fmarkos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, fosmpa1988 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καλό μήνα! Ρώτησα στην αρχή "τώρα τι κάνω" διότι ΜΕΧΡΙ να αποφασίσει η speedex να πει τι έχει γίνει με την tv, ο Γερμανός δεν θα κάνει επιστροφή χρηματων και ούτε μπορώ να στείλω για την αποζημίωση στην speedex.. Εχθές δεν πρόλαβα να καλέσω τον συνήγορο θα το κανω σημερα λογικα. Όσο για το ποιος έχει την ευθύνη μιας και το κουβεντιάζουμε, η δικιά μου λογική είναι ότι την έχουν και οι 2. 1) Ο Γερμανος, ο λογος που δεν έχω παραλάβει ακομα. Με τον Γερμανό έκανα την αγορα, ο γερμανος επελεξε να μου δώσει δωρεάν μεταφορικά, αρα επέλεξε την μεταφορική και η speedex με ενημερωσε οτι επέλεξε να πληρώσει εξτρα χρεωση για παραδοση ημερα Σαββάτου που έπρεπε να παραδοθεί η τηλεόραση. Λογικη ειναι, πληρωσε καποιον για κάτι δεν θέλει να ξέρει αν έγινε η δουλεια του και αν εγω εμεινα ευχαριστημένος? 2) Η speedex για την οικονομική ζημια που εγώ έχω πλέον, λογο του ότι δεν έχουν το προϊόν μου με βάση τα λεγόμενα τους άρα χάνω την tv . Τα λεφτά όπως είπατε και ξέρω και εγώ δεν θα τα χάσω είναι σίγουρο και οι 2 όμως έχουν ασφαλισμένο το προϊόν και δεν χάνουν.. Εγω θα καταλήξω να παιρνω τα λεφτά μου πίσω χάνοντας την προσφορα 449€-15% για μια 65αρα qled tv. Η ίδια στο σκρουτζ ειναι στα 499 και η αμέσως επόμενη διαθέσιμη στον Γερμανό είναι στα 649€. Είναι διαφορα 118€ έως 268€. Και για να μην παρεξηγηθω δεν είναι τα λεφτά, ειπαμε θα τα παρω πισω, το θέμα είναι η αντιμετωπιση και από τους 2 που έπρεπε να ψάξω, να πάρω τηλέφωνα και να περιμένω το πορισμα της speedex για να συνεχίσω. Να στο εξηγήσω πως έχει. Εσύ έχεις μια εμπορική συναλλαγή με τον γερμανό. Εσύ τον πλήρωσες κι αυτός ανέλαβε να σου παραδώσει το εμπόρευμα. Ο γερμανός είναι υπόλογος απάνετη σου και υπεύθυνος για την παράδοση του εμπορεύματος. Ο γερμανός ανάθεσε το έργο της παράδοσης στην speedex. Αν το εμπόρευμα δεν φτάσει σωστά η speedex είναι υπόλογη απέναντι στον γερμανό κι ο γερμανός απέναντι σ εσένα. Αν σου πουν δεν έχουμε ευθύνη μίλα με την speedex και εσύ το κάνεις ουσιαστικά αναλαμβάνεις να κάνεις μια δουλειά που έπρεπε να κάνει ο γερμανός, αφού δικιά του υποχρέωση είναι να παραδώσει το εμπόρευμα. 3
elgol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Ειχα παρει κατι απο amazon επρεπε να το λαβω σε 7 ημερες δεν ηρθε κανω αναφορα στο amazon μου λενε εχετε δικιο στο tracking φαινονταν στην Ιταλια την ιδια ημερα επιστροφη χρηματων και το ειχαν στειλει με dhl οχι speedex
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Στις 9/1/2024 στις 5:18 ΜΜ, fysikos είπε Τελικα τι εγινε; Ψαχνουν ακομα την TV στα υποκαταστηματα της Speedex.Θα την βρουνε ειπαν,αυτες τις μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα