petropg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Έχει αλλάξει κανείς υαλοκαθαριστήρες ? Πόσο περιπου να κοστίζει ? Βλεπω έχει -30% σε ορισμενους BOSCH . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 πηρα να μαθω τιμη για αντικατασταση παρμπριζ και ακομα γελαω. πιο ακριβα (με το -50%) απο τον τζαμα στη γωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, petropg είπε Έχει αλλάξει κανείς υαλοκαθαριστήρες ? Πόσο περιπου να κοστίζει ? Βλεπω έχει -30% σε ορισμενους BOSCH . Για toyota corolla μου έδωσε τιμή 14,50 για Honda Jazz 33 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Kάντε και μια ερώτηση για τα ίδια προιόντα και σε εξουσιοδοτημένο service . Για παλαιότερα αμάξια πλέον κάνουν σημαντικές εκπτώσεις να σε έχουν πελάτη ,και ίσως συμφέρει .Τουλάχιστον θα είναι κάτι γνήσιο με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, επίσημες υπηρεσίες και εγγύηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEREK4A Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, panelis είπε Πήρα τηλέφωνο την εταιρία και τους ζήτησα να μου πουν εάν υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος για την αφαίρεση της υπάρχουσας μεμβράνης. Μου απάντησαν ότι το κόστος είναι 10Ε για κάθε μεμβράνη (π.χ. εάν η πόρτα του οδηγού έχει 2 τσάμια τότε 20€ για μία πόρτα.). Με λίγα λόγια μου έβγαζε 70Ε επιλέον κόστος. fyi Καλημέρα μου ζήτησαν 130 ευρώ για να βγουν οι παλιές, με ευθύνη δική μου αν χαλάσει το θερμαινόμενο πίσω τζάμι. Στα 155 ευρώ οι καινούργιες. 90 τα 2 μπροστινά βγάλσιμο - τοποθέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Οι μεμβρανες δεν ειναι ενας τυπος εχει πολλους. Δεν βαζουμε απλα μια μεμβρανη οτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefgiap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς τι κωδικό βάζουν? Βλέπω την εταιρία madico. Είναι αξιόπιστη? https://www.carglass.gr/αντηλιακές-μεμβράνες-madico/αντηλιακές-μεμβράνες-madico Επίσης στο mail της "προσφοράς" που μου έστειλαν (155 για Volvo XC40) αναφέρει στις παρατηρήσεις: "Η προσφορά αφορά σε ολικό ντύσιμο αυτοκινήτου, πλην του εμπρόσθιου παρμπρίζ. "Σημείωση: Η προσφορά ισχύει για ολικό ντύσιμο με τo διαθέσιμο κωδικολόγιο μεμβρανών, εκτός από μεμβράνη Black Pearl ή Xpel 80.." Σκέφτομαι αν αξίζει ή όχι να κλείσω ραντεβού για Ιανουάριο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, ChrisN.S. said: Πούλα το, χάλια είναι. Απο τα ωραιοτερα και καλυτερα αμαξια που ειχε βγαλει η Honda τα προηγουμενα χρονια. Το ειχαν δυο καλοι φιλοι και αποδειχτηκε σκυλι μαυρο. Τι ταξιδια, τι ξεσκισμα. Αν και το 1,8 αν δεν προσεχες και το δουλευες ψηλα τσιμπαγε λαδακι για πλακα, μην πω μπεκροπινε λαδι, ηθελε το χρονο 1-1,5 λιτρο. Η μονη παραφωνια ο Σαρακακης που ηθελε καθε 6μηνες σερβις για να σου δινει την εξτρα εγγυηση. Αν και το καινουριο ειναι πολυ ομορφο, πλεον με την βενζινη εκει που ειναι και τους κινητηρες που βαζει δεν ειναι για Ελλαδα. Αν ημουν Αμερικα με 1 δολλαριο το γαλονι (4 λιτρα) θα το σκεφτομουν σοβαρα. Ισως και καμια Κυπρο με 1,5-1,6 της βενζινη παλευεται καπως ειδικα αν δεν εχεις τιποτα περιεργα τεκμηρια για το 2λιτρο. Ελλαδα πλεον μονο υβριδικα τυπου Toyota και τιποτα υπερτροφοδοτουμενα 1400-1600 να βγαζουν 25+νιουτομετρα ροπη και 140-160 αλογα με τη βενζινη στο 1,8-2. 6 hours ago, DEREK4A said: Καλημέρα μου ζήτησαν 130 ευρώ για να βγουν οι παλιές, με ευθύνη δική μου αν χαλάσει το θερμαινόμενο πίσω τζάμι. Στα 155 ευρώ οι καινούργιες. 90 τα 2 μπροστινά βγάλσιμο - τοποθέτηση. 130 ευρω τους πληρωνεις για να αφαιρεσουν τις μεμβρανες και κρατας και την ευθυνη εσυ. Δεν εχω δει μεγαλυτερα λαμογια στη ζωη μου. Και τοτε γιατι να μην της βγαλεις μονος σου αφου η ευθυνη θα ειναι 100% δικη σου και να σου μεινει και το 100% των 130 ευρω? Πληρη μετακυλιση ευθυνης και να τους πληρωνεις και απο πανω για να αναλαβεις εσυ ολη την ευθυνη αλλα να κανουν τη δουλεια εκεινοι πρωτη φορα ακουω. Σαν να σου λεει η ναυτιλιακη πληρωνετε 300 ευρω το εισιτηριο αλλα αν συμβει κατι στο πλοιο και προσαραξουμε και δεν φτασετε η ευθυνη ειναι δικη σας, δεν ειναι δικο μας το καραβι, το πληρωμα και το δρομολογιο. Και χανετε και τα 300 ευρω και δεν δικαιουστε αποζημιωση. Ρε που τους βρισκουν αυτους να παριστανουν τους επιχειρηματιες? Μετα τη σχολη πρακτορων του ΘουΒου εχουν ανοιξει και σχολη επιχειρηματιων ΓιαΒρουμ? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 για να καταλαβω , στο σαιτ τους λενε οτι το black pearl μπαινει μονο στου οδηγου / συνοδηγου και παρμπριζ. Και οτι η προσφορα ειναι για ολικο ντυσιμο περαν της εκδοσης black pearl, αρα ειναι μονο για τα πισω 3 τζαμια η προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε για να καταλαβω , στο σαιτ τους λενε οτι το black pearl μπαινει μονο στου οδηγου / συνοδηγου και παρμπριζ. Και οτι η προσφορα ειναι για ολικο ντυσιμο περαν της εκδοσης black pearl, αρα ειναι μονο για τα πισω 3 τζαμια η προσφορα; Η προσφορά είναι για όλα τα τζάμια, πλην εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σε οδηγού-συνοδηγού βάζουν black pearl 75, που έχουν 75% ποσοστό μετάδοσης φωτός (70% minimum ορίζει ο Κ.Ο.Κ.), ενώ πίσω όποια από τς τρεις desert θέλεις. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/madico.webp Υπάρχει η δυνατότητα και για xpel αντί για madico. Σε αυτές βάζουν μπροστά την xr blue 80, ενώ πίσω διαλέγεις μεταξύ τριών hp black. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/xpel.webp Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από nk9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzach1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Έχει βάλει κανείς; είναι καλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nk9 είπε Η προσφορά είναι για όλα τα τζάμια, πλην εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σε οδηγού-συνοδηγού βάζουν black pearl 75, που έχουν 75% ποσοστό μετάδοσης φωτός (70% minimum ορίζει ο Κ.Ο.Κ.), ενώ πίσω όποια από τς τρεις desert θέλεις. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/madico.webp Υπάρχει η δυνατότητα και για xpel αντί για madico. Σε αυτές βάζουν μπροστά την xr blue 80, ενώ πίσω διαλέγεις μεταξύ τριών hp black. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/xpel.webp σε ευχαριστω, εκλεισα ραντεβου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nk9 είπε Η προσφορά είναι για όλα τα τζάμια, πλην εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σε οδηγού-συνοδηγού βάζουν black pearl 75, που έχουν 75% ποσοστό μετάδοσης φωτός (70% minimum ορίζει ο Κ.Ο.Κ.), ενώ πίσω όποια από τς τρεις desert θέλεις. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/madico.webp Υπάρχει η δυνατότητα και για xpel αντί για madico. Σε αυτές βάζουν μπροστά την xr blue 80, ενώ πίσω διαλέγεις μεταξύ τριών hp black. https://www.carglass.gr/images/BlogPosts/xpel.webp Εγω γιατι ξερω πως και το πισω κεντρικο τζαμι δεν επιτρεπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, TheStranger80 είπε Εγω γιατι ξερω πως και το πισω κεντρικο τζαμι δεν επιτρεπεται; Κάνεις λάθος. 75% μπροστινό παρμπριζ, 70% οδηγού-συνοδηγού, ελεύθερα όλα τα υπόλοιπα. Γι' αυτό πολλά αυτοκίνητα έχουν φιμέ εργοστασιακά στα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bullosalx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Έκλεισα και εγώ για ξεθαμπωμα φαναριών. Ευχαριστώ TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα