DarkNGrimm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Τα ταξί πληρώνουν φόρο στη χώρα μας, αυτοί ΟΧΙ! Είναι κατάντια και αυτό και το airbnb! Επειδή φορολογουνται οι ταξιτζήδες λοιπόν, ξεχνάνε να καθαρίζουν τα οχήματά τους, τρέχουνε σαν τρελοί, προσπερνάνε σαν τρελοί, σου μιλάνε σαν οδηγοί νταλίκας του 1970, ξεχνανε να λουστούνε, να κουρευτούνε, να βάλουν και το άλλο μισό το πουκαμίσου από μέσα, ώστε να ταιριάζει λίγο καλύτερα βρε αδερφέ με το μπλίχλικο τζίν και το μαύρο ΣΚΑΡΠΙΝΙ, να αγοράσουν ένα παντελόνι στο μέγεθος τους ώστε να μην βλέπεις την κωλοχωρίστρα κλπ. Ίσως όμως, όλα αυτά είναι και προϋπόθεση για να βγάλουν ταξί στο...κλειστό και τόσο... αδικημένο επάγγελμα τους. Μαζί με τα κίτρινα από το αδιάκοπο κάπνισμα δάχτυλα, τη μυρωδιά του πέτσινου το χειμώνα, τη φωνή ala Bill Karras κλπ. Επίσης, επειδή φορολογουνται μάλλον, με το που σκας ως πελάτης στη θέση του συνοδηγού, αντί για καλημέρα, καλησπέρα, χαίρετε, σε ρωτάνε: "αδερφέ, τι ομάδα είσαι;", "αδερφέ, από πού είσαι;", "αδερφέ, μας έχει μαμήσει ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Ζολώτας, ο Τζανετάκης, ο Ράλλης, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος, ο Τσολάκογλου, ο Μαρκεζίνης, ο Παπάγος, ο Τσουδερός, ο Πλαστήρας, ο Καποδίστριας, ο Περικλής, ο Λεωνίδας, ο Αιγέας, ο Αμφικτύων και ο Κέκροπας". Και ναι. Όπως κάθε κανόνας, έτσι και αυτός, έχει τις...φωτεινές, καθαρές, αξιοπρεπέστατες εξαιρέσεις του. 4 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, anagnostopoulosd said: Σε κάτι που τσέκαρα ήταν 61 Ευρώ στο Uber και 67 στη hertz ε μαλλον αυτο εννουν 7 ευρω απλα στο δικο σου παραδειγμα ειναι 6 😆 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, unforgiven είπε Εδώ δεν πληρώνει η Εκκλησία Α.Ε. που έχει έδρα την Ελλάδα και περιμένεις να πληρώσει φόρο μια εταιρία από την άλλη άκρη του κόσμου; Δεν ξέρω αν φοβάσαι το ανάθεμα ή τον μοδάτο πλέον «αφορισμό», αλλά είναι αλήθεια αυτό που λες και συμφωνώ μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 7ε την ωρα ΙΣΩΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, armagedwnn said: Μπείτε scyscanner και θα βρείτε αμάξι με 3 ευρώ την μέρα και με ασφάλεια. https://gr.skyscanner.com/carhire/results/95673624/95673624/2023-12-04T10:00/2023-12-08T10:00/30 Να και ένα παράδειγμα. https://www.discovercars.com/gr/book/aggregator/cccfa7e9-9767-4cb9-b5cb-3c90a15120d6/89N5?utm_medium=aggregator&utm_source=skyscan&utm_campaign=gr&utm_term=ATH&affpartner=skyscan&pkid=27766&cp=0&ep=0&skyscanner_redirectid=3tF4kI7HEe6QVMNGMka4_A&utm_device=website δεν εχω καταλαβει τι παιζει με την ενοικιαση μεσω scyscanner,μου φαινεται ο μεσαζοντας,του μεσαζοντα. Ειναι σειφ?Οι τιμες ειναι οντως αυτες η οταν πας ανακαλυπτεις κ αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, Mac Anthropos said: Νομιζω αυτο εδω το δινουν με 7 ευρω.... Αυτο και χωρις σελα.Για να παρεις την αλλη φορα το ακριβο,με σελα. 2 hours ago, DarkNGrimm said: Επειδή φορολογουνται οι ταξιτζήδες λοιπόν, ξεχνάνε να καθαρίζουν τα οχήματά τους, τρέχουνε σαν τρελοί, προσπερνάνε σαν τρελοί, σου μιλάνε σαν οδηγοί νταλίκας του 1970, ξεχνανε να λουστούνε, να κουρευτούνε, να βάλουν και το άλλο μισό το πουκαμίσου από μέσα, ώστε να ταιριάζει λίγο καλύτερα βρε αδερφέ με το μπλίχλικο τζίν και το μαύρο ΣΚΑΡΠΙΝΙ, να αγοράσουν ένα παντελόνι στο μέγεθος τους ώστε να μην βλέπεις την κωλοχωρίστρα κλπ. Ίσως όμως, όλα αυτά είναι και προϋπόθεση για να βγάλουν ταξί στο...κλειστό και τόσο... αδικημένο επάγγελμα τους. Μαζί με τα κίτρινα από το αδιάκοπο κάπνισμα δάχτυλα, τη μυρωδιά του πέτσινου το χειμώνα, τη φωνή ala Bill Karras κλπ. Επίσης, επειδή φορολογουνται μάλλον, με το που σκας ως πελάτης στη θέση του συνοδηγού, αντί για καλημέρα, καλησπέρα, χαίρετε, σε ρωτάνε: "αδερφέ, τι ομάδα είσαι;", "αδερφέ, από πού είσαι;", "αδερφέ, μας έχει μαμήσει ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Ζολώτας, ο Τζανετάκης, ο Ράλλης, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος, ο Τσολάκογλου, ο Μαρκεζίνης, ο Παπάγος, ο Τσουδερός, ο Πλαστήρας, ο Καποδίστριας, ο Περικλής, ο Λεωνίδας, ο Αιγέας, ο Αμφικτύων και ο Κέκροπας". Και ναι. Όπως κάθε κανόνας, έτσι και αυτός, έχει τις...φωτεινές, καθαρές, αξιοπρεπέστατες εξαιρέσεις του. πες την αληθεια,τελευταια φορα που μπηκες σε ταξι ηταν στην ταινια με τον χαρι κλυνν 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrkra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, thanosAIAS said: Τα ταξί πληρώνουν φόρο στη χώρα μας, αυτοί ΟΧΙ! Είναι κατάντια και αυτό και το airbnb! ουδεποτε οταν μπηκα σε ταξι θυμαμαι να εκοψαν εστω και 1 ευρω αποδειξη... Ισα ισα σκαρφιζονταν διαφορα για να παρουν περισσοτερα."Εβαλα κλιματιστικο εκαψα περισσοτερο καυσιμο δωσε μου αλλα 5 ευρω","εχω 3 παιδια και δεν τα βγαζω περα τι θα κανω(να τον λυπηθεις να του χαρισεις τα ρεστα)" πραγματικα περιστατικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar1916 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εχω 3 χρονια pos στο ταξι. Εχω αυτοκόλλητο του πος στο τζαμι. Εχω και ενα καρτελακι στο πισω μερος του καθισματος συνοδηγου.τΕ Ενας τη μερα κατα μεσο ορο πληρωνει με καρτα. οταν το πρωτοεβαλα ανησυχουσα κιολας για το πως θα με χρεωνει η τραπεζα αν χρειαστεί να μεταφερω χρηματα απτο pos λογαριασμο....λολλλ τελικα φτανουν μονο για να πληρωνω το αεριο. συχνα ζητουν σταση να σηκωσουν λεφτα απο ΑΤΜ τους λεω οτι εχω καρτα.."οχι οκ πρεπει να σηκωσω ετσι κιαλλιως"...τελικα με πληρωνουν με μετρητα. θα το κανω soft pos να ησυχασω να μη κουβαλαω και τη μαλακια αυτη που ειναι μισο κιλο για εναν πελατη τη μερα.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dthomaidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Τα ταξί πληρώνουν φόρο στη χώρα μας, αυτοί ΟΧΙ! Είναι κατάντια και αυτό και το airbnb! Για να μην πούμε για την απαλλαγή των τραπεζών, του ΣΕΒ και και και... Αλλά ναι ξέχασα "όλοι αυτοί" δίνουν θέσεις εργασίας 😑😑😑😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, kakofonixx είπε Αν δεν απαιτούν πιστωτική κάρτα με προκαταβολική χρέωση, όπως κάνουν πλέον όλες οι εταιρίες ενοικίασης, θα είναι σούπερ! Αν προχωρησεις απαιτεί 1100 ευρώ προκαταβολή και στον γυρισμό αν δουν γρατζουνια σε ξυρισαν, Ιδιο μοντελο με την rentalcars.com της booking 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 17 hours ago, thanosAIAS said: Τα ταξί πληρώνουν φόρο στη χώρα μας, αυτοί ΟΧΙ! Είναι κατάντια και αυτό και το airbnb! Οι airbnbιδες πληρώνουν παραπάνω φόρο από αυτούς που τα δίνουν σε μακροχρόνια ενοικίαση πάντως. Απλά απλά δηλώνουν ότι δίνουν το σπίτι 100 ευρώ και το δίνουν 500, αυτό δεν γίνεται στο airbnb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλά, το γνωστό "από" τόσα. Σαν κάτι μαγαζιά "από 1€". Και 1 κάνουν μόνο οι τσίχλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 11 hours ago, barman_ said: δεν εχω καταλαβει τι παιζει με την ενοικιαση μεσω scyscanner,μου φαινεται ο μεσαζοντας,του μεσαζοντα. Ειναι σειφ?Οι τιμες ειναι οντως αυτες η οταν πας ανακαλυπτεις κ αλλα? Φίλος νοίκιασε για 18 μέρες νομίζω το centauro ήταν το γραφείο σύνολο 60 ευρώ ένα opel corsa. Δεν είχε κάποιο θέμα γενικά. Τώρα πως βγάζουν κέρδος δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, armagedwnn said: Φίλος νοίκιασε για 18 μέρες νομίζω το centauro ήταν το γραφείο σύνολο 60 ευρώ ένα opel corsa. Δεν είχε κάποιο θέμα γενικά. Τώρα πως βγάζουν κέρδος δεν ξέρω. Ισχύει, νοίκιασα πρόσφατα απο το centauro στα Χανιά, οι τιμές μέσω carsupermarket sites είναι όντως χαμηλές (4 μέρες 29 ευρώ). Φυσικά η τιμή αυτή είναι χωρίς ασφάλεια, την οποία μπορείς να επιλέξεις να μην πληρώσεις αλλά αν συμβεί οτιδήποτε (έστω και ένας καθρέπτης) θα σου πάρουν και τα σώβρακα (at least what they told me at the rental office), οπότε εγώ πλήρωσα κάπου 50 ευρώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οπότε τα 29 έγιναν 79. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Τα ταξί πληρώνουν φόρο στη χώρα μας, αυτοί ΟΧΙ! Είναι κατάντια και αυτό και το airbnb! Δεν αφορά τα ταξί η είδηση. Όσο για το αν πληρώνουν φόρο ρώτα έναν φοροτεχνικό να σου εξηγήσει τι και πως. 22 ώρες πριν, unforgiven είπε Εδώ δεν πληρώνει η Εκκλησία Α.Ε. που έχει έδρα την Ελλάδα και περιμένεις να πληρώσει φόρο μια εταιρία από την άλλη άκρη του κόσμου; Είδατε που μιλάτε χωρίς να γνωρίζετε; Εδώ είναι το τι ισχύει με την εκκλησία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα