Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Πρώτη φορά βγαίνεις, joined 2018, μιλάς αγγλελληνικά, σαν τον αδερφό μου πρέπει να είσαι, 2000 +-2 χρόνια.

Αν είναι στην ηλικία σου η κοπέλα, πάτε για λάηβ μουσική σε κάνα ωραίο ατμοσφαιρικό μαγαζάκι. Δίνει πόντους, στρώνει χαλί, μένει στη μνήμη, βοηθάει για τα παρακάτω το λίγο αλκοόλ που θα πιείτε. ΠΟΤΕ πολύ αλκοόλ με κοπέλα, ειδικά αν είμαστε και άπειροι. Τεράστιος αναστολέας ορθής κρίσης και ερωτικών επιδόσεων. Μέχρι 1 μπύρα, παραπάνω ούτε γουλιά (ή 1 κρασί, 1 βοτκα κλπ κλπ, μην κολλάμε σε λεπτομέρειες).

Μουσεία ψευδαισθήσεων και λοιπές μπαρούφες να τις ξεχάσεις, ραντεβού βγαίνετε, δε χρειάζεται να καταναλώνετε εμπειρίες ακόμα και εκεί. Ο σκοπός είναι εσείς να γνωριστείτε, να μιλήσετε - αμπελοφιλοσοφήσετε - φλερτάρετε - κοιταχτείτε, ενδεχομένως και βαρεθείτε (τη γυναίκα της ζωής σου θα την έχεις βρει όταν περνάτε ωραία στην πιο σάπια βαρεμάρα σας).

Εναλλακτικά, σπίτι, ως είπαν οι άνωθεν. Επιτραπέζιο, καμιά ταινία ή "ταινία". Ή να μαγειρέψετε και να φάτε παρέα, αν έχετε διαθέσιμο σπίτι με κουζίνα δικό σας. Τρελό bonding η μαγειρική παρέα και παίζουν φουλ πιασίματα, αμήχανα (ή μη) αγγίγματα κλπ.

Ξέρεις κάποια καλά μαγαζιά; Καπου Πειραιάς, Αθήνα γενικά κάπου κοντά σε αυτές τις περιοχές. 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Δεν ξερω και δεν μ’ αρέσει το μπιλιάρδο όμως 😭

Κριμα :P

Σε ποια περιοχη μενετε?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nabuko είπε

Στο δεύτερο κανονικά μπαίνει ο σύρτης.

Επίσης άσε αυτή να διαλέξει αυτή τη φορά τι θέλει

Οι γυναίκες θέλουν , μπορεί και ενστικτωδώς, να είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει που θα πάτε στα πρώτα ραντεβού, για αυτό παίρνεις συνήθως απαντήσεις τύπου «εεε δεν είμαι σίγουρη», «όπου θες» ενώ έχουν κάποιες προτάσεις.

Εάν την πείσεις να σου πει θα ξενερώσει πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Οι γυναίκες θέλουν , μπορεί και ενστικτωδώς, να είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει που θα πάτε στα πρώτα ραντεβού, για αυτό παίρνεις συνήθως απαντήσεις τύπου «εεε δεν είμαι σίγουρη», «όπου θες» ενώ έχουν κάποιες προτάσεις.

Γενικα μην το υπεραναλυεις, αν γουσταρεστε θα περασετε καλα και στο παρκο ταιζοντας τις παπιες.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Γενικα μην το υπεραναλυεις, αν γουσταρεστε θα περασετε καλα και στο παρκο ταιζοντας τις παπιες.

Βεβαίως, μακάρι να τύχη τέτοια αλλά σπάνιο φαινόμενο 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Μόλις στη 2η σελίδα κι έχεις αποκτήσει ήδη εμπειρία. Είδες τι κάνει το ινσόμνια? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μόλις στη 2η σελίδα κι έχεις αποκτήσει ήδη εμπειρία. Είδες τι κάνει το ινσόμνια? 

Όντως 😂

Να ‘νε καλά τα παιδιά. Αλλά μου λείπει ακόμα πολύ. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

Όντως 😂

Να ‘νε καλά τα παιδιά. Αλλά μου λείπει ακόμα πολύ. 

Ετσι για το τυπικό. Πόσο χρονών είσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαρακο ο ρολος σου ειναι να παρεις εσυ την πρωτοβουλια οσο σεξιστικο μαλακισμενο και να ακουγεται,εσυ πρεπει να κινεις τα νηματα και εκεινη να σε ακολουθει..Φυσικα αν πεις κατι  και δεν της αρεσει διαλεγετε κατι αλλο,αλλα το βασικο δεν που πρεπει να εχεις στο μυαλο σου ειναι οτι δεν βγαινει η κοπελα γιατι θα την πας σε ενα καλο μαγαζι,βγαινει γιατι σε γουσταρει..Αν σου περασει εστω και μια φορα οτι βγαινει για το μερος εχεις φυγει,αν πεις κατι και σου πει εε δεν λεει εκει παμε στο χιλτον πχ ,ΦΕΥΓΑΑ

Νομος γενικα να τον εχεις παντα στο μυαλο σου,αν η αλλη θελει να σε γνωρισει πολυ,στα κανει ολα πολυ ευκολα ..Στο παρκο για να ταισετε παπιες να της πεις ,θα ερθει αν γουσταρει πολυ και καλο ειναι να τα βλεπεις αυτα γιατι αν την βλεπεις την αλλη οτι κολλαει ,δεν ξερει ποτε εχει χρονο,δεν κανει προσπαθεια  να επικοιθνωνησει μαζι σου,ναι μεν γουσταρει αλλα οχι τοσο πολυ..Εκει φευγα

Απο την στιγμη που παει καλα ,μετα το πρωτο ραντεβου στοχος σου ειναι να την φερεις σπιτι σου,καθε φορα που ειναι να βγειτε πρεπει να θελεις να ερθει απο το σπιτι σου, να παραγγειλουμε να δουμε καμια ταινια ,κανα επιτραπεζιο ,να μου στολισεις το δεντρο ,να μαγειρεψετε παρεα ,κατι ρε παιδακι μου😄

δεν θα της πεις κατι ερωτικο ενω την πας σπιτι σου με λιγα λογια,η κοπελα θελει φιρφιρικο,αλλα δεν θελει να αισθανθει ευκολη,θελει να παει στις φιλοες της μετα και να πει δεν ξερω πως εγινε,απλα εγινε..Οποτε ,προταση ειναι να πατε σπιτι σου,αν δεν θελει οκ συνεχιζεις και βγαινεις για περπατημα πχ ,κανα νιαρχο ,φλοισβο ,με εναν καφε [ειναι σουπερ βαρετο το να καθεσαι ,ιδιαιτερα αν η αλλη δεν πολυμιλαει και πρεπει να κανεις τον κλοουν]..Τριτη φορα παλι το ιδιο,εε αν δεν θελει παλι να ερθει σκεψου ποσο πολυ σου αρεσει η κοπελα και  αν θες να ξαναβγεις..Οπως ειπα στοχος σου ειναι να το πηγαινεις ενα βημα πιο μπροστα,οχι να μενεις στασιμος..Μην ντρεπεσαι ,ουτε να πας σαν αουγκανος να της πεις ελα σπιτι μου netflix and chill..Χωρις να προσβαλεις ρωτας αν θελει,μια -δυο -3 ,θα ερθει καποια στιγμη,απλα προσεχε ποσα ραντεβουδακια θα κανεις για κρασακια ,γιατι θα βαρεθει αν δεν το προχωρησεις..Καλη σου επιτυχια και επειδη αποτι καταλαβα εισαι νεουδη σε αυτα ,εμπεριες ειναι και θα τα δεις ολα με trial and error

YΓ,χωρις σπιτι ειναι δυσκολα τα πραγματα ,αν δεν εχεις σπιτι δηλαδη αδειο,εκει οτι γινει στο αμαξι και ξερεις να το οδηγησεις μεσα στο αμαξι..Το να της πεις παμε ξενοδοχειο το θεωρω φθηνο,ακουγεται ασχημο,ξερει γιατι θα παει εκει,και για να νιωσει ασφαλεια εκει,θα πρεπει να εχεις βγει 10 ραντεβου

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, stef157 είπε

Ετσι για το τυπικό. Πόσο χρονών είσαι;

19-24. Γενικά δεν θέλω να δίνω και πολλές προσωπικές πληροφορίες online. 

Δημοσ.
2 hours ago, Od1sseas said:

Ξέρεις κάποια καλά μαγαζιά; Καπου Πειραιάς, Αθήνα γενικά κάπου κοντά σε αυτές τις περιοχές. 

Ο Αγερμός στην Πανόρμου είναι μια καλή περίπτωση διαρκούς μουσικής κάθε ΣΚ σε χαλαρό λάηβ.

Αλλιώς για σύγχρονο μπαρ καφέ με εντυπωσιακό εσωτερικό, bartesera στο σύνταγμα, ΝΩΡΙΣ όμως τα ΣΚ γιατί πήζει μετά τις 8:30 - 9.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Od1sseas είπε

19-24. Γενικά δεν θέλω να δίνω και πολλές προσωπικές πληροφορίες online. 

Ο λόγος που ρωτάω είναι για να δω αν είναι η πρώτη φορά που βγαίνεις ραντεβού με κοπέλα. Είναι διαφορετικά να είναι η πρώτη φορά στα 19 και αλλιώς στα 30. Και γενικά παίζει ρόλο η ηλικία γιατί αλλού θα βγάλεις ραντεβού μια 19χρονη και αλλού μια 30χρονη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...