AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Η παραπάνω Samsung είναι αρκετά καινούργια, παρόλα αυτά αυτά δε μπορώ να βρω στο App Store το application για Cosmote TV κάνω κάτι λάθος ; βοηθεια, είμαι εξωτερικό και θέλω να δω Ολυμπιακό το βράδυ 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μήπως δεν στο βγάζει γιατι βλέπει IP με διαφορετικό region απο αυτο της Ελλαδας και ισως να ειναι θέμα δικαιωμάτων?. Το ιδιο πρόβλημα ειχα με το κινητό μου και το playstore οταν έψαχνα μια εφαρμογή και ημουν στο εξωτερικό εκτος E.E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το περίεργο είναι ότι μου βγάζει το ΕΟΝ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Ελπιζω οτι τελικα δεν καταφερες να το δεις.Ενας γάβρος...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εάν το 5ο ή και το 6ο γράμμα του μοντέλου, μετά τον αριθμό που υποδεικνύει τη διάσταση της τηλεόρασης σε ίντσες, είναι ένα από τα παρακάτω τότε η τηλεόραση σου είναι συμβατή (π.χ. UE55NU7022, UE50TU8502) (δες εδώ). Q = QLED 2017 onwards TU = 2020 UHD RU = 2019 UHD LS = 2018 "The Frame" and "The Serif" NU = 2018 UHD N = 2018 MU = 2017 UHD M = 2017 HD Το δικό σου είναι το "Samsung QE75Q60AAUXXC" και όχι το "Samsung QE7575Q60AAUXXC" (με δυο 75άρια) και άρα το 5ο γράμμα είναι Q και άρα υποστηρίζει τη εφρμογή της Cosmote. Αφού επιβεβαιώσαμε το γεγονός ότι η τηλεόραση υποστηρίζει την εφαρμογή παίζει να είναι σωστά τα λεγόμενα του Petros Electron. Βέβαια αυτό θα μπορούσαμε να το διαπιστώναμε εάν χρησιμοποιούσες VPN (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, filipprin είπε Ελπιζω οτι τελικα δεν καταφερες να το δεις.Ενας γάβρος...... Ευτυχώς ήμουν έξω μέχρι αργά οπότε δεν ασχολήθηκα Με λυπήθηκε ο Θεούλης 😂 Προς τους υπόλοιπους, Ευχαριστώ πολύ παιδιά που προτείνατε κάποια πράγματα. Απ’ ό,τι κατάλαβα έπρεπε να δοκιμάσω με VPN αλλά αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να ψαχτώ με το router κάτι το οποίο για δυο τρεις μέρες που ήμουν εδώ (Δανία) Δεν άξιζε τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και καλό μήνα Απο το σειριακό μπορώ να σου πώ πότε παράχθηκε η δικά σου συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avraam5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 5 φαγατε. Ετσι ενημερωτικα. Φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα