους. Είναι μεγάλο θέμα και σίγουρα δεν περίμενα να αναγνωστούν τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας … Δυστηχώς για άλλη μια φορά κάποιοι μπερδεύουν πολλά πράγματα μαζί, αλλά για την οικονομία της συζήτησης, οκ δέχομαι ότι οι άνδρες είναι το ασθενές φύλλο που ξυλοκοπούνται και βιάζονται από τις γυναίκες ως επί το πλείστον, γιατί να το αρνηθώ…? ΥΓ: δεν κατάλαβα κάτι, οι gay άνδρες είναι κάτι διαφορετικό από τους str8? ίδια κίνητρα έχουν για στον βιασμό και οι δυο σεξουαλικές συμπεριφορές… πραγματικά βάλε μια τάξη στο τι γράφω και μην καταλαβαίνεις ότι θέλεις… ΥΓ2: τα στοιχεία των βιασμών πρέπει να είναι από το δεύτερο link μιας και στο πρώτο αναφέρεται ότι 1 στις 5 γυναίκες και 1 στους 79 στους άνδρες έχουν πέσει θύματα βιασμού, ποιο είναι το σωστό? Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, star_man_2k είπε Στοιχεία απο το link: 1 in 4 women and 1 in 9 men experience severe intimate partner physical violence 1 in 3 women and 1 in 4 men have experienced some form of physical violence by an intimate partner Atix: 80% περισσότερες πιθανότητες τα θύματα να είναι γυναίκες Στοιχεία απο το link: In 2022, about 442,754 women were raped or sexually assaulted 89,053 men were raped or sexually assaulted Atix: ο βιασμός είναι 1 προς 1500 κατά των γυναικών και κουβέντα για τι ποσοστό των βιαστών των αντρών είναι gay άντρες Λες και δεν ξέραμε ότι οι άντρες ως πολύ πιο δυνατοί σωματικά μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο τραυματισμό απο τις γυναίκες ή ότι ο βασικός λόγος που δεν βιάζουν οι γυναίκες είναι ότι δεν έχουν την σωματική ικανότητα όχι εξαιτίας του χαρακτήρα ή της παιδείας τους. Τέλος πάντων, δεν ήθελα να φέρω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η καραμέλα οι straight άντρες κακοποιητικοί βιαστές, οι γυναίκες και οι gay θύματα κουράζει όσους δεν ζουν μεσα στην φούσκα τους. Στο εντωμεταξύ , η Ελλάδα ειναι μια απο τις λίγες χώρες όπου γίνονται πραγματικά βήματα για την ισότητα των δυο φύλων : https://www.statista.com/chart/17290/countries-with-most-equal-rights-for-women/ Σε αντίθεση με την ελληνική οικογένεια όπου τον κακόποιητικό ρολο τον εχει συχνότερα το αλλο φύλο : https://www.hamogelo.gr/media/uploads_file/2023/01/19/p1gn5moohu1uql4k41fjq1dc81tdt3b.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Σε αυτόμ το σημείο, κυρίως επειδή βλέπω κόσμο που προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά με οποιονδήποτε, να ξεκαθαρίσω πως το ειρωνικό μου σχόλιο δεν αφορούσε τη θέση της Ελλάδας σε σύγκριση με άλλες χώρες. Αναφερόταν στο ότι τα ΕΜΠΟΔΙΑ που παραθέτει ο στάρμαν δεν θυμίζουν κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά σε φόρουμ στην Αλαμπάμα. Γιατί αν μου πει κάποιος λευκός Έλληνας άνδρας (το 99% μας δλδ) ότι τον απέρριψαν για να πάρουν ΜΑΒΡΟ, ή ΛΕΣΒΙΑ, ή ΤΡΑΝΣ ξερωγώ γιατί πρέπει να τηρηθεί diversity παίζει να ξεράσω απ' τα γέλια. Γιατί όσους τέτοιους δεν δέρνουμε και ξεχνάμε (εξού το πόστ, όχι ότι είναι το εθνικό μας σπορ, αλλά ότι αυτά θάβονται γιατί "ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ") απλά τους έχουμε απλήρωτους, ανασφάλιστους και στην υπερωρία. Οπότε στάρμαν όντως αν σου είπαν "αχ δε μπορούμε, πρέπει να διαλέξουμε γυναίκα αναγκαστικά" μάλλον δεν είναι επειδή είσαι άντρας, αλλά πιθανώς επειδή δεν είσαι όσο πρέπει άνθρωπος. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lucifer είπε Σε αυτόμ το σημείο, κυρίως επειδή βλέπω κόσμο που προσπαθεί να μιλήσει σοβαρά με οποιονδήποτε, να ξεκαθαρίσω πως το ειρωνικό μου σχόλιο δεν αφορούσε τη θέση της Ελλάδας σε σύγκριση με άλλες χώρες. Αναφερόταν στο ότι τα ΕΜΠΟΔΙΑ που παραθέτει ο στάρμαν δεν θυμίζουν κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά σε φόρουμ στην Αλαμπάμα. Γιατί αν μου πει κάποιος λευκός Έλληνας άνδρας (το 99% μας δλδ) ότι τον απέρριψαν για να πάρουν ΜΑΒΡΟ, ή ΛΕΣΒΙΑ, ή ΤΡΑΝΣ ξερωγώ γιατί πρέπει να τηρηθεί diversity παίζει να ξεράσω απ' τα γέλια. Γιατί όσους τέτοιους δεν δέρνουμε και ξεχνάμε (εξού το πόστ, όχι ότι είναι το εθνικό μας σπορ, αλλά ότι αυτά θάβονται γιατί "ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ") απλά τους έχουμε απλήρωτους, ανασφάλιστους και στην υπερωρία. Οπότε στάρμαν όντως αν σου είπαν "αχ δε μπορούμε, πρέπει να διαλέξουμε γυναίκα αναγκαστικά" μάλλον δεν είναι επειδή είσαι άντρας, αλλά πιθανώς επειδή δεν είσαι όσο πρέπει άνθρωπος. Σωστά. Οπως είπα δεν μου έχει συμβεί ποτέ σε εμένα. Γιατί δουλεύω σχετικά συχνά με εξωτερικό (κάνουμε outsourcing), μου έχει συμβεί να ακούσω πολλές woke βλακείες απο τους ξένους. Οπως είπα σε πολλές βόριες χώρες έχουν ψηφιστεί νόμοι για quota και θα επεκταθούν γιατί αυτό επιβάλλει η ιδεολογία. Οι νόμοι θα έρθουν αναγκαστικά και στη Ελλάδα, δεν έχουμε επιλογή ως χώρα της EU. Αλλά πραγματικό πρόβλημα δεν είχα προσωπικά. Σχολιάζουμε την ιδεολογία, την δυναμική της και πότε οι επιπτώσεις θα γινουν αισθητές στην καθημερινότητα μας. Στην ψυχαγωγία μας πάντως έχουν κάνει ήδη διαφορά προς το χειρότερο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από star_man_2k 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, AtiX είπε Είναι μεγάλο θέμα και σίγουρα δεν περίμενα να αναγνωστούν τα ποιοτικά στοιχεία της έρευνας … Δυστηχώς για άλλη μια φορά κάποιοι μπερδεύουν πολλά πράγματα μαζί, αλλά για την οικονομία της συζήτησης, οκ δέχομαι ότι οι άνδρες είναι το ασθενές φύλλο που ξυλοκοπούνται και βιάζονται από τις γυναίκες ως επί το πλείστον, γιατί να το αρνηθώ…? ΥΓ: δεν κατάλαβα κάτι, οι gay άνδρες είναι κάτι διαφορετικό από τους str8? ίδια κίνητρα έχουν για στον βιασμό και οι δυο σεξουαλικές συμπεριφορές… πραγματικά βάλε μια τάξη στο τι γράφω και μην καταλαβαίνεις ότι θέλεις… ΥΓ2: τα στοιχεία των βιασμών πρέπει να είναι από το δεύτερο link μιας και στο πρώτο αναφέρεται ότι 1 στις 5 γυναίκες και 1 στους 79 στους άνδρες έχουν πέσει θύματα βιασμού, ποιο είναι το σωστό? Σωστά, οι gay δεν είναι κάτι διαφορετικό απο τους straight στην συμπεριφορά τους, για αυτό και μου έκανε εντύπωση που ένιωσες την ανάγκη να ξεμπροστιάσεις μόνο τους straight. Domestic Violence and the LGBTQ Community (ncadv.org) "43.8% of lesbian women and 61.1% of bisexual women have experienced rape, physical violence, and/or stalking by an intimate partner at some point in their lifetime, as opposed to 35% of heterosexual women. 26% of gay men and 37.3% of bisexual men have experienced rape, physical violence, and/or stalking by an intimate partner in their lifetime, in comparison to 29% of heterosexual men." Μάλιστα. Που είναι εδώ οι straight άντρες; Είναι γυναίκα με γυναίκα, gay με gay. Οι σχέσεις μεταξύ λεσβιων και ομοφυλόφιλων είναι το ίδιο βίαιες και χειρότερα, με τις ετεροφυλόφιλες. Για κάποιο λόγο η woke ιδεολογία προσποιείται ότι η βία είναι πρόβλημα των straight και της πατριαρχείας, ενώ ειδικά οι λεσβίες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κακοποιητικών συμπεριφορών μεταξύ τους. Για κάποιο λόγο είναι οι straight που πρέπει να εκπαιδευτούν στην αποφυγή της βίας και όχι όλοι μεταξύ αυτών και οι γυναίκες. Ολα τα παραπάνω στοιχεία για τον βιασμό είναι σωστά, είναι απο έγκυρες πηγές, οπότε η απάντηση είναι στο πως τα μετράς. Μετράς ως βιασμό την προφορική ιστορία, την καταγγελία σε οργάνωση, την καταγγελία στις αρχές, την παραπομπή σε δίκη ή την καταδίκη; Γιατί σε καμία περίπτωση το 1/5 των ανδρών δεν έχει δικαστεί/καταδικαστεί για βιασμό. Για να είμαστε ξεκάθαροι μέσα σε αυτά τα στατιστικά είναι και όλες οι περιπτώσεις που κάποια ήρθε σε επαφή υπο την επήρεια ουσιών (αλκοόλ), όσες μετάνοιωσαν μια επαφή για την οποία δεν ήταν σίγουρες αλλά ενέδωσαν, όσες συμφώνησαν γιατί δεν ξέρανε πως να πούνε όχι και τέλος τον λεγόμενο ενδοοικογενειακό βιασμό (δεν είχα όρεξη αλλά με ανάγκασε να βρεθούμε). Οι άντρες απο την άλλη σπάνια μετράνε τους τελευταίους βιασμούς ούτε προχωράνε συχνά σε δικαστήρια, υπάρχει το στίγμα στην κοινωνία για τον βιασμό ενός άντρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Σωστά, οι gay δεν είναι κάτι διαφορετικό απο τους straight στην συμπεριφορά τους, για αυτό και μου έκανε εντύπωση που ένιωσες την ανάγκη να ξεμπροστιάσεις μόνο τους straight. Domestic Violence and the LGBTQ Community (ncadv.org) "43.8% of lesbian women and 61.1% of bisexual women have experienced rape, physical violence, and/or stalking by an intimate partner at some point in their lifetime, as opposed to 35% of heterosexual women. 26% of gay men and 37.3% of bisexual men have experienced rape, physical violence, and/or stalking by an intimate partner in their lifetime, in comparison to 29% of heterosexual men." Μάλιστα. Που είναι εδώ οι straight άντρες; Είναι γυναίκα με γυναίκα, gay με gay. Οι σχέσεις μεταξύ λεσβιων και ομοφυλόφιλων είναι το ίδιο βίαιες και χειρότερα, με τις ετεροφυλόφιλες. Για κάποιο λόγο η woke ιδεολογία προσποιείται ότι η βία είναι πρόβλημα των straight και της πατριαρχείας, ενώ ειδικά οι λεσβίες έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κακοποιητικών συμπεριφορών μεταξύ τους. Για κάποιο λόγο είναι οι straight που πρέπει να εκπαιδευτούν στην αποφυγή της βίας και όχι όλοι μεταξύ αυτών και οι γυναίκες. Ολα τα παραπάνω στοιχεία για τον βιασμό είναι σωστά, είναι απο έγκυρες πηγές, οπότε η απάντηση είναι στο πως τα μετράς. Μετράς ως βιασμό την προφορική ιστορία, την καταγγελία σε οργάνωση, την καταγγελία στις αρχές, την παραπομπή σε δίκη ή την καταδίκη; Γιατί σε καμία περίπτωση το 1/5 των ανδρών δεν έχει δικαστεί/καταδικαστεί για βιασμό. Για να είμαστε ξεκάθαροι μέσα σε αυτά τα στατιστικά είναι και όλες οι περιπτώσεις που κάποια ήρθε σε επαφή υπο την επήρεια ουσιών (αλκοόλ), όσες μετάνοιωσαν μια επαφή για την οποία δεν ήταν σίγουρες αλλά ενέδωσαν, όσες συμφώνησαν γιατί δεν ξέρανε πως να πούνε όχι και τέλος τον λεγόμενο ενδοοικογενειακό βιασμό (δεν είχα όρεξη αλλά με ανάγκασε να βρεθούμε). Οι άντρες απο την άλλη σπάνια μετράνε τους τελευταίους βιασμούς ούτε προχωράνε συχνά σε δικαστήρια, υπάρχει το στίγμα στην κοινωνία για τον βιασμό ενός άντρα. πρώτα απ’ολα είναι άκομψο να ακυρώνεις τα δεδομένα που εσύ αποκαλείσαι, τα δεδομένα ή τα αποδέχεσαι ή τα απορρίπτεις και δεν θα τα επικαλείσαι μέρος τους ή ότι σε συμφέρει… Πάμε πάλι, 1 στις 5 γυναίκες έχουν πέσει θύμα βιασμού από str8 άνδρες, 1 άνδρας στους 79 έχει πέσει θύμα βιασμού από, λογικά gay, άνδρα… με απλά λόγια στις 100 γυναίκες, οι 20 βιάζονται από 20 str8 άνδρες ενώ στους 100 άνδρες ο ένας θα βιαστεί από έναν gay άνδρα… 20 προς 1 για να καταλάβεις ότι εσύ το ξεκίνησες και μόνος σου χειροτερεύει τη θεση σου… πραγματικά ώρες ώρες νομίζω ότι ή δεν ξέρετε το αντικείμενο που συζητάτε ή δεν καταλαβαίνετε τι παραθέτετε σαν επιχείρημα/link ή θεωρείτε ότι ο άλλος είναι ηλίθιος και δεν ξέρει να διαβάζει… Πάρε παράδειγμα τον άλλον φίλο που βάζει έρευνα από το χαμόγελο του παιδικό για να αποδείξει ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ροπή στην βία… ΥΓ: στον βιασμό δεν υπάρχουν δικαιολογίες ακόμα και αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είπε τίποτα, σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι… Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, AtiX είπε πρώτα απ’ολα είναι άκομψο να ακυρώνεις τα δεδομένα που εσύ αποκαλείσαι, τα δεδομένα ή τα αποδέχεσαι ή τα απορρίπτεις και δεν θα τα επικαλείσαι μέρος τους ή ότι σε συμφέρει… Πάμε πάλι, 1 στις 5 γυναίκες έχουν πέσει θύμα βιασμού από str8 άνδρες, 1 άνδρας στους 79 έχει πέσει θύμα βιασμού από, λογικά gay, άνδρα… με απλά λόγια στις 100 γυναίκες, οι 20 βιάζονται από 20 str8 άνδρες ενώ στους 100 άνδρες ο ένας θα βιαστεί από έναν gay άνδρα… 20 προς 1 για να καταλάβεις ότι εσύ το ξεκίνησες και μόνος σου χειροτερεύει τη θεση σου… πραγματικά ώρες ώρες νομίζω ότι ή δεν ξέρετε το αντικείμενο που συζητάτε ή δεν καταλαβαίνετε τι παραθέτετε σαν επιχείρημα/link ή θεωρείτε ότι ο άλλος είναι ηλίθιος και δεν ξέρει να διαβάζει… Πάρε παράδειγμα τον άλλον φίλο που βάζει έρευνα από το χαμόγελο του παιδικό για να αποδείξει ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ροπή στην βία… ΥΓ: στον βιασμό δεν υπάρχουν δικαιολογίες ακόμα και αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είπε τίποτα, σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι… Ποιά θέση μου δυσκολεύω; Δεν έχω κάτι που γίνεται ευκολότερο ή δυσκολότερο. Δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σου και εσύ σαφώς δεν καταλαβαίνεις τα στατιστικά. Το ένα site μιλάει για τα στατιστικά του 2022 μόνο, το άλλο κάνει εκτίμηση (όχι μέτρηση) για ολόκληρη την διάρκεια της ζωής. Ηταν ξεκάθαρο νομίζω αυτό. Το λέω για να τονίσω ότι και τα δύο site θεωρούνται έγκυρα, το ένα λέει πέρσι 442,754 γυναίκες θύματα σεξουαλικής βίας και 89,053 άντρες θύματα σεξουαλικής βίας. Πάντα κρατάμε τα πραγματικά νούμερα και όχι τις εκτιμήσεις με προβολές στο μέλλον. Η απόκλιση είναι προφανώς λόγο του τρόπου που μετριούνται, ποιά περιστατικά γίνονται καταγγελίες και προσωπικών εκτιμήσεων. Επίσης. Ακόμα και την εκτίμηση εφ'όρου ζωής να πάρουμε, για μια κοινότητα του 3-6%(bi), 1,2% βιασμοί είναι τεράστιο θέμα για την κοινότητα. Αλλά κουβέντα για το 43% των λεσβιών που έχει κακοποιητική συμπεριφορά προς την σύντροφο τους. Κουβέντα για το 30% των gay που έχει κακοποιητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο τους. 16 ώρες πριν, AtiX είπε αλλά str8 άνδρες που μεγάλωσαν με το ηθική του ισχυρού αρσενικού που αν δεν υποταχθεί η γυναίκα θα φάει και καμία για να στρώσει χαρακτήρα… Αυτό δεν βγάζει νόημα σε σχέση με τα στατιστικά. Δεν μοιάζει η ηθική του αρσενικού να είναι η πηγή του προβλήματος. Οτι υπάρχει βία στον κόσμο μας υπάρχει όπου ο δυνατός εκμεταλλεύεται την θέση του, και όπως είπα προσαρμοζόμαστε όλοι στην σύγχρονη κοινωνία. Εσύ δαιμονοποιείς ολόκληρες κοινωνικές ομάδες λόγο της ιδεολογίας σου και όχι βάση των πραγματικών στοιχείων. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα