Tambas91 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 17 λεπτά πριν, Zus είπε Έκανα ένα λάθος σε ένα quest, έκανα quit και load last save, αλλά είχε προλάβει και είχε κάνει autosave με την επιλογή μου (μαμιέστε εκεί στην Capcom). Τι σκέφτηκα λοιπόν ο σατανάς; Να κάνω load from last Inn. Ε, πάει όλο το progress γιατί είχα πάει μόνο μία φορά σε Inn και αυτό όταν πήρα τα αρχικά quests, πριν σκοτώσω τους μινώταυρους, τα ogres, πριν τρέψω σε φυγή το griffin, πριν χωθώ σε 10 διαφορετικές σπηλιές, πριν αλλάξω setup στα pawns, πριν βρω, πέφτοντας από έναν γκρεμό, κατά λάθος μία wakestone... Ευνοεί τον νευρικό κλονισμό και το rage quit το game, όχι μπράβο τους, τους παραδέχομαι. άσχετο αλλα γιατί να κανεις load και να μην πορευτείς με την επιλογή που έκανες? αν και λάθος? άλλωστε αυτό είναι το ωραίο στα rpg παιχνίδια... αν είναι να το γυρνάς πίσω οποτε δε σου αρέσει δε χάνεται λίγο η μαγεία του παιχνιδιού? εγώ (αν και offtopic) μετά από 3 ωρίτσες στο dragons dogma (1) θα συμφωνήσω με pirmen μου φαίνεται περίεργο που δεν ήξερα καν την ύπαρξη του game, παρόλο που έχει γραφικά και μηχανισμούς προηγουμενης δεκαετίας για κάποιο λόγο όσο περισσότερο παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει!! δεν ξέρω ποσο θα με κρατήσει και αν γίνει βαρετό πάντως για τα λεφτά που έχει τώρα είναι κρίμα να μη το δοκιμάσουν όσοι δεν έχουν παίξει.
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε άσχετο αλλα γιατί να κανεις load και να μην πορευτείς με την επιλογή που έκανες? αν και λάθος? άλλωστε αυτό είναι το ωραίο στα rpg παιχνίδια... αν είναι να το γυρνάς πίσω οποτε δε σου αρέσει δε χάνεται λίγο η μαγεία του παιχνιδιού? Γιατί μου την έπεφτε ένα ολόκληρο χωριό επειδή άνοιξα ένα chest και με πετσόκοβαν. Η άλλη επιλογή που είχα ήταν να το βάλω στα πόδια. Ε αν είναι να τρέχω συνέχεια το γυρίζω στο Elden Ring που ήμουν μαθημένος... Plus σιχαίνομαι να ψάχνω για wakestones και να τρέχω στο morgue φωνάζοντας Λάζαρε δεύρο έξω. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2024 από Zus
Mr Aris Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, Zus είπε Γιατί μου την έπεφτε ένα ολόκληρο χωριό επειδή άνοιξα ένα chest και με πετσόκοβαν. Η άλλη επιλογή που είχα ήταν να το βάλω στα πόδια. Ε αν είναι να τρέχω συνέχεια το γυρίζω στο Elden Ring που ήμουν μαθημένος... Plus σιχαίνομαι να ψάχνω για wakestones και να τρέχω στο morgue φωνάζοντας Λάζαρε δεύρο έξω. Τα NPC του παιχνιδιού είναι σα τους κανονικούς ανθρώπους, ξεχνούν εύκολα 🤣. Λίγο πιο κει θα τράβαγες και όλα μέλι γάλα. Ασε να σε σκοτώσουν στη τελική να κάνεις load, κάνει το παιχνίδι auto save πολύ συχνά ή να πας στη μπουζου 🤣
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Τα NPC του παιχνιδιού είναι σα τους κανονικούς ανθρώπους, ξεχνούν εύκολα 🤣. Λίγο πιο κει θα τράβαγες και όλα μέλι γάλα. Ασε να σε σκοτώσουν στη τελική να κάνεις load, κάνει το παιχνίδι auto save πολύ συχνά ή να πας στη μπουζου 🤣 Μα και όταν βγήκα από τη μπουζού πάλι μου την έπεσαν. Προφανώς είχανε βεντέτα 😝 1
Saloufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Σήμερα από το πρωί ψάχνω να βρω τον Headless Horseman! στο πρώτο playthrough μου είχε βγει όταν ήμουν σχετικά σε μικρό level και με τέντωσε, τώρα δεν μπορώ να τον βρω πουθενά, αναγκάστηκα να δω wiki αλλά πάω στα σημεία που λένε και δεν κάνει spawn, μάλλον κάνει random spawn δεν εξηγείται αλλιώς, tesp τουλάχιστον βρήκα την Sphinx που δεν είχα βρει στο πρώτο playthrough.
ilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Σήμερα από το πρωί ψάχνω να βρω τον Headless Horseman! στο πρώτο playthrough μου είχε βγει όταν ήμουν σχετικά σε μικρό level και με τέντωσε, τώρα δεν μπορώ να τον βρω πουθενά, αναγκάστηκα να δω wiki αλλά πάω στα σημεία που λένε και δεν κάνει spawn, μάλλον κάνει random spawn δεν εξηγείται αλλιώς, tesp τουλάχιστον βρήκα την Sphinx που δεν είχα βρει στο πρώτο playthrough. Γενικά αν κυκλοφορείς βράδια αραιά και που τους πετυχαίνεις. Δε ξέρω που είναι τα spwn τους (ένα είναι σίγουρα πάνω από vernworth καθώς πας για sacred arbor). Ο πρώτος μου ήταν γύρω στο 30κάτι, μόλις είχα αρχίσει δειλά δειλά να κατεβάζω drakes και οφείλω να ομολογήσω ήταν πιο ζόρικος από αυτά. Το πιο σπάνιο mob σε NG είναι ο skeletan lord μακράν. Ένας είναι στανταρ σε ένα cave στο Battahl και λένε αραιά και που κάνει spwn και στο ancestral chamber στα βράδια and thats it. Και το εξωφρενικό είναι ότι και το material που χρειάζεσαι για τα upgrades έχει χαμηλό drop rate και δε ξέρω και αν το πουλάει vendor . 1
Saloufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Eκεί μου έκανε spawn βόρεια από την Vernworth, είναι πιο δύσκολος από drakes έχει και achievement, για αυτό τον ψάχνω να πάρω drop loot να κάνω upgrade τα items.
ilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 9 ώρες πριν, Saloufas είπε Eκεί μου έκανε spawn βόρεια από την Vernworth, είναι πιο δύσκολος από drakes έχει και achievement, για αυτό τον ψάχνω να πάρω drop loot να κάνω upgrade τα items. Dullahan bones πάντως σίγουρα πουλάει και ένας wandering vendor. Τον είχα πετύχει στο ancient battlefield εγώ.
Saloufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, ilos είπε Dullahan bones πάντως σίγουρα πουλάει και ένας wandering vendor. Τον είχα πετύχει στο ancient battlefield εγώ. ...πως και μου ξέφυγε ο μπαγάσας? 😅
ilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 44 λεπτά πριν, Saloufas είπε ...πως και μου ξέφυγε ο μπαγάσας? 😅 Μπορεί να είναι μέσα σε κανά τέτοιο.🤣 Spoiler Για τράβα μια νεκροταφείο τσέκαρε. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Πάντως δεν μπορώ να πω, πέρα από όλες τις μούφες της Capcom, καιρό είχα να διαβάσω thread για το game και όχι για performance bs. 1
Mr Aris Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πάντως δεν μπορώ να πω, πέρα από όλες τις μούφες της Capcom, καιρό είχα να διαβάσω thread για το game και όχι για performance bs. Έτσι βγαίνουμε offtopic , βρίσκουν οι gamers το παιχνίδι ενδιαφέρον και δε συζητούν αυτά που πρέπει .... 🤣 on topic τώρα Στη παρακάτω εικόνα βλέπουμε ένα sir arisen να έχει σταματήσει για λίγο να θαυμάσει 16κ true textures σε όλο τους το μεγαλείο Επίσης στο παρακάτω quest , όσοι έχετε τερματίσει ή τουλάχιστο έχετε προχωρήσει αρκετά, τι έγινε στο τέλος? όπως το χειρίστηκα εγώ , κάθε progress του quest έμοιαζε τέρμα σπασμένο 🤣 Spoiler
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Μια φορά βρήκα dullahan και ενώ χάρηκα ότι θα τον παλέψω, αυτός εξαφανίστηκε...γιατί ξημέρωνε. 2
ilos Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 Δημοσ. 7 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, Mr Aris είπε Επίσης στο παρακάτω quest , όσοι έχετε τερματίσει ή τουλάχιστο έχετε προχωρήσει αρκετά, τι έγινε στο τέλος? όπως το χειρίστηκα εγώ , κάθε progress του quest έμοιαζε τέρμα σπασμένο 🤣 Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Μετά από λίγο όσο το ακολουθείς σε μεταφέρει το game σε αυτήν την κλειδωμένη πύλη στο bakbattahl που πάει ο Phaesus τα pawns για το excavation site. Αυτή η πύλη ανοίγει πιο μετά προς το τέλος του παιχνιδιού που έχει ένα big event...Τέσπα πήγα εκεί με είδαν οι guards, νευρίασαν και έσφαξα 3-4. Μετά ζήταγαν wakestones - πήραν τα @@ μου και πήγα πίσω στον Brand για αναφορά και έληξε. Τώρα δε ξέρω τι γίνεται αν μεταμφιεστείς σαν pawn και μπεις έτσι μέσα στο cart. Βαριόμουν να πάω πίσω να ψάχνω τα κουρέλια στο storage.🤣 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πάντως δεν μπορώ να πω, πέρα από όλες τις μούφες της Capcom, καιρό είχα να διαβάσω thread για το game και όχι για performance bs. Εγώ πάντως από τα 35.6 fps average πήγα μετά το patch στα 37.8 μέσα στη πλατεία εκεί που είναι ο ζητιάνος στο συντριβάνι και του πετάνε 2ευρά.🧌 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα