optimus prime Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Επαιξα τον πρόλογο και μόλις βγήκα στο open world.. Δεν ξέρω για αυτούς που λέγανε για ps3 γραφικα αλλά εγώ στην οθόνη μου μόνο αυτό δεν βλέπω.. Βλέπω μοντέλα με τρομερές λεπτομέρειες,πολύ ωραία textures και πολύ καλή υλοποίηση Hdr.. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από optimus prime 1
Mr Aris Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Ποπό οι αξιολογήσεις στο steam δίνουν πόνο, μπήκα για κατέβασμα και με έπιασε η καρδιά μου και η τσέπη μου 🤣 3
just_a_dude Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 5 ώρες πριν, optimus prime είπε Επαιξα τον πρόλογο και μόλις βγήκα στο open world.. Δεν ξέρω για αυτούς που λέγανε για ps3 γραφικα αλλά εγώ στην οθόνη μου μόνο αυτό δεν βλέπω.. Βλέπω μοντέλα με τρομερές λεπτομέρειες,πολύ ωραία textures και πολύ καλή υλοποίηση Hdr.. Αυτό ακριβώς. Δεν το έχω παίξει αλλά ακόμη και από τα video στο YT φαίνεται μια χαρά στα γραφικά.
enable_your_mind Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Το ξεκινησα και εγω , και μια χαρα ειναι τα γραφικα του.. Εχει πολυ ωραια παλετα το παιχνιδι και αρκετη λεπτομερεια.. Ειναι πολυ καλυτερα απο οσο φενεται στο youtube.. Απο gameplay - μηχανισμους , κλπ θα εκφερω αποψη αργοτερα , μιας που επαιξα κανα μισαωρο απλα να δω το παιχνιδι
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Κ α τ α π λ η κ τ ι κ α! Τάπα πάει! Ποιο καλοκαίρι? Μέχρι το δικό μας Πάσχα 20€ στα κλειδάδικα! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 8 ώρες πριν, ilos είπε Απορώ που κανένας δεν έχει γράψει για αυτό ακόμα, οι τύποι πουλάνε rift crystals, wakestones και portcrystals σαν DLC. Εντελώς tragic imo. Το ότι πρέπει να πληρώσεις για να edit τον χαραχτήρα σου που το βάζεις?! Καλά μιλάμε η Capcom ότι καλο πρόσωπο είχε δημιουργήσει με τα remakes θα το χάσει τώρα. Απορώ ειλικρινά.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 9 ώρες πριν, ilos είπε Απορώ που κανένας δεν έχει γράψει για αυτό ακόμα, οι τύποι πουλάνε rift crystals, wakestones και portcrystals σαν DLC. Εντελώς tragic imo. Δίνουν πόνο στα steam reviews! 6 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Can an AMD Ryzen 9 7950X3D with an NVIDIA RTX 4090 run Dragon’s Dogma 2 with 60fps at Native 4K/Max Settings/Ray Tracing? ''I’ve also tested the DLSS 3 Frame Generation Mod. With DLSS 3 Quality Mode and Frame Generation, I was able to get a minimum of 107fps and an average of 128fps on the NVIDIA RTX 4090. Great results, right? However, there are MAJOR ghosting issues when using DLSS 3 Super Resolution in this title. These ghosting issues are so severe that they will completely destroy your gaming experience. Seriously, they are THAT bad. Not only that but the game still suffers from the stuttering issues I mentioned. And while the framerate is above 100fps at all times, you will still notice the hicups.'' Τα γραφικά πάντως δεν είναι τόσο άσχημα όσο λέγεται..Αλλά το performance είναι σκουπίδι και καλό θα είναι να περιμένουν οι ενδιαφερόμενοι για patches. Επεξ/σία 22 Μαρτίου από Psycho_Warhead
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δίνουν πόνο στα steam reviews! E ναι, έδωσα μερικά awards. Όχι τα graphs ποτε δεν φαινόταν κακά, απλά καμια σχέση με άλλους τίτλους (HFW) και σαφώς δεν δικαιολογούν το performance. Απλά με τα micros το ξεχείλωσαν. Καλά μου φαίνεται λέει ο Xtr, σε κάνα μηνα θα έχει πέσει η τιμή. Ειλικρινά πολύ κρίμα, ελάχιστα games ήθελα να παίξω τόσο πολύ. 3
optimus prime Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Είχανε πει πριν το launch ότι το περιεχόμενο της Deluxe edition θα βγει μετά στο store για να μπορεί να το αγοράσει ο κόσμος.. Εάν δεν θες να πληρώσεις βρες τα in game.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εάν δεν θες να πληρώσεις βρες τα in game.. την διαγραφή/edit χαρακτήρα την βρίσκεις ingame? Εννοώ είναι κάποιο αντικείμενο να βρεις; 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε την διαγραφή/edit χαρακτήρα την βρίσκεις ingame? Εννοώ είναι κάποιο αντικείμενο να βρεις; Το edit ναι, scroll of metamorfosis or something. Να σβήσεις χαρακτήρα δεν μπορείς. Πρέπει να σβήσεις το save χειροκίνητα. Δεν σε αφήνει να ξεκινήσεις νέο game. Ότι νάνε λέμε. 4
Stratosnis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου ως άσχετος αναρωτιέμαι πως βγαίνει αυτό το 87% στο metacritic...
omghi2u Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Stratosnis είπε ως άσχετος αναρωτιέμαι πως βγαίνει αυτό το 87% στο metacritic... Γιατι για την ωρα εχουν κλειδωμενα τα user reviews.
alet Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Νόμιζα οτι υπερβάλατε μέχρι που είδα τον κατάλογο των dlc's Art of Metamorphosis - Character Editor -1.99€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα