Προς το περιεχόμενο

O Musk προτρέπει τις εταιρείες που αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Χ να κάνουν έρωτα, όχι μποϋκοτάζ

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ. 

Ο άνθρωπος έχει έχει τη πρώτη αυτοκίνητο βιομηχανία ηλεκτρικών στον κόσμο, στέλνει δορυφόρους, ετοιμάζει ταξίδι στον Αρη, φτιάχνει τούνελ και όλα αυτά τα έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος.

Ε το X είναι ο παιδότοπος του. 

Συμφωνώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Diavolos666 said:

Τα άτομα της lgb όμως έχουν απαιτήσεις από την πλευρά μου, απαιτούν να χρησιμοποιώ συγκεκριμένη γλώσσα, απαιτούν να προσλαμβάνουμε τουλάχιστον έναν του είδους τους στις επιχειρήσεις χωρίς να μετράμε τις επιδόσεις τους ξεκάθαρα σαν τόκεν, θέλουν να βάλουν τα βίτσια τους στα σχολεία σε μικρά παιδιά, θέλουν να αποκαλώ έναν άντρα ως γυναίκα γιατί έβαλε φούστα και μακιγιάζ, θέλουν να εισβάλλουν στα γυναικεία σπορ γιατί έτσι αποφάσισαν.

Τα μισα ειναι κυριολεκτικα μη-προβληματα και τα υπολοιπα ειναι κατι μεταξυ φαντασιας ή/και προσωπικης ερμηνειας της πραγματικοτητας απο καποια τυχαια περσονα του ιντερνετ που πουλαει βιβλια, videos, courses η δεν ξερω 'γω τι αλλο σκατα σχετικα με εναλλακτικο τροπο ζωης.

Αντε, σχετικα με τις προσληψεις, να ειναι γενικευση της γενικευσης με αφορμη την πολιτικη προσληψης ενος απειροελαχιστου ποσοστου εταιριων που απλα τυγχανει αυτη την περιοδο να πουλανε "inclusivity", αν περασει η μοδα ή δεν βγαινουν τα λεφτα θα τους πεταξουν και αυτους μαζι με αυτους που ειχαν τα προσοντα. Οι εταιριες δεν εχουν ιδεολογια.

Επισης, ολοι εχουμε συγγενεις, γνωστους κτλ που εφυγαν στο εξωτερικο και ξερουμε οτι μια χαρα βρηκαν δουλεια σε γνωστοτατες εταιριες εφοσων ειχαν τα προσοντα οντας παλευκοι και καρα-straight. Ολοι ομως. Δεν θα τρελαθουμε ξαφνικα. Κοψτε τα social media και αυτο παει και σε δεξιους και σε αριστερους, αντι-woke και woke ή οτι αλλο, που εχουν φτιαξει εναν φανταστικο κοσμο στο κεφαλι τους απο το content καποιων τυπων και τον αλγοριθμο των μκδ.

Επεξ/σία από Clytoceyx
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/11/2023 at 16:44, AtiX said:

Είναι ιδεολογική πολιτική ο αντισημιτισμός ή το hate speech?

Εσύ θα γούσταρες να διαφημίζεσαι δίπλα σε τέτοια περιστατικά?

Μπερδεύετε τον αντί σιωνισμό  με το hate speech και τον ρατσισμό διότι στα μυαλά όλων αυτό έχει περάσει ότι είναι το ίδιο.

Το να πιστεύει κάποιος πως άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής έχουν δημιουργήσει ένα λόμπι στο οποίο εξυπηρετούν πρώτα τα δικά τους συμφέροντα και μετά όλων όσων είναι δίπλα τους και πάνε με τα νερά τους, δεν σημαίνει πως είναι και ρατσιστής.

Συμφερει όμως να περνάει έτσι, γιατί το λόμπι που αποτελείται από λίγους ανθρώπους παγκοσμίως του συγκεκριμένου λαού είναι πολύ μικρό σε αριθμό.

Εαν όμως αυτό το αφήνεις να προβάλλεται ως γενικός ρατσισμός τότε χάνεται μέσα στο πλήθος των ανθρώπων που είναι ρατσιστές με τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος ή θρησκείας οι οποίοι είναι δισεκατομμύρια.

Άρα μιλάμε για μια τεχνική του «κρύβομαι σε κοινή θέα μέσα στο μπούγιο» για όποιον αντιλαμβάνεται τι λέω.

ο ελον αυτό δεν θέλει να αφήσει να γίνει σε πλατφόρμες συμφερόντων του και αυτό πολεμάει. Όχι τον λαό του Ισραήλ η τους ανθρώπους εβραϊκής καταγωγής, αλλά τις πολιτικές τους οι οποίες δημιουργούν σύγχυση σε κοινωνίες και κράτη διότι είναι λίγοι σε αριθμό για να επιβληθούν δια της βίας.

και ξαναλέω, πρόκειται για αντί σιωνισμό όχι αντί σημγτισμο, οι απλοί άνθρωποι δεν είναι κακοί. Οι πολιτικές των ανθρώπων της καταγωγής τους παγκοσμίως είναι κακές και αιτιολογούνται από την ανάγκη τους για επιβίωση αλλά δεν δικαιολογείται σε δις κόσμου τα οποία πληρώνουν την ζημιά από ιδεολογίες που δημιουργούνται κάθε τρεις και λίγο με σκοπό το συγκεκριμένο κράτος να επιβιώσει ανάμεσα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι δεν τους αντιμετωπίζουν ως κάτι ανώτερο όπως θα επιθυμούσαν.

επισης οποίος λέει πως αυτά δημιουργούν και αντί σημιτισμο στον κόσμο εκτός του αντί σιωνισμού, ειναι αλήθεια. Το ερώτημα ειναι, εάν εγώ βλέπω τον πατέρα μου να παρανομεί η τον αδερφό μου και να ζει εις βάρος άλλων και δεν λέω τίποτα,απλά απολαμβάνω τα προνομια του πλούτου. δεν θα με πάρει η μπάλα ;

ε ναι και αυτό γίνεται σήμερα, και δυστυχώς (για εκεινους) η νέα γενιά ανθρώπων πιο σκεπτόμενη ειναι πολύ πιο δύσκολο να ξεγελαστεί με την σημερινή τεχνολογία όπως ήταν κάποτε για τους γονείς μας 

Επεξ/σία από Pitoo
  • Like 1

2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Τα άτομα της lgb όμως έχουν απαιτήσεις από την πλευρά μου, απαιτούν να χρησιμοποιώ συγκεκριμένη γλώσσα, απαιτούν να προσλαμβάνουμε τουλάχιστον έναν του είδους τους στις επιχειρήσεις χωρίς να μετράμε τις επιδόσεις τους ξεκάθαρα σαν τόκεν, θέλουν να βάλουν τα βίτσια τους στα σχολεία σε μικρά παιδιά, θέλουν να αποκαλώ έναν άντρα ως γυναίκα γιατί έβαλε φούστα και μακιγιάζ, θέλουν να εισβάλλουν στα γυναικεία σπορ γιατί έτσι αποφάσισαν. Κι εκεί λοιπόν τους απαντάει η λογική πλευρά ότι δεν θέτεις εσύ τους κανόνες της κοινωνίας και άμα σου αρέσει.

IMG_0764.gif

14 minutes ago, Pitoo said:

δύσκολο να ξεγελαστεί με την σημερινή τεχνολογία όπως ήταν κάποτε για τους γονείς μας 

Μιλαμε για την ιδια τεχνολογια που παρεχει την δυνατοτητα να φτιαξει ο οποιοσδηποτε απο το σπιτι του ενα deep fake βιντεο με ολους τους ηγετες του κοσμου σε π@ρτουζα* και να το ανεβασει σε καποιο μκδ η απλα να το στειλει με email σε γνωστους και να τους πει "ιδου η αληθεια που μας κρυβουν";

Αμφιβαλλω για το πιο σκεπτομενη, βασικα πιστευω οτι ειναι πρακτικα στο ιδιο επιπεδο, απλα σημερα ο καθενας μπορει να βρει ευκολοτερα "αποδειξεις' που επιβεβαιωνουν το αφηγημα του ασχετα αν δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Και αυτο εχουν μονο μαθει να κανουν ολες οι γενιες που χρησιμοποιουν την τεχνολογια.

Spoiler

*θα το εβλεπα και εγω ειναι η αληθεια, αλλα καθαρα για "ερευνητικους" λογους 🧐

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε

Επισης, ολοι εχουμε συγγενεις, γνωστους κτλ που εφυγαν στο εξωτερικο και ξερουμε οτι μια χαρα βρηκαν δουλεια σε γνωστοτατες εταιριες εφοσων ειχαν τα προσοντα οντας παλευκοι και καρα-straight. Ολοι ομως. Δεν θα τρελαθουμε ξαφνικα. Κοψτε τα social media και αυτο παει και σε δεξιους και σε αριστερους, αντι-woke και woke ή οτι αλλο, που εχουν φτιαξει εναν φανταστικο κοσμο στο κεφαλι τους απο το content καποιων τυπων και τον αλγοριθμο των μκδ.

Ούτε εγώ φοβάμαι για το αν θα βρω δουλειά, γιατί έχω τα προσόντα να ανταγωνιστώ, δεν θέλω χάρες. Οτι υπάρχει θέμα, υπάρχει. Απλά είμαστε άντρες και δεν γκρινιάζουμε, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε σκληρότερα. Ισως έχεις την ψευδεύσθηση ότι το θέμα είναι μικρό γιατί έχεις στο μυαλό το 3% λόγο της συζήτησης μας εδώ, αλλά ξεχνάς πως οι woke πολιτικές δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε περισσότερο απο 50% του πληθυσμού, τις γυναίκες και μετά και τις μειονότητες. Στην Αμερική οι "μειονότητες" είναι το 35% του πληθυσμού και στην Ευρώπη περισσότερο απο 10%.

Μερικά παραδείγματα.
Στη Ευρώπη αυτή την στιγμή
France to impose new gender quotas for senior execs, management teams (mercer.com)

Στην EU μόνο, περισσότερες απο 50000 μεγάλες εταιρίες δίνουν υποχρεωτικά αναφορά για το ESG σκορ τους, όπου πρέπει να πουν τι κάνουν μεταξύ άλλων και για το DEI
https://www.onetrust.com/blog/ultimate-guide-to-eu-csrd-esg-regulation-for-businesses/

Υπάρχουν quotas και αυτό είναι γεγονός, όμως οι ικανότεροι πάντα βρίσκουμε θέση.

Επεξ/σία από star_man_2k

1 minute ago, Clytoceyx said:

Μιλαμε για την ιδια τεχνολογια που παρεχει την δυνατοτητα να φτιαξει ο οποιοσδηποτε απο το σπιτι του ενα deep fake βιντεο με ολους τους ηγετες του κοσμου σε π@ρτουζα* και να το ανεβασει σε καποιο μκδ η απλα να το στειλει με email σε γνωστους και να τους πει "ιδου η αληθεια που μας κρυβουν";

Αμφιβαλλω για το πιο σκεπτομενη, βασικα πιστευω οτι ειναι πρακτικα στο ιδιο επιπεδο, απλα σημερα ο καθενας μπορει να βρει ευκολοτερα "αποδειξεις' που επιβεβαιωνουν το αφηγημα του ασχετα αν δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Και αυτο εχουν μονο μαθει να κανουν ολες οι γενιες που χρησιμοποιουν την τεχνολογια.

Hide contents

*θα το εβλεπα και εγω ειναι η αληθεια, αλλα καθαρα για "ερευνητικους" λογους 🧐

Πλέον έχεις άμεση πρόσβαση και στην πλευρά που πάει να σε μανιπιουλάρει αλλά και στην αντίθετη η οποία πάει να θιχτεί. Το αν θα κάτσεις να δεις και τις δυο να αποφασίσεις εφ όσον έχεις 10 εγκεφαλικά κύτταρα, είναι θέμα τεμπελιάς η μη. Όχι θέμα χαζομάρας όπως ήταν στην προηγούμενη αμόρφωτη γενιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Clytoceyx said:

Κοψτε τα social media και αυτο παει και σε δεξιους και σε αριστερους, αντι-woke και woke ή οτι αλλο, που εχουν φτιαξει εναν φανταστικο κοσμο στο κεφαλι τους απο το content καποιων τυπων και τον αλγοριθμο των μκδ.

Τα έχω κόψει όλα εδώ και χρόνια, γνωρίζω τι συμβαίνει στον κόσμο γιατί ενημερώνομαι. Βλέπω διεθνείς ειδήσεις επίσης και συμμετέχω και σε διεθνή φόρουμ όπου κι εκεί βλέπω τέτοιες κολεκτιβιστικές ιδεολογίες του ή "όλοι ή κανένας"!

Εγώ κάθε άλλο παρά φανατικός είμαι, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αν διαβάσεις πιο πάνω έχω γράψει ότι δεν με αφορά/νοιάζει/ενδιαφέρει τι δηλώνει ο άλλος και τι φοράει και τι κάνει στο κρεβάτι του, ταυτόχρονα δεν μπορεί αυτό να με επηρεάζει ή να μου αλλάζει την ζωή μου είτε στην πραγματική χωή είστε στο διαδίκτυο.

Δεν πατάω τον κάλο του άλλου για να μην μου πατήσουν τον δικό μου, δεν απαιτώ από κανέναν τίποτα και δεν θέλω να μου απαιτούν. Μου αρέσει να με συμπαθούν αλλά αν κάποιος δεν με συμπαθεί δεν με ενδιαφέρει. Το ότι δεν έχω άποψη για το τι κάνει ο κάθε ένας στην ζωή του σημαίνει ταυτόχρονα ότι δεν έχω και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτούς.

Φιλελεύθερη είναι η ιδεολογία μου στο "υπάρχειν".

Επεξ/σία από Diavolos666

Στις 30/11/2023 στις 12:30 ΜΜ, Predatorkill είπε

Η στιγμη που κοιταει το κοινο και περιμενει χειροκροτημα 🤦‍♂️

Δεν περιμένει τίποτα διότι γι αυτούς στο κοινό μιλάει και το ξέρουν. 

• Like 1

18 λεπτά πριν, Lucifer είπε

19 σελίδες γκρίνιας εν τω μεταξύ

Σωστά. Busted. Ακόμα απορώ που χάθηκαν οι moderators και πως έτρεξε το νήμα για τόση ώρα χωρίς να κλειδώσει.

Το είμαστε άντρες το λέω με την έννοια της ειδική κατηγορία λευκών straight ανδρών που δεν μας δίνει προνόμια η woke ιδεολογία . Ολοι οι άλλοι εκτός απο εμάς και των ανατολικοασιατών ανδρών έχουν προτεραιότητα, τουλάχιστον για όσους την εφαρμόζουν σαν ιδεολογία.

40 λεπτά πριν, star_man_2k είπε

Ολοι οι άλλοι εκτός απο εμάς και των ανατολικοασιατών ανδρών έχουν προτεραιότητα, τουλάχιστον για όσους την εφαρμόζουν σαν ιδεολογία.

Που μένεις ρε μπρο, γύρνα Ελλαδάρα να βαράς τη γυναίκα σου και τους μετανάστες και να σου κάνουν πατ πατ οι ένστολοι φίλοι και άσε τη δύση πίσω σου

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...