HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Το συγκεκριμένο το έχω ψάξει πολύ, γιατί όχι απλά αγαπώ τον κινηματογράφο αλλά ενδιαφέρομαι και γιατί κάνουν όσα κάνουν. Ακόμα και αν δεν είναι αυτά τα δικά σου πρότυπα, ήταν των Αμερικανών του 60. Εσύ πως θα έδειχνες αγάπη, σοφία, καλοσύνη και τα λοιπά σε ένα πρόσωπο χωρίς λόγια; Αυτό το χρησιμοποιούν στις περισσότερες ταινίες και είναι ο πραγματικός λόγος που οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι τουλάχιστον εμφανίσημοι. Φθηνό τρικ είναι. Εμένα βασικά μ' αρέσουν όλες. Άσπρες, μαύρες, κίτρινες, ξανθές , μελαχρινές, αλλά θα το πω, έχω μια κάποια αδυναμία στις κοκκινομάλλες. 2
GerasimosMar1988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Ντουλάπα? Οχι οχι, οσοι το ξερουν το ξερουν. Για τους λοιπους οποιος με ρωτησει θα του το πω. Αλλα δε θα το κανω και σημαια, ουτε θα βγω να κουνιεμαι. Εσυ ετσι συστηνεσαι στους αλλους? γεια σου ειμαι ο Ατιξ και ειμαι ομοφυλοφιλος? Γεια σου ειμαι ο Νικος και ειμαι στρεητ? 5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μη μου πεις ότι είσαι και κομμουνιστής Οχι καμια σχεση 3 2
AtiX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι το να περπατάς κάπου και χωρίς να ενοχλήσεις κανέναν να σε βρίζουν προφανώς είναι λάθος και ευτυχώς είναι και παράνομο. Στην ίδια ελευθερία έγκειται και όταν κάποιος str8 δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σου όμως και αν του μιλήσεις και σου απαντήσει δεν μπορείς να απαιτείς να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη γλώσσα για να μην θιχτείς. Βρε μάτια μου ήρθε κανένας με το έτσι θέλω και σου επέβαλε κανείς να τον κάνεις παρέα? Θα τρελαθούμε εδώ μέσα με αυτά που γράφετε ορισμένοι… 8 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε Οχι οχι, οσοι το ξερουν το ξερουν. Για τους λοιπους οποιος με ρωτησει θα του το πω. Αλλα δε θα το κανω και σημαια, ουτε θα βγω να κουνιεμαι. Εσυ ετσι συστηνεσαι στους αλλους? γεια σου ειμαι ο Ατιξ και ειμαι ομοφυλοφιλος? Γεια σου ειμαι ο Νικος και ειμαι στρεητ? Αυτά τα θέματα τα έχω ξεπεράσει από τα 17 μου και δεν έχω μετανιώσει για την τότε απόφαση μου να μην κρύψω τι είμαι… Στο μόνο που θα σταθώ είναι στο κουνιέμαι… αν γουστάρεις, γιατί να μην κουνηθείς? γιατί θα πρέπει να είναι ντροπή? Έχεις να φοβηθείς κάτι? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από AtiX 2
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Αν δεν ζούσες κάτω από μία πέτρα ίσως να το έβλεπες, σε πανεπιστήμια στον καναδά αν δεν λες τα κατάλληλα άρθρα χάνεις την δουλειά σου, έχουν βάλει παιδιά δημοτικού τιμωρία γιατί δεν "αποδέχτηκαν" την χιονονιφάδα καθηγητή που έχουν που αλλάζει pronoun κάθε μέρα. Στην ιρλανδία προσπαθούν να εφαρμόσουν τα ίδια. Τίποτα από αυτά δεν γίνεται ακόμα στην χώρα μας ευτυχώς, αλλά γίνονται στον πλανήτη. Μίλησες σε πρώτο ενικό στο ποστ σου που απάντησα. Ζεις Καναδά; Έχεις χάσει την δουλειά σου; Τιμωρήθηκε το παιδί σου; Γιατί τα παραδείγματα "καταπίεσής" σας είναι πάντα ακραία και από την άλλη άκρη του κόσμου; Μήπως απλά τα διαβάζεις στο ίντερνετ όλα αυτά και παθιάζεσαι γιατί κάτι μέσα σου... κλωτσάει; (όχι παιδί ελπίζω) Μήπως τα snowflakes έχουν αλλάξει μεριά; Τα microagressions τα ανέφερα γιατί για κάποιους είναι μόνιμη πραγματικότητα από την παιδική τους ηλικία και η ανταπάντηση σε αυτά συνήθως είναι "μα πως κάνετε έτσι" Να, π.χ.: 10 λεπτά πριν, GerasimosMar1988 είπε Εγω ειμαι γκεη και vegan παρεμπιπτοντως. Ειμαι αντρας, δεν δειχνω γκεη (νομιζω) και δεν συστηνομαι σε αλλους σαν Γερασιμος, γκεη και βιγκαν. Το θεωρω τοσο γελοιο οσο το να ρχοταν ο αλλος και να μου λεγε Μακης στρεητ και παμφαγος. Θεωρω οτι πολλα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια της woke-ο θεος να την κανει-κουλτουρας περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο Ο Γεράσιμος έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα που το γκέι είναι/ήταν κακό και είτε έπρεπε να είσαι κρυφός ή θα ήσουν καρικατούρα τύπου Παράβας. Έμαθε από μικρός να το κρύβει, έγινε καλός σε αυτό και έτσι δυστυχώς έχασε κάθε ενσυναίσθηση. Δεν θα απορούσε κανείς αν έκραζε κιόλας άλλους πιο "εμφανώς" γκέι που δεν το κρύβουν κι έχουν το θράσος να το προβάλλουν. Είναι ο "straight-pride-γιατί-δεν-υπάρχει-δηλαδή" τύπος που από τα πάντα ξεχωρίζει μόνο τις ακρότητες και τις κάνει poster ως τάχα μου απόσταγμα της αλήθειας. Αδυνατεί να καταλάβει μάλλον πως και οι ακρότητες είναι συνήθως αποτέλεσμα της εξαιρετικής πίεσης. Κανείς δεν έχει καμία συγκεκριμένη απαίτηση από τον Γεράσιμο - αλίμονο! Κρίμα όμως που η de facto αντίδραση είναι να μειώνεις την "δική σου" μεριά για να πάρεις την επιβεβαίωση από την "άλλη." 2 1 3
KPNY Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Κάνετε λάθος και οι δύο, κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με την αργκό του κάθε παραξενιάρη, μάλιστα δεν μας αφορά κιόλας και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε. Κι εμείς όταν ήμασταν παιδιά βγάζαμε λέξεις μεταξύ μας αλλά δεν προσπαθήσαμε να τις επιβάλλουμε σε κανέναν άλλο ούτε να κάνουμε νόμους ώστε όποιος δεν τις χρησιμοποιεί να τρώνε μήνυση. Όταν πιέζουν να γίνουν νόμοι ώστε αν δεν πεις το σωστό άρθρο να γίνεται αυτεπάγγελτα μήνυση και όταν μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει χάσει κόσμος την δουλειά του μας αφορά σαν εξωγενής παράγοντας που απειλεί την δική μας καθημερινότητα. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτούς, δεν μας αγχώνει καθόλου η ύπαρξή τους και κανείς από εμάς δεν ζήτησε ή παρακάλεσε για αποδοχή, οι άλλη μεριά είναι που κόπτεται να τους αποδεχτούμε, να τους συμπεριλάβουμε στις ζωές μας και να τους ενσωματώσουμε στις κοινωνίες μας. Η κοινωνία δεν είναι οι δρόμοι, τα ντουβάρια και τα κτίρια... είναι ο κόσμος και η τεράστια πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα αλλά μία μικροσκοπική μειοψηφία έχει καταφέρει να θεωρεί τον εαυτό της τόσο σημαντικό που θέλουν να μας υποχρεώσουν να τους λάβουμε υπ' όψιν. Να τους αποφύγουμε θέλουμε και όταν μας ζαλίζουν τα @@ με τις ανάγκες τους να μπορούμε να τους απαντάμε όπως τους αξίζει. Αυτή είναι η ελευθερία του λόγου που όταν την ακούτε βγάζετε φλύκταινες. Αυτό που λες εσύ είναι ασυδοσία λόγου, όχι ελευθερία λόγου. Εκτός αν εσύ είσαι οκ με το να σε προσβάλει και να σε βρίζει ο καθένας επειδή απλώς δε σε γουστάρει οπότε πάω πάσο. Τα περί μικροσκοπικής πλειοψηφίας είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα για να καθησυχάζεις τον εαυτό σου, προσπαθείς να μειώσεις εκατομμύρια ανθρώπων επειδή σε ενοχλούν προφανώς για τους δικούς σου λόγους. Αλλά και να ήταν τόσο μικρό ποσοστό πάλι θα είχαν κάθε δικαίωμα να θεωρούν τον εαυτό τους σημαντικό, γιατί όλοι είμαστε σημαντικοί σε μία ισότιμη κοινωνία. Η τεράστια πλειοψηφία που αναφέρεις δεν ενδιαφέρεται για πολλά θέματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Η κοινωνία, βλέπεις, αποτελείται από πολλές ομάδες. Με τη λογική σου επειδή πχ η τεράστια υγιής πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται για τα ΑΜΕΑ μιας και αποτελούν πολύ μικρό ποσοστό δε θα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψιν στην κοινωνία γιατί μπορεί πχ να χαλάνε την αισθητική στους πολλους και εξαιτίας τους να χάνουμε τις καλές θέσεις στο πάρκινγκ… 2
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 8 minutes ago, AtiX said: Βρε μάτια μου ήρθε κανένας με το έτσι θέλω και σου επέβαλε κανείς να τον κάνεις παρέα? Θα τρελαθούμε εδώ μέσα με αυτά που γράφετε ορισμένοι… Το θέμα της συζήτησης είναι η online ελευθερία του λόγου στο Χ και την επίπτωση που έχει στην ζωή του κόσμου. Μιλάμε και για την απαγόρευση του λόγου που τόσο πολύ σας αρέσει καθαρά και μόνο επειδή την λογοκρισία την κάνετε εσείς πλέον. Γιατί όταν υπήρχε λογοκρισία για την δική σας πλευρά έγιναν ολόκληρα κινήματα για την "ελευθερία του λόγου και της έκφρασης"... όλα αυτά μέχρι να βάλουν κόσμο από την αριστερά παντού σε επιχειρήσεις, στις κυβερνήσεις και στην εκπαίδευση και να αρχίσει η λογοκρισία σοβιετικού τύπου με απειλές και νόμους για λέξεις και ομιλία που δεν συνάδει με την πολιτική ιδεολογία της αριστεράς. 1
midimod Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 30 minutes ago, SeaLion said: Σορρυ ρε που δεν θέλω να πηγαίνω στο ίδιο καφενείο με τους ναζί των $8 και να σπονσοράρω κιόλας! Today in things that never happened... Μην πηγαίνεις. Κανείς δεν σε ανάγκασε. Όπως υπάρχουν ακροδεξιές φωνές, υπάρχουν και ακροαριστερές. Από όλα έχει ο μπαξές. Το να ακούς όλες τις απόψεις δεν σε αναγκάζει να τις αποδέχεσαι κιόλας. 4
KPNY Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, midimod είπε Δεν είναι ακροδεξια πλατφόρμα. Είναι ένα καφενειο δίχως λογοκρισία. Όλες οι απόψεις ακούγονται. Και η δική σου, και του ναζιστή και της νεοφεμινίστριας γατομάνας. Απλά ενοχλεί η πολυφωνία. Δεν πειράζει Οι «απόψεις» ενός ναζιστή δεν αποτελούν πολυφωνία. 2
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, SeaLion said: Μίλησες σε πρώτο ενικό στο ποστ σου που απάντησα. Ζεις Καναδά; Έχεις χάσει την δουλειά σου; Τιμωρήθηκε το παιδί σου; Γιατί τα παραδείγματα "καταπίεσής" σας είναι πάντα ακραία και από την άλλη άκρη του κόσμου; Μήπως απλά τα διαβάζεις στο ίντερνετ όλα αυτά και παθιάζεσαι γιατί κάτι μέσα σου... κλωτσάει; (όχι παιδί ελπίζω) Μήπως τα snowflakes έχουν αλλάξει μεριά; Τα microagressions τα ανέφερα γιατί για κάποιους είναι μόνιμη πραγματικότητα από την παιδική τους ηλικία και η ανταπάντηση σε αυτά συνήθως είναι "μα πως κάνετε έτσι" Να, π.χ.: Μιλάμε για το X όμως και το τι γίνεται, και τα περισσότερα παραδείγματα μας έρχονται από Αμερική. Εγώ snowflake? Σου απάντησα ότι μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να γνωρίζω καν την ύπαρξη των lgb, εγώ μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς, αυτοί μπορούν χωρίς εμάς; εάν ναι τότε γιατί δεν παίρνουμε ένα ωραίο διαζύγιο να κάνει ο κάθε ένας την κοινωνία του και να μην βρισκόμαστε ούτε στην μέση. Να μην μιλιόμαστε αν δεν σου αρέσει η γλώσσα που χρησιμοποιώ, γιατί η γλώσσα που χρησιμοποιείς εσύ δεν με αφορά ούτε με θίγει, απλώς αρνούμαι να την χρησιμοποιήσω, αν δεν μπορείς να το δεχτείς μπορεί οποιοσδήποτε να μην μου μιλάει, είναι δική του επιλογή να μην μου μιλήσει επειδή δεν του αρέσει η γλώσσα που χρησιμοποιώ, απλά και όμορφα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 1
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, midimod είπε Μην πηγαίνεις. Κανείς δεν σε ανάγκασε. Όπως υπάρχουν ακροδεξιές φωνές, υπάρχουν και ακροαριστερές. Από όλα έχει ο μπαξές. Το να ακούς όλες τις απόψεις δεν σε αναγκάζει να τις αποδέχεσαι κιόλας. On topic λοιπόν, μην απορείς που οι πολυεθνικές (που τις τρέχουν κάποιοι άνθρωποι, ε;) δεν γουστάρουν να διαφημίζονται στο Χ όμως όπου καλλιεργείται το κλίμα της ακραίας πόλωσης. Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Μιλάμε για το X όμως και γενικώς το τι γίνεται και τα περισσότερα παραδείγματα μας έρχονται από Αμερική. Εγώ snowflake? Σου απάντησα ότι μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να γνωρίζω καν την ύπαρξη των lgb, εγώ μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς, αυτοί μπορούν χωρίς εμάς; Και εάν ναι τότε γιατί δεν παίρνουμε ένα ωραίο διαζύγιο να κάνει ο κάθε ένας την κοινωνία του και να μην βρισκόμαστε ούτε στην μέση. Να μην μιλιόμαστε αν δεν σου αρέσει η γλώσσα που χρησιμοποιώ, γιατί η γλώσσα που χρησιμοποιείς εσύ δεν με αφορά ούτε με θίγει, αλλά αρνούμαι να την χρησιμοποιήσω, αν δεν μπορείς να το δεχτείς μπορεί οποιοσδήποτε να μην μου μιλάει απλά και όμορφα. Εσύ φαίνεσαι ξαφνικά πολύ ευαίσθητος σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. So...? Τα περί χωριστών κοινωνιών, με το συμπάθειο, ασυναρτησίες. Αν θες να είσαι τόσο αντικοινωνικός, τα βουνά σε καλούν! Πουλάει και ίντερνετ για τα βουνά o Musk! 2
star_man_2k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, AtiX είπε Φαντάζομαι ότι ότι γράφεις το λες χωρίς να γνωρίζεις ότι είμαι ομοφυλόφιλος και ότι άνετα μπορώ να καταρρίψω λέξη προς λέξη όλα τα παραπάνω… στα υπόλοιπα συμφωνώ δικαίωμα σου να βλέπεις ότι θέλεις, το πρόβλημα ξεκινάει όταν αρχίζει η μουρμούρα και οι περί woke κορώνες με το που δείτε πχ gay χαρακτήρα… Κάτι φαντάστηκα απο την υπογραφή σου και την εμμονή με το θέμα. Η ειρωνία είναι οτι στην καθημερινότητα μου είμαι δίπλα σε περισσότερους απο έναν gay και είμαι πολύ εξοικειωμένος με το τι πιστεύουν και πως αισθάνονται οι περισσότεροι. Βέβαια οι δικοί μου φίλοι είναι απο τους κυριλέ με γραβάτες και όχι αυτούς με τακούνια, ίσως γιατί τους γνώρισα στον επαγγελματικό μου χώρο, οπότε μπορώ να μιλήσω κυρίως για αυτό τον τύπο. Ο προϊστάμενος μου πχ που είναι με τον ίδιο άντρα τουλάχιστον 20 χρόνια είναι πολύ άνετος με την σεξουαλικότητα του. Δεν έχει πρόβλημα να μας μιλάει για τα ταξίδια που κάνουν οι δύο τους, για τα προβλήματα τους, το πως περνάνε. Δεν έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τον πως τον αντιμετωπίζει. Μου έχει πει βέβαια ότι έχει επιλέξει κάποιες συμπεριφορές για να μην προκαλεί τους περίεργους. Πχ δεν έχει φωτογραφία με το αγόρι του στο γραφείο γιατί δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο πελάτης. Δεν υπάρχει λόγος να ανταγωνίζεται κάποιους πελάτες σε αυτό. Το άλλο είναι ποτέ δεν κάνει δημόσια κινήσεις στοργής προς τον εραστή του πχ φιλάκια κτλ (αν και τους έχω δει κάποιες φορές να κρατάνε δημόσια χέρια). Αν εξαιρέσουμε 2-3 αυτοπεριορισμούς, η κοινωνική του ζωή είναι πολύ ολοκληρωμένη, έχει πολλούς φίλους που τον αγαπάνε όπως και οι πελάτες. Μην μιλήσω για το γεγονός ότι είναι επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος, οπότε δεν του αρνήθηκε κανείς την επιτυχία που έφερε η προσπάθεια του. Λίγο πολύ το ίδιο και ένας απο τους συναδέλφους που που κάνουμε αρκετά παρέα ο οποίος είναι στο ίδιο κύμα με τον προϊστάμενο στο ότι είναι μερικές φορές προσεκτικός με τους αγνώστους και όλα στην φόρα με τους γνωστούς. Και όχι σε κανέναν απο αυτούς δεν άρεσε η νέα Disney. Εδώ βγάλαμε πρόεδρο στην αντιπολίτευση gay, τι να μου λες για τις προκαταλήψεις της κοινωνίας το 2023. 3
Diavolos666 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, SeaLion said: On topic λοιπόν, μην απορείς που οι πολυεθνικές (που τις τρέχουν κάποιοι άνθρωποι, ε;) δεν γουστάρουν να διαφημίζονται στο Χ όμως όπου καλλιεργείται το κλίμα της ακραίας πόλωσης. Εσύ φαίνεσαι ξαφνικά πολύ ευαίσθητος σε θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. So...? Τα περί χωριστών κοινωνιών, με το συμπάθειο, ασυναρτησίες. Αν θες να είσαι τόσο αντικοινωνικός, τα βουνά σε καλούν! Πουλάει και ίντερνετ για τα βουνά o Musk! Εγώ δεν θα πάω σε κανένα βουνό, θα συνεχίζω να ζω την ζωή μου και δεν θα συμπεριλαμβάνω κανέναν που δεν με γουστάρει, σε όποιον δεν αρέσω πρόβλημά του. Δεν απαιτώ εγώ να με αποδεχτεί κανείς ούτε να μιλάει με συγκεκριμένη γλώσσα για να μην θιχτώ. Εσάς που δεν σας αρέσει ο νορμάλ κόσμος μπορείτε να μην ασχολείστε μαζί μας, να μην μας λέτε τα pronoun σας, να μην ξέρουμε τι κάνετε στο κρεβάτι σας και να μην απαιτείτε να σας δεχτούμε αφού πρώτα δεν μας αποδέχεστε εσείς έτσι όπως είμαστε. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, star_man_2k είπε Η ειρωνία είναι οτι στην καθημερινότητα μου είμαι δίπλα σε περισσότερους απο έναν gay και είμαι πολύ εξοικειωμένος με το τι πιστεύουν και πως αισθάνονται οι περισσότεροι. Βέβαια οι δικοί μου φίλοι είναι απο τους κυριλέ με γραβάτες και όχι αυτούς με τακούνια, ίσως γιατί τους γνώρισα στον επαγγελματικό μου χώρο, οπότε μπορώ να μιλήσω κυρίως για αυτό τον τύπο. "έχω-κι-εγώ-γκέι-φίλους" entered the chat.
AtiX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, star_man_2k είπε Κάτι φαντάστηκα απο την υπογραφή σου και την εμμονή με το θέμα. Η ειρωνία είναι οτι στην καθημερινότητα μου είμαι δίπλα σε περισσότερους απο έναν gay και είμαι πολύ εξοικειωμένος με το τι πιστεύουν και πως αισθάνονται οι περισσότεροι. Βέβαια οι δικοί μου φίλοι είναι απο τους κυριλέ με γραβάτες και όχι αυτούς με τακούνια, ίσως γιατί τους γνώρισα στον επαγγελματικό μου χώρο, οπότε μπορώ να μιλήσω κυρίως για αυτό τον τύπο. Ο προϊστάμενος μου πχ που είναι με τον ίδιο άντρα τουλάχιστον 20 χρόνια είναι πολύ άνετος με την σεξουαλικότητα του. Δεν έχει πρόβλημα να μας μιλάει για τα ταξίδια που κάνουν οι δύο τους, για τα προβλήματα τους, το πως περνάνε. Δεν έχει πρόβλημα με την κοινωνία και τον πως τον αντιμετωπίζει. Μου έχει πει βέβαια ότι έχει επιλέξει κάποιες συμπεριφορές για να μην προκαλεί τους περίεργους. Πχ δεν έχει φωτογραφία με το αγόρι του στο γραφείο γιατί δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο πελάτης. Δεν υπάρχει λόγος να ανταγωνίζεται κάποιους πελάτες σε αυτό. Το άλλο είναι ποτέ δεν κάνει δημόσια κινήσεις στοργής προς τον εραστή του πχ φιλάκια κτλ (αν και τους έχω δει κάποιες φορές να κρατάνε δημόσια χέρια). Αν εξαιρέσουμε 2-3 αυτοπεριορισμούς, η κοινωνική του ζωή είναι πολύ ολοκληρωμένη, έχει πολλούς φίλους που τον αγαπάνε όπως και οι πελάτες. Μην μιλήσω για το γεγονός ότι είναι επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος, οπότε δεν του αρνήθηκε κανείς την επιτυχία που έφερε η προσπάθεια του. Λίγο πολύ το ίδιο και ένας απο τους συναδέλφους που που κάνουμε αρκετά παρέα ο οποίος είναι στο ίδιο κύμα με τον προϊστάμενο στο ότι είναι μερικές φορές προσεκτικός με τους αγνώστους και όλα στην φόρα με τους γνωστούς. Και όχι σε κανέναν απο αυτούς δεν άρεσε η νέα Disney. Εδώ βγάλαμε πρόεδρο στην αντιπολίτευση gay, τι να μου λες για τις προκαταλήψεις της κοινωνίας το 2023. Θα ήταν περήφανοι και οι δυο σου συνάδελφοι διαβάζοντας σε…
SeaLion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε Εγώ δεν θα πάω σε κανένα βουνό, θα συνεχίζω να ζω την ζωή μου και δεν θα συμπεριλαμβάνω κανέναν που δεν με γουστάρει, σε όποιον δεν αρέσω πρόβλημά του. Δεν απαιτώ εγώ να με αποδεχτεί κανείς ούτε να μιλάει με συγκεκριμένη γλώσσα για να μην θιχτώ. Εσάς που δεν σας αρέσει ο νορμάλ κόσμος μπορείτε να μην ασχολείστε μαζί μας. Δηλαδή έχει έρθει ΕΝΑΣ έστω και ΜΙΑ φορά και σε έπιασε και σου είπε πως να του απευθύνεσαι, με τι αντωνυμίες ας πούμε; Ο κόσμος είναι normal με όλες τις αποκλίσεις του στις νόρμες. Το άλλο λέγεται άρια φυλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα