Od1sseas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν, το πρώτο ραντεβού το έβγαλα. Ευτυχώς όλα καλά και ωραία. Πήγαμε κάπου κοντά, βόλτα, ποτακι, κρέπα. Τώρα δεν ξέρω που να πάμε για το δεύτερο (βασικά και το τρίτο) ραντεβού. Για αυτό θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες ιδέες. Σκεφτόμουν για καμία ταινία η στο museum of illusions. Δεν ξέρω αν είναι καλές ιδέες. Θέλω κάνα 20-30 λεπτά για να πάω Αθήνα. Περισσότερο φοβάμαι ότι δεν θα βρω πάρκινγκ και θα ξενέρωσουμε. Για αυτό θέλω να μου δώσετε κάποια tips (εκτός ότι πρέπει να μάθω parallel parking lol) και ιδέες για ραντεβού. Που μπορούμε να πάμε, τι να κάνουμε κτλ. και αν αυτά που σκέφτομαι είναι κομπλέ.
haHa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το να πας καπου που δεν θα μιλατε(ταινια), ειναι αυτογκολ. Οποτε "ταινια" μονο σπιτι σου, οχι για 2ο ραντεβου σε σινεμα. Πηγαινε οπου εσυ νιωθεις ανετα και δεν ειναι κοντρα στις προτιμησεις της. Η λογικη λεει ξανα ποτο/βολτα, μιας και εισαι σωματικα κοντα στον αλλον και γινεται και συζητηση για να μαθανει ο ενας τον αλλον. Φροντισε τα logistics να ειναι ευκολα για μετα το ποτο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από haHa
Od1sseas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, haHa είπε Το να πας καπου που δεν θα μιλατε(ταινια), ειναι αυτογκολ. Οποτε "ταινια" μονο σπιτι σου, οχι για 2ο ραντεβου σε σινεμα. Πηγαινε οπου εσυ νιωθεις ανετα και δεν ειναι κοντρα στις προτιμησεις της. Η λογικη λεει ξανα ποτο/βολτα, μιας και εισαι σωματικα κοντα στον αλλον και γινεται και συζητηση για να μαθανει ο ενας τον αλλον. Φροντισε τα logistics να ειναι ευκολα για μετα το ποτο. Απλά θέλω τα πρώτα ραντεβού να είναι λιγάκι ξεχωριστά, όχι απλά για καφέ και φαγητό. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια (απλά σε διαφορετικές περιοχές) και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος καθώς πρώτη φορά βγαίνω. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Od1sseas
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εγώ είμαι υπέρ αντί του να βγαίνεις για σκέτο ποτό/φαΐ να πηγαίνεις πρώτα σε κάποια πιο ιδιαίτερη δραστηριότητα, πχ μουσείο, έκθεση φωτογραφίας ή άλλο επίκαιρο δρώμενο. Και μετά εννοείται πηγαίνετε και κάπου να τα πείτε. Βοηθάει να φαίνεται πιο συναρπαστική η συνάντηση και πως δεν κάνεις όλο τα ίδια ενώ δίνει και ερεθίσματα για συζήτηση 1
vagos789 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Od1sseas είπε Τώρα δεν ξέρω που να πάμε για το δεύτερο (βασικά και το τρίτο) ραντεβού. Για αυτό θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες ιδέες. https://hotelpriamos.gr/ 10 3
lector Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Πηγαινε παλι για καφε η ποτο η φαγητο αλλα σε πιο ιδιαιτερο μερος, πχ σε καποιο μαγαζι με ωραια θεα οπως ξερωγω το δεος στην πανορμου ή καποιο αλλο σε ταρατσα. Οσο για το παρκινγκ, πηγαινε σε καποιο ιδιωτικο και πληρωσε το, τα χουβαρδαλικια μονο θετικα μετρανε.
Nabuko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Od1sseas είπε Δεν θέλω να κάνω τα ίδια (απλά σε διαφορετικές περιοχές) και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Στο δεύτερο κανονικά μπαίνει ο σύρτης. Επίσης άσε αυτή να διαλέξει αυτή τη φορά τι θέλει
panagiotis54 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 μπορειτε να πατε για μπιλιαρδο ή μπουλινγκ...θα ερθετε και πιο κοντα 1
kimimaro_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 24 minutes ago, panagiotis54 said: μπορειτε να πατε για μπιλιαρδο ή μπουλινγκ...θα ερθετε και πιο κοντα ισχυει και αμα παει σε τυπου village ρεντη μετα χτυπανε και μια ταινία ή φαγητό κλπ. Και εχει και parking το village. Εχω να παω πολλά χρόνια αλλα έτσι πρέπει να ναι και τώρα
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι παλιές δραστηριότητες που έχουν ξεχαστεί όπως το μπούλινγκ θα είναι μια καλή ευκαιρία για bonding, ειδικά αν βρουν κάποιον πολύ αδύναμο ή ευτραφή που δεν μπορεί να τρέξει να ξεφύγει. Αρκεί να μην τους πάρει χαμπάρι κάποιος γιατί τελευταία κάποιοι ασυνείδητοι προοδευτικοί το καταγγέλλουν
basilis_k6 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Επίσης άσε αυτή να διαλέξει αυτή τη φορά τι θέλει 1 1
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Od1sseas είπε Απλά θέλω τα πρώτα ραντεβού να είναι λιγάκι ξεχωριστά, όχι απλά για καφέ και φαγητό. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια (απλά σε διαφορετικές περιοχές) και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος καθώς πρώτη φορά βγαίνω. Το ραντεβου θα ειναι ξεχωριστο αν ερθετε κοντα και μπει ο συρτης, οχι αν δειτε μια ταινια στο μουγγο ή πατε σε μουσειο ενω δεν το συνηθιζει κανενας απο τους 2 σας. Αν ομως εχετε καποιο κοινο ενδιαφερον(μουσεια, hiking κλπ) , φυσικα και να το κανεις. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από haHa 1
G.TH. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Αν εννοείς ταινία στο σινεμά, όχι με τίποτα. Παρότι ξέρω περίπτωση όπου ζυμώθηκε η πλαστελίνη. Αν σου προτείνει αυτή για ταινία σπίτι της ή στο δικό σου, ασυζητητί ναι. Ομοίως και για επιτραπέζια. Αν την είδες λίγο διστακτική, μην προτείνεις εσύ τίποτα για το σπίτι σου 2
MikhailBakurin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, Od1sseas said: Απλά θέλω τα πρώτα ραντεβού να είναι λιγάκι ξεχωριστά, όχι απλά για καφέ και φαγητό. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια (απλά σε διαφορετικές περιοχές) και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος καθώς πρώτη φορά βγαίνω. Πρώτη φορά βγαίνεις, joined 2018, μιλάς αγγλελληνικά, σαν τον αδερφό μου πρέπει να είσαι, 2000 +-2 χρόνια. Αν είναι στην ηλικία σου η κοπέλα, πάτε για λάηβ μουσική σε κάνα ωραίο ατμοσφαιρικό μαγαζάκι. Δίνει πόντους, στρώνει χαλί, μένει στη μνήμη, βοηθάει για τα παρακάτω το λίγο αλκοόλ που θα πιείτε. ΠΟΤΕ πολύ αλκοόλ με κοπέλα, ειδικά αν είμαστε και άπειροι. Τεράστιος αναστολέας ορθής κρίσης και ερωτικών επιδόσεων. Μέχρι 1 μπύρα, παραπάνω ούτε γουλιά (ή 1 κρασί, 1 βοτκα κλπ κλπ, μην κολλάμε σε λεπτομέρειες). Μουσεία ψευδαισθήσεων και λοιπές μπαρούφες να τις ξεχάσεις, ραντεβού βγαίνετε, δε χρειάζεται να καταναλώνετε εμπειρίες ακόμα και εκεί. Ο σκοπός είναι εσείς να γνωριστείτε, να μιλήσετε - αμπελοφιλοσοφήσετε - φλερτάρετε - κοιταχτείτε, ενδεχομένως και βαρεθείτε (τη γυναίκα της ζωής σου θα την έχεις βρει όταν περνάτε ωραία στην πιο σάπια βαρεμάρα σας). Εναλλακτικά, σπίτι, ως είπαν οι άνωθεν. Επιτραπέζιο, καμιά ταινία ή "ταινία". Ή να μαγειρέψετε και να φάτε παρέα, αν έχετε διαθέσιμο σπίτι με κουζίνα δικό σας. Τρελό bonding η μαγειρική παρέα και παίζουν φουλ πιασίματα, αμήχανα (ή μη) αγγίγματα κλπ. 8
sellsoap Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, Od1sseas said: Πήγαμε κάπου κοντά, βόλτα, ποτακι, κρέπα. αφού έκανες αυτά, το επόμενο πρέπει να είναι σε 3ΧΧΧ......προορισμό Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από sellsoap 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις