Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, SeaLion said: Δηλαδή έχει έρθει ΕΝΑΣ έστω και ΜΙΑ φορά και σε έπιασε και σου είπε πως να του απευθύνεσαι, με τι αντωνυμίες ας πούμε; Ο κόσμος είναι normal με όλες τις αποκλίσεις του στις νόρμες. Το άλλο λέγεται άρια φυλή. Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γίνεται που είναι και το θέμα του άρθρου. Επίσης το ότι δεν έφτασε η λαίλαπα ακόμα σε εμάς γιατί είμαστε δευτεροκοσμική χώρα και κανείς δεν ασχολείται μαζί μας, δεν σημαίνει ότι δεν θα επιβληθεί σε κάποια φάση. Από την Αμερική ξεκινάνε όλα αυτά όπου γίνονται καθημερινά. Επίσης εδώ είναι ένα online forum που μπορεί ο κόσμος να γράφει και τις πεποιθήσεις του αλλά και αυτά που έχει δει/βιώσει. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένουμε το grand finale με την εικόνα με τα λιοντάρια Σε άλλα νέα, κλείστε τα σόσιαλ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Προφανώς επειδή τα έκανε μαντάρα δεν θέλει με τίποτα να ομολογήσει ότι ήταν αποτυχία… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης γίνεται που είναι και το θέμα του άρθρου. Επίσης το ότι δεν έφτασε η λαίλαπα ακόμα σε εμάς γιατί είμαστε δευτεροκοσμική χώρα και κανείς δεν ασχολείται μαζί μας, δεν σημαίνει ότι δεν θα επιβληθεί σε κάποια φάση. Από την Αμερική ξεκινάνε όλα αυτά όπου γίνονται καθημερινά. Επίσης εδώ είναι ένα online forum που μπορεί ο κόσμος να γράφει και τις πεποιθήσεις του αλλά και αυτά που έχει δει/βιώσει. Άρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται σε ΕΣΕΝΑ κόσμος και σου λέει πως να τον προσφωνείς; Ή πιάνεσαι από το τι συμβαίνει σε κάποιους αγνώστους σε μια άλλη ήπειρο; Πολλά γίνονται στην Αμερική, δεν πιάνουν όλα εδώ. Δεν έχω καμία πρόθεση να σου επιβάλλω τις δικές μου πεποιθήσεις. Προσπαθώ να καταλάβω πως έχουν σχηματιστεί οι δικές σου, μια και είμαστε στο ίδιο forum. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_man_2k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Θα ήταν περήφανοι και οι δυο σου συνάδελφοι διαβάζοντας σε… Αυτά τα γράφω στην δουλειά δίπλα τους. Το μόνο τους πρόβλημα είναι μήπως αφήσω πίσω την δουλειά και τρέχουμε όλοι μετά να προλάβουμε. Αυτά που λέμε εδώ τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Είναι σαφώς πιο κοντά στις απόψεις μου παρά στις δικές σου. Ισως γιατί στο δικό τους μυαλό έχουν συνδέσει τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους με την αρενωπότητα και η εικόνα που σπρώχνει η woke ιδεολογία δεν είναι ακριβώς τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Clytoceyx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 42 minutes ago, SeaLion said: Μίλησες σε πρώτο ενικό στο ποστ σου που απάντησα. Ζεις Καναδά; Έχεις χάσει την δουλειά σου; Τιμωρήθηκε το παιδί σου; Γιατί τα παραδείγματα "καταπίεσής" σας είναι πάντα ακραία και από την άλλη άκρη του κόσμου; Μήπως απλά τα διαβάζεις στο ίντερνετ όλα αυτά και παθιάζεσαι γιατί κάτι μέσα σου... κλωτσάει; (όχι παιδί ελπίζω) Ειναι τοσο αποκαρδιωτικο και ταυτοχρονα τρομακτικο και αστειο. Ανθρωποι μιλανε "πολιτικα", ισως και πρωτη φορα στην ζωη τους, και χρησιμοποιουν αποκλειστικα internet-ικη κλισε ορολογια, "με οποιον δασκαλος καθισεις...", αλλα ταυτοχρονα ταυτιζονται με κατι Musk, Tate και δεν ξερω εγω ποιον αλλο που απλα κανει business πουλωντας ιδεολογια και φιλοσοφια. Πιανονται απο μια λεξη και αρχιζουν παθιασμενα να επιχειρηματολογουν με βαση τις περιπετειες στο internet καποιου τυχαιου τυπου μερικες χιλιαδες χιλιομετρα μακρια. Και ολο αυτο εκτος οτι πρεπει να το θεωρουμε φυσιολογικο ειναι και η πραγματικοτητα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Αυτά τα γράφω στην δουλειά δίπλα τους. Το μόνο τους πρόβλημα είναι μήπως αφήσω πίσω την δουλειά και τρέχουμε όλοι μετά να προλάβουμε. Αυτά που λέμε εδώ τα έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Είναι σαφώς πιο κοντά στις απόψεις μου παρά στις δικές σου. Ισως γιατί στο δικό τους μυαλό έχουν συνδέσει τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους με την αρενωπότητα και η εικόνα που σπρώχνει η woke ιδεολογία δεν είναι ακριβώς τέτοια. Τι να σου πω? Γνώμη για άλλους που όχι μόνο δεν ξέρω αλλά δεν έχω διαβάσει καν μήνυμα τους δεν μπορώ να εκφράσω… Μακάρι να είναι όπως τα περιγράφεις και εγώ να κάνω λάθος… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midimod Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, SeaLion said: On topic λοιπόν, μην απορείς που οι πολυεθνικές (που τις τρέχουν κάποιοι άνθρωποι, ε;) δεν γουστάρουν να διαφημίζονται στο Χ όμως όπου καλλιεργείται το κλίμα της ακραίας πόλωσης. Εσύ φαίνεσαι ξαφνικά πολύ ευαίσθητος σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. So...? Τα περί χωριστών κοινωνιών, με το συμπάθειο, ασυναρτησίες. Αν θες να είσαι τόσο αντικοινωνικός, τα βουνά σε καλούν! Πουλάει και ίντερνετ για τα βουνά o Musk! Αυτό που θες, ονομάζεται αστυνομία σκέψης και λογοκρισία. Η πλατφόρμα δεν είναι υπεύθυνη για τους χρήστες της. Απλά δίνει τον χώρο σε όλους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε πως αν ξεκινήσει η λογοκρισία, σύντομα θα πιάσει και εσάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, midimod είπε Αυτό που θες, ονομάζεται αστυνομία σκέψης και λογοκρισία. Η πλατφόρμα δεν είναι υπεύθυνη για τους χρήστες της. Απλά δίνει τον χώρο σε όλους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε πως αν ξεκινήσει η λογοκρισία, σύντομα θα πιάσει και εσάς. Αντιμετώπισες πουθενά πρόβλημα λογοκρισίας στην καθημερινότητα σου? Γιατί οι κανόνες στον πραγματικό κόσμο να μην ισχύουν και στον ψηφιακό? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SeaLion said: Άρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται σε ΕΣΕΝΑ κόσμος και σου λέει πως να τον προσφωνείς; Ή πιάνεσαι από το τι συμβαίνει σε κάποιους αγνώστους σε μια άλλη ήπειρο; Πολλά γίνονται στην Αμερική, δεν πιάνουν όλα εδώ. Δεν έχω καμία πρόθεση να σου επιβάλλω τις δικές μου πεποιθήσεις. Προσπαθώ να καταλάβω πως έχουν σχηματιστεί οι δικές σου, μια και είμαστε στο ίδιο forum. Συζητάμε για το τι γίνεται στο Χ γενικώς και αορίστως, τι είχε η προηγούμενη ιδιοκτησία και τι γίνεται τώρα. Δεν χρειάζεται να φάω κι εγώ σκατό για να ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει, το έφαγαν άλλοι και μας το είπαν. Ούτε διαφημιστήκαμε εμείς στο Χ, γιατί να σχολιάζουμε το τι θα κάνει η Disney αν το πάμε έτσι; Ούτε στο Άουσβιτς φυλακίστηκα αλλά αν με ρωτήσουν μπορώ να εκφράσω άποψη, αλλιώς "αυτά γίνονται στην Γερμανία όχι εδώ" Δημόσιο φόρουμ είναι και γράφουμε τις απόψεις μας με αυτά που έχουμε δει. Με την ίδια λογική εσύ τι ακριβώς διαπραγματεύεσαι εδώ; Σου έχει συμβεί εσένα να ακούς την γνώμη κάποιου άλλου και να θυμώνεις/ανακατεύεσαι/χαλιέσαι γιατί δεν συμφωνείς και να εύχεσαι να υπήρχε λογοκρισία για να μην άκουγες καν τι είχε να πει ο άλλος; ~~~ Προσωπικά μου συνέβη στο ΦΒ, και όταν εξέφρασα άποψη απλώς έφαγα 3ήμερο ban πριν πάρα πολλά χρόνια και εκ τότε απλώς το έσβησα όχι γιατί δεν συμφωνούσα με το τι έλεγαν (γιατί κάλλιστα μπορούσα να απαντήσω), αλλά γιατί αν διαφωνούσα και εξέφραζα άποψη θα έτρωγα ban οπότε δεν με ενδιέφερε να υπάρχω κάπου που δεν υπάρχει ελευθερία λόγου. Κάτι παρόμοιο γινόταν και στο twitter και απλώς τώρα δεν γίνεται και κάποιοι διαμαρτύρονται που δεν φιμώνουν τον κόσμο. Υ.Γ. η υποστήριξη της λογοκρισίας και η αντίθεση στην ελευθερία του λόγου είναι ξεκάθαρα συστατικό του φασισμού. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν πολιτικοποιούνται τα πάντα γύρω μας, το φυσικό επακόλουθο είναι να διχαζόμαστε επειδή ο καθένας έχει διαφορετική άποψη. Πλέον έχει πολιτικοποιηθεί ο κινηματογράφος, τα video games, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μπορεί να έχει σειρά και η ίδια η επιστήμη, οι θέσεις εργασίας, τα σχολεία κλπ. Δεν ξέρω αν εν τέλει θα κάνει καλό ή κακό αυτό αλλά ελπίζω να μη διαλυθούμε σαν κοινωνία και καταλήξουμε όλοι είτε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί. Και τα δύο είναι πολύ κακά και επικίνδυνα πράγματα. Σίγουρα πολλά πράγματα στην κοινωνία πρέπει να βελτιωθούν και να αλλάξουν αλλά μακάρι η λύση να είναι κάπου στη μέση. Κάτι άσχετο αλλά πάνω στο θέμα της συζήτησης, πρόσφατα διάβασα ότι η Capcom σκοπεύει να κάνει remake το RE5. Για αυτούς που ασχολούνται, το setting του RE5 είναι στην Αφρική. Ακούω συνεχώς από διαφόρους δημοσιογράφους του χώρου ότι το setting είναι "controversial" και θέλει αλλαγές. Αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν άνοιξε ρουθούνι για το Ισπανικό setting του RE4.. Επειδή εκεί είναι "λευκά" τα ζόμπι που σκοτώνουμε φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάποτε αυτό που ενδιέφερε πχ τους gamers ήταν αν ένα παιχνίδι είναι καλό ή κακό. Αν θα διασκεδάσουν ή όχι στην τελική. Παίζαμε για ψυχαγωγία. Όχι για να πάρουμε κοινωνικά μαθήματα. Δε λέω, καλά και τα κοινωνικά μαθήματα που και που αλλά όταν είναι παντού, αρχίζουν να κουράζουν και να προκαλούν άσχημες αντιδράσεις. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από D.Luffy 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, midimod είπε Αυτό που θες, ονομάζεται αστυνομία σκέψης και λογοκρισία. Η πλατφόρμα δεν είναι υπεύθυνη για τους χρήστες της. Απλά δίνει τον χώρο σε όλους να εκφράσουν τις απόψεις τους. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνετε πως αν ξεκινήσει η λογοκρισία, σύντομα θα πιάσει και εσάς. Αστυνομία σκέψης το να αποσύρω την υποστήριξή μου (με $$$ διαφημίσεων) από μια πλατφόρμα με την οποία διαφωνώ; Μια πλατφόρμα δεν είναι υπεύθυνη για το σε ποιόν δίνει βήμα και τι περιεχόμενο επιτρέπει; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο; Πρέπει να ξεχωρίσεις το δικαίωμα (right) και τo προνόμιο (privilege) 15 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Συζητάμε για το τι γίνεται στο Χ γενικώς και αορίστως, τι είχε η προηγούμενη ιδιοκτησία και τι γίνεται τώρα. Δεν χρειάζεται να φάω κι εγώ σκατό για να ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει, το έφαγαν άλλοι και μας το είπαν. Με την ίδια λογική εσύ τι ακριβώς διαπραγματεύεσαι εδώ; Σου έχει συμβεί εσένα να ακούς την γνώμη κάποιου άλλου και να ανακατώνεσαι γιατί δεν συμφωνείς; Καταλάβαμε λοιπόν. Διάβασες μια υπερβολή που πιθανώς συμβαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου, σου 'ρθε αναγούλα και είπες να ξεράσεις εδώ. Εγώ προσπαθώ να μην ζω με γνώμονα αυτά που με ανακατώνουν, αλλά αυτά που βελτιώνουν την ζωή μου. Το Χ στην παρούσα φάση δεν βελτιώνει την ζωή μου και μάλιστα θεωρώ πως επηρεάζει αρνητικά την κοινωνία (όχι μόνο την αμερικάνικη) Δεν θα διαγράψω τον λογαριασμό μου ακόμα, σε fun trending topics έχει καλά memes και βασικά δεν μπορείς να μπεις σχεδόν καθόλου αν δεν είσαι μέλος. Το γεγονός πως σε κάθε αντιπαράθεση για τον μεγαλομανή Elon οι ίδιοι και οι ίδιοι θίγετε θέματα φύλου και σεξουαλικότητας, τα οποία δεν τα συναντάτε στην real-life καθημερινότητά σας αλλά νομίζετε πως έχετε και περισπούδαστη άποψη περι αυτών, απλά θλιβερό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, SeaLion said: Καταλάβαμε λοιπόν. Διάβασες μια υπερβολή που πιθανώς συμβαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου, σου 'ρθε αναγούλα και είπες να ξεράσεις εδώ. Εγώ προσπαθώ να μην ζω με γνώμονα αυτά που με ανακατώνουν, αλλά αυτά που βελτιώνουν την ζωή μου. Το Χ στην παρούσα φάση δεν βελτιώνει την ζωή μου και μάλιστα θεωρώ πως επηρεάζει αρνητικά την κοινωνία (όχι μόνο την αμερικάνικη) Δεν θα διαγράψω τον λογαριασμό μου ακόμα, σε fun trending topics έχει καλά memes και βασικά δεν μπορείς να μπεις σχεδόν καθόλου αν δεν είσαι μέλος. Το γεγονός πως σε κάθε αντιπαράθεση για τον μεγαλομανή Elon οι ίδιοι και οι ίδιοι θίγετε θέματα φύλου και σεξουαλικότητας, τα οποία δεν τα συναντάτε στην real-life καθημερινότητά σας αλλά νομίζετε πως έχετε και περισπούδαστη άποψη περι αυτών, απλά θλιβερό. Κανένας δεν θίχτηκε, εγώ δεν έχω καν Χ, δηλαδή έχω ένα κάπου από παλιά αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Σίγουρα δεν είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ γιατί υπάρχει πολυφωνία όμως, αλλά γιατί δεν μου αρέσει και δεν με τραβάει η μορφή του. Το ότι εγώ γράφω εδώ όλα όσα έχω δει να γίνονται σε διάφορα social media είναι "ξέρασμα" κατά την άποψή σου, ενώ εσύ σαν θεματοθέτης της κοινωνίας μπορείς να μας θέτεις τους όρους και κανόνες ενός δημόσιου φόρουμ ή ενός κοινωνικού δικτύου έχεις κάθε δικαίωμα να απαντάς σε όλους και σε όλα. Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος όπου υπάρχω και καμία χρήση γλώσσας δεν μπορεί να με ενοχλήσει. Για εσένα όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου του λες ότι "ξερνάει απόψεις" και πατάς like σε άτομα της ίδιας συνωμοταξίας με εσένα που υποστηρίζουν την φίμωση της ελευθερίας του λόγου πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λογικά. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του φασισμού είναι η φίμωση της ελευθερίας του λόγου, δεν είσαι αντιφασίστας de facto απλά επειδή τον παίρνεις από τον κ@#$ο, για να μην μπερδεύεσαι. 2 hours ago, KPNY said: Αυτό που λες εσύ είναι ασυδοσία λόγου, όχι ελευθερία λόγου. Εκτός αν εσύ είσαι οκ με το να σε προσβάλει και να σε βρίζει ο καθένας επειδή απλώς δε σε γουστάρει οπότε πάω πάσο. Τα περί μικροσκοπικής πλειοψηφίας είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα για να καθησυχάζεις τον εαυτό σου, προσπαθείς να μειώσεις εκατομμύρια ανθρώπων επειδή σε ενοχλούν προφανώς για τους δικούς σου λόγους. Αλλά και να ήταν τόσο μικρό ποσοστό πάλι θα είχαν κάθε δικαίωμα να θεωρούν τον εαυτό τους σημαντικό, γιατί όλοι είμαστε σημαντικοί σε μία ισότιμη κοινωνία. Η τεράστια πλειοψηφία που αναφέρεις δεν ενδιαφέρεται για πολλά θέματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Η κοινωνία, βλέπεις, αποτελείται από πολλές ομάδες. Με τη λογική σου επειδή πχ η τεράστια υγιής πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για τα ΑΜΕΑ μιας και αποτελούν πολύ μικρό ποσοστό δε θα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψιν στην κοινωνία γιατί μπορεί πχ να χαλάνε την αισθητική στους πολλους και εξαιτίας τους να χάνουμε τις καλές θέσεις στο πάρκινγκ… Κανένας δεν με ενοχλεί, απλώς δεν δέχομαι να μου επιβάλλουν τις απόψεις τους. Τα ΑΜΕΑ τα λαμβάνουμε υπ' όψιν μας γιατί θέλουμε, ταυτόχρονα οι ίδιοι αποδέχονται την κατάστασή τους και συνυπάρχουν μαζί μας όπως εμείς μπορούμε να τους βοηθήσουμε. κανείς τους δεν ήρθε να απαιτήσει κάτι από εμένα, το κάνω από ανθρωπιά και γνώση του τι χρειάζονται αλλά και το τι μπορώ και είμαι διατεθειμένος να κάνω/δώσω. Τα άτομα της lgb όμως έχουν απαιτήσεις από την πλευρά μου, απαιτούν να χρησιμοποιώ συγκεκριμένη γλώσσα, απαιτούν να προσλαμβάνουμε τουλάχιστον έναν του είδους τους στις επιχειρήσεις χωρίς να μετράμε τις επιδόσεις τους ξεκάθαρα σαν τόκεν, θέλουν να βάλουν τα βίτσια τους στα σχολεία σε μικρά παιδιά, θέλουν να αποκαλώ έναν άντρα ως γυναίκα γιατί έβαλε φούστα και μακιγιάζ, θέλουν να εισβάλλουν στα γυναικεία σπορ γιατί έτσι αποφάσισαν. Κι εκεί λοιπόν τους απαντάει η λογική πλευρά ότι δεν θέτεις εσύ τους κανόνες της κοινωνίας και άμα σου αρέσει. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Κανένας δεν θίχτηκε, εγώ δεν έχω καν Χ, δηλαδή έχω ένα κάπου από παλιά αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Σίγουρα δεν είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ γιατί υπάρχει πολυφωνία όμως, αλλά γιατί δεν μου αρέσει και δεν με τραβάει η μορφή του. Το ότι εγώ γράφω εδώ όλα όσα έχω δει να γίνονται σε διάφορα social media είναι "ξέρασμα" κατά την άποψή σου, ενώ εσύ σαν θεματοθέτης της κοινωνίας μπορείς να μας θέτεις τους όρους και κανόνες ενός δημόσιου φόρουμ ή ενός κοινωνικού δικτύου έχεις κάθε δικαίωμα να απαντάς σε όλους και σε όλα. Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος όπου υπάρχω και καμία χρήση γλώσσας δεν μπορεί να με ενοχλήσει. Για εσένα όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου του λες ότι "ξερνάει απόψεις" και πατάς like σε άτομα της ίδιας συνωμοταξίας με εσένα που υποστηρίζουν την φίμωση της ελευθερίας του λόγου πάντα στο όνομα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λογικά. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του φασισμού είναι η φίμωση της ελευθερίας του λόγου, δεν είσαι αντιφασίστας de facto απλά επειδή τον παίρνεις από τον κ@#$ο, για να μην μπερδεύεσαι. Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον διάβολο που μου ξεκαθάρισε τι σημαίνει να τον παίρνεις από τον κ@#$ο γιατί είχα μια σύγχιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, SeaLion said: Κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον διάβολο που μου ξεκαθάρισε τι σημαίνει να τον παίρνεις από τον κ@#$ο γιατί είχα μια σύγχιση! Εξακολουθείς να είσαι συγχυσμένος, ξεκαθάρισα τι δεν σημαίνει, δεν αποτελεί προσόν ή παράμετρο στο αν θα είσαι ανθρωπιστής ή αντιφασίστας. Ούτε σου παρέχει μαγικές δυνάμεις για να μπορείς να ελέγχεις την ελευθερία άλλων ανθρώπων. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα