-WISE- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σας. Εδώ και αρκετό διάστημα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κάθε φορά που πάω να κάνω εγγραφή προγράμματος στον εξωτερικό σκληρό που έχω συνδέσει στον αποκωδικοποιητή της Nova. Πατάω κουμπί εγγραφής και ενώ δείχνει ο σκληρός να ενεργοποιείται (ανάβει κόκκινο λαμπάκι) όταν τελειώνω την εγγραφή και πηγαίνω να δω αυτό που έγραψα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Όταν προσπαθώ να δω αυτά που ήδη έχω εγγράψει μου βγάζει το μήνυμα E102-29 και ότι δεν έχω συνδρομή PVR. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1980oe Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες Φιλε μου αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες μηπως το ελυσες με καποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicknamex Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες καλημερα .και εγω το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες (Novabox+ 3001) δεν έχει δυνατότητα εγγραφών και Timeshift . Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα