Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Καλή σκέψη αλλά σε airplane mode δεν θα λειτουργεί ούτε το wi-fi για να έχει ίντερνετ και να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές. Αν δεν έχει σήμα ή αν είναι κλειστό τότε δεν θα είναι συνδεδεμένος ο αριθμός σε κάποιο δίκτυο. Πως θα ξέρει που είναι για να παίξει μήνυμα σε άλλη γλώσσα; Σε airplane ενεργοποιείς το wifi και συνδέεσαι . Ξέρει απο την τελευταία κεραία που συνδέθηκε. 1
gokuthelegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε airplane ενεργοποιείς το wifi και συνδέεσαι . Αυτό δεν το ήξερα. Το δοκίμασα τώρα στο κινητό μου και γίνεται. Είχα την εντύπωση ότι απενεργοποιούνταν εντελώς όλες οι ασύρματες συνδέσεις (τηλεφωνία, wifi, bluetooth κλπ).
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 14 minutes ago, gokuthelegend said: Καλή σκέψη αλλά σε airplane mode δεν θα λειτουργεί ούτε το wi-fi για να έχει ίντερνετ και να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές. Αν δεν έχει σήμα ή αν είναι κλειστό τότε δεν θα είναι συνδεδεμένος ο αριθμός σε κάποιο δίκτυο. Πως θα ξέρει που είναι για να παίξει μήνυμα σε άλλη γλώσσα; α.το wifi ανοιγει σε aeroplane mode απλα το κανεις manual b.θα παιξει το μυνημα οτι ειναι κλειστο στην τελευταια χωρα που ας πουμε εκανε login το κινητο 1
Mariasjkqk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, poulinos είπε εκτος αν κλεισεις το κινητο πριν φυγεις απο την χωρα δηλαδη βαλεις aeroplane mode ωστε το μυνημα να συνεχιζει να βγαινει στα ελληνικα αφου δεν θα συνδεθει ποτε σε δικτυο εξωτερικου. και μετα παιζεις μονο με vibwr,viber out εναλλακτικα μπορεις να παιξεις με εκτροπη αλλα μπερδευει το πραγμα Ωστόσο το #31# ισχυει και για χώρες τις Ευρώπης για να βαλω απόκρυψη; Για να μην πάρω εγω κάποιον και φανεί η χώρα που είμαι
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε Ωστόσο το #31# ισχυει και για χώρες τις Ευρώπης για να βαλω απόκρυψη; Για να μην πάρω εγω κάποιον και φανεί η χώρα που είμαι Γιατι να βάλεις απόκρυψη;Δεν φαίνεται απο που καλείς,στο έγραψα και πιο πίσω.
Mariasjkqk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι να βάλεις απόκρυψη;Δεν φαίνεται απο που καλείς,στο έγραψα και πιο πίσω. Α Οκευ! Απλά επειδή παρατηρησα πως όταν με παίρνει μια επαφή μου για παράδειγμα γράφει όνομα αριθμό και δίπλα Ελλάδα .
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε Α Οκευ! Απλά επειδή παρατηρησα πως όταν με παίρνει μια επαφή μου για παράδειγμα γράφει όνομα αριθμό και δίπλα Ελλάδα . Καταχωρημένη επαφή και σου βγάζει χώρα;Μόνο σε άγνωστα νούμερα το βγάζει που και πάλι το παίρνει απο το πρόθεμα και όχι απο εκεί που πραγματικά είσαι. Δοκίμασε το με κάποιον που ξέρει που θα είσαι. 1
Sablj Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Το πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα νούμερο καρτοκινητού, για όσο είσαι στο εξωτερικό και να αφήσεις κλειστό το κανονικό σου νούμερο. 1
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 On 01/12/2023 at 00:42, Mariasjkqk said: Ωστόσο το #31# ισχυει και για χώρες τις Ευρώπης για να βαλω απόκρυψη; Για να μην πάρω εγω κάποιον και φανεί η χώρα που είμαι ναι λειτουργει κανονικα. On 01/12/2023 at 00:51, Mariasjkqk said: Α Οκευ! Απλά επειδή παρατηρησα πως όταν με παίρνει μια επαφή μου για παράδειγμα γράφει όνομα αριθμό και δίπλα Ελλάδα . λογω οτι κανεις roaming τα μονα προβληματα ειναι αν το εχεις κλειστο ή οτι κανει διαφορετικο τουτ.ολα τα αλλα λειτουργουν το ιδιο λογω roaming την αποκρυψη την δοκιμαζεις και με καποιον γνωστο αλλα δεν θα χρειαστει διοτι στον αλλον θα φαινεται το νουμερο σου κανονικα.βλεποντας το δεν ξερει οτι εισαι εξωτερικο οποτε δεν θες αποκρυψη.
Bitbit Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 On 01/12/2023 at 09:40, Sablj said: Το πιο εύκολο είναι να πάρεις ένα νούμερο καρτοκινητού, για όσο είσαι στο εξωτερικό και να αφήσεις κλειστό το κανονικό σου νούμερο. Το θέμα είναι ότι δε μας λέει τι θέλει να πετύχει και θα φάει το κεφάλι του αν έχει σκοπό να κάνει καμία κομπινούλα ή να πει ψέματα γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχει ιδέα. Σε άλλη περίπτωση, είχα πάρει τηλέφωνο άτομο που ήξερα ότι πήγαινε καποιες φορές σε χώρα του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή που τον πήρα είχα ακούσει το μήνυμα σε ξένη γλώσσα, έτσι κατάλαβα ότι ήταν έξω. Όταν μετά έπιασα γραμμή και του λέω έλα ρε τι κάνεις; μου λέει είμαι σπίτι. Δε του ανέφερα ότι έλεγε παραμύθια να τον κάνω ρόμπα. Από αυτό το περιστατικό έμαθα κι εγώ ότι όταν είσαι εξωτερικό ακούγεται έτσι το μήνυμα. Δε με είχε απασχολήσει και ποτέ εξάλλου.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 27 minutes ago, Bitbit said: Το θέμα είναι ότι δε μας λέει τι θέλει να πετύχει και θα φάει το κεφάλι του αν έχει σκοπό να κάνει καμία κομπινούλα ή να πει ψέματα γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχει ιδέα. Σε άλλη περίπτωση, είχα πάρει τηλέφωνο άτομο που ήξερα ότι πήγαινε καποιες φορές σε χώρα του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή που τον πήρα είχα ακούσει το μήνυμα σε ξένη γλώσσα, έτσι κατάλαβα ότι ήταν έξω. Όταν μετά έπιασα γραμμή και του λέω έλα ρε τι κάνεις; μου λέει είμαι σπίτι. Δε του ανέφερα ότι έλεγε παραμύθια να τον κάνω ρόμπα. Από αυτό το περιστατικό έμαθα κι εγώ ότι όταν είσαι εξωτερικό ακούγεται έτσι το μήνυμα. Δε με είχε απασχολήσει και ποτέ εξάλλου. ναι απο την στιγμη που το κινητο θα κανει Register σε base station εξωτερικου με roaming μετα τα μυνηματα θα ακουστουν σε ξενη γλωσσα. εμεις δινουμε τα info.πως θα τα χρησιμοποιησει και γιατι ειναι επιλογη του καθενος
Mariasjkqk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Bitbit είπε Το θέμα είναι ότι δε μας λέει τι θέλει να πετύχει και θα φάει το κεφάλι του αν έχει σκοπό να κάνει καμία κομπινούλα ή να πει ψέματα γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχει ιδέα. Σε άλλη περίπτωση, είχα πάρει τηλέφωνο άτομο που ήξερα ότι πήγαινε καποιες φορές σε χώρα του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή που τον πήρα είχα ακούσει το μήνυμα σε ξένη γλώσσα, έτσι κατάλαβα ότι ήταν έξω. Όταν μετά έπιασα γραμμή και του λέω έλα ρε τι κάνεις; μου λέει είμαι σπίτι. Δε του ανέφερα ότι έλεγε παραμύθια να τον κάνω ρόμπα. Από αυτό το περιστατικό έμαθα κι εγώ ότι όταν είσαι εξωτερικό ακούγεται έτσι το μήνυμα. Δε με είχε απασχολήσει και ποτέ εξάλλου. Όχι κόμπινουλα καλε. Από συνεργάτες θέλω να το κρύψω
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Mariasjkqk said: Όχι κόμπινουλα καλε. Από συνεργάτες θέλω να το κρύψω εμεις στα γραψαμε.εσυ τα χρησιμοποιεις οπως θες.εναλλακτικα το εχεις κλειστο και κανεις κλησεις μονο απο viber που εχει και viber out. απλα δεν θα σε βρισκουν στο τηλεφωνο αλλα εφοσον το εχεις κλεισει απο την ελλαδα θα βγαινει στα ελληνικα το μυνημα .βεβαια πρεπει να βρισκεις wifi ή να παρεις αλλη sim ειτε απο ελλαδα ειτε απο εξωτερικο για να εχεις data για viber/viber out αλλιως οτι ειπαμε πιο πανω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Αφήνω αυτό εδώ https://www.protothema.gr/world/article/1442097/germania-ehoun-eglovistei-sto-monaho-apo-tin-kakokairia-ellines-taxidiotes-oles-oi-ptiseis-akuronodai-diadohika/
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφήνω αυτό εδώ https://www.protothema.gr/world/article/1442097/germania-ehoun-eglovistei-sto-monaho-apo-tin-kakokairia-ellines-taxidiotes-oles-oi-ptiseis-akuronodai-diadohika/ Kατι αναλογο ειχα σκεφτει κι εγω βλεποντας αυτο το νημα. Ενα ρισκο το παιρνεις με ολο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα