Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση Hisense 55" για να προλάβω τη δωρεάν επέκταση εγγύησης - QLED ή ULED ?

triple_sec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα.

έχω να ασχοληθώ με τηλεοράσεις από τον καιρό Plasma vs. LCD!

με ενδιαφέρει αρκετά η προσφορά της Hisense για δωρεάν επέκταση εγγύησης (μέχρι και σήμερα 30/11) όπως και κάτι που διάβασα, ότι γενικότερα έρχονται καλύτερα ρυθμισμένες out of the box σε σχέση με τις TCL.

τι θα προτείνατε από τις QLED και ULED του Γερμανού;

https://www.germanos.gr/category/televisions/televisions/55’’-58’’/?300013=HISENSE&categoryId=cat3440068

θα προτιμούσα σχετική ευελιξία σε γωνίες θέασης, όπως και ποιοτικό upscaling σε πιο παλιές ταινίες, δε με πολυενδιαφέρουν τα blockbuster ούτε η σούπερ ανάλυση σε καινούριες σειρές (προτιμώ το Cinobo από το Netflix ας πούμε)

επειδή βλέπω και αρκετά αθλητικά με αντίστοιχες συνδρομές, με ενδιαφέρει και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης καθώς και η καλή συνεργασία με τις TV εφαρμογές των Nova, Cosmote, Euroleague, NBA Pass. προς το παρόν χρησιμποιώ chromecast από κινητό για τα παραπάνω.

ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, triple_sec είπε

καλησπέρα.

με ενδιαφέρει αρκετά η προσφορά της Hisense για δωρεάν επέκταση εγγύησης (μέχρι και σήμερα 30/11) όπως και κάτι που διάβασα, ότι γενικότερα έρχονται καλύτερα ρυθμισμένες out of the box σε σχέση με τις TCL.

https://www.germanos.gr/category/televisions/televisions/55’’-58’’/?300013=HISENSE&categoryId=cat3440068

θα προτιμούσα σχετική ευελιξία σε γωνίες θέασης, όπως και ποιοτικό upscaling σε πιο παλιές ταινίες, δε με πολυενδιαφέρουν τα blockbuster ούτε η σούπερ ανάλυση σε καινούριες σειρές (προτιμώ το Cinobo από το Netflix ας πούμε)

επειδή βλέπω και αρκετά αθλητικά με αντίστοιχες συνδρομές, με ενδιαφέρει και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης καθώς και η καλή συνεργασία με τις TV εφαρμογές των Nova, Cosmote, Euroleague, NBA Pass. προς το παρόν χρησιμποιώ chromecast από κινητό για τα παραπάνω.

ευχαριστώ!

Καλησπέρα .

Εγω αγόρασα την 65U7KQ και υπάρχει και μοντέλο σε 55 . Εχεί native 120hz panel Μini-led

Την προτείνω ανεπιφύλακτα και έχω περάσει και την 4ετη εγγύηση.   

Είδα επίσης ότι έχει μέσα και την 55Ε7ΚQ PRO η οποία και αυτή έχει 120hz native panel σε πολυ καλη τιμή.

Θα προτεινα να δεις και αυτή.

Επεξ/σία από SavasF

1 ώρα πριν, triple_sec είπε

καλησπέρα.

ευχαριστώ!

https://hisense.sg/uled-vs-qled/

Υπόψιν πως το λογισμικό είναι Vidaa και δεν υποστηρίζει όσες εφαρμογές μπορείς να βρεις σε Android (πχ. Cosmote, cinobo) 

50 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Υπόψιν πως το λογισμικό είναι Vidaa και δεν υποστηρίζει όσες εφαρμογές μπορείς να βρεις σε Android (πχ. Cosmote, cinobo) 

Προσωπικά σχετικά με το λειτουργικό εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος σχετικά με το VIDAA . 

Φαίνεται η απόκριση του να είναι πολύ γρήγορη και έχει ότι χρειάζεται από εφαρμογές.

2 ώρες πριν, SavasF είπε

Προσωπικά σχετικά με το λειτουργικό εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος σχετικά με το VIDAA . 

Φαίνεται η απόκριση του να είναι πολύ γρήγορη και έχει ότι χρειάζεται από εφαρμογές.

Είναι πράγματι ταχύτατο το Vidaa. 

Για τα υπόλοιπα, θα έλεγα πως μάλλον εξαρτάται απ' το τι συνηθίζει ο καθένας. Έχω κι εγώ Hisense, αλλά δεν έχει πχ το stremio που το χρησιμοποιώ επί μονίμου βάσεως. Έχω, όμως, android box και το έχω λύσει.

Απλά το ανέφερα επειδή κάποιος μπορεί να μη θέλει να πάρει έξτρα συσκευή και να θέλει να τα κάνει όλα από την τηλεόραση και μόνο. 

21 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

είναι όντως προβληματικό αυτό, έχω συνηθίσει βέβαια να δουλεύω με chromecast αλλά ήλπιζα να απαλλαγώ. λογικά θα την επιστρέψω χωρίς να την ανοίξω με υπαναχώρηση. κρίμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...