News Editors insomnia.gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 News Editors Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Το Wonderbox είναι το κεντρικό θέμα του σημερινού μας podcast. Αποτελεί μια ταινία μικρού μήκους γυρισμένη σε 8K ανάλυση η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Samsung και είναι διαθέσιμη μέσα από το μενού των τηλεοράσεων Neo QLED 8K της εταιρείας, αλλά και στο YouTube. Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, φιλοξενούμε τον σκηνοθέτη της ταινίας, Αλέξανδρο Παπαθανασόπουλο, τον Γιώργο Ζαφειρόπουλο που έχει αναλάβει το σενάριο αλλά και τον Γιώργο Τσαούση, διευθυντή του τομέα Καταναλωτικών Προιόντων της Samsung Electronics Hellas. Συζητάμε για το κεντρικό θέμα του Wonderbox αλλά και τις προκλήσεις δημιουργίας μιας ταινίας σε μια τόσο υψηλή ανάλυση. Συνεχίζουμε με Black Friday και τα πρώτα συμπεράσματα από το τι επικράτησε στην αγορά, σε μια από τις πιο hot περιόδους εκπτώσεων για ήδη τεχνολογίας (και όχι μόνο). Ολοκληρώνουμε με μια γενική συζήτηση γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη με αφορμή τις εξελίξεις στην OpenAI. Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης: 00:00 - Εισαγωγή 01:54 - Συνέντευξη Wonderbox (Samsung) 18:58 - Σχόλια 27:24 - Black Friday 32:18 - OpenAI 47:30 - Movies & TV Shows Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Strategos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως δεν ξέρω τι λέτε, αλλά τσίμπησα τηλεορασούλα TCL 65" 4k 60 με Google TV με 340 ευρώ και 2 μήνες Cosmote TV δώρο, δεν ξέρω αν πουθενά στον κόσμο έχει παίξει αυτη η τιμή. Από εκει και πέρα αυτά που βλέπαμε Αμερική black friday ουρές στα καταστήματα με το 1/3 της τιμής, δεν νομίζω να παίζουν πλέον ούτε στην Αμερική. Στην Ελλάδα το Blackfriday είναι η ημέρα αγοράς τηλεόρασης και φέτος είχαν guest και τα air fryers όπως είπατε
ZoReN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Στο θέμα black friday ναι είχε προσφορές οκ, αλλά θα συμφωνήσω με το σχόλιο του κ Μαλλά
Tsolia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Πριν από λίγο καιρό άρχισα να σας ακούω, πολύ καλά όλα όσα λέτε και σε πολλά που δεν ξέρω οι τοποθετήσεις σας είναι κάτι που μπορώ να κατανοήσω σε θετικό πλαίσιο πάντα. Εύχομαι να συνεχίσετε για πολύ καιρό ακόμα με την ίδια διάθεση για έρευνα και ευχάριστη παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Πάμε λοιπόν και σε μία απορία που έχω... στις Αφίδνες Αττικής (5 λεπτά από Άγιο Στέφανο και 10' από την Κηφισιά) πότε θα έρθει αυτή η fiber?!?!?! Γιατί μας βλέπω με τους τελευταίους και ας είναι δίπλα στην Αθήνα το χωριό μας. (προς ενημέρωση σας πριν από 2 χρόνια, σκάψανε, κάτι περάσανε και μετά τέλος, για τον ΟΤΕ μιλάμε πάντα).
lazarosgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένω να ακούσω τα σχόλιά σας σχετικά με τη συνέντευξη στους the New York Times { X }. Είναι λίγο αυτοκαταστροφικός ο ίλον μασκ ή μου φαίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα