Προς το περιεχόμενο

Dragon's Dogma 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john2gr είπε

Περα απο αυτο, το παιχνιδι ειναι πολυ υπερεκτιμημενο.

Άσχετα με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ ως νέος παίχτης στο συγκεκριμένο saga, το παιχνίδι με βάζει ακούσια σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του είδους: Witcher 3, Elden Ring τα βασικότερα.

Δυστυχώς η πρώτη αίσθηση είναι ότι είναι επιφανειακό, δεν έχει το βάθος που έχουν τα παραπάνω.

Θα τοποθετηθώ περισσότερο όταν θα έχω προχωρήσει αρκετά, για να μη δημιουργούνται και λάθος εντυπώσεις. 

Δημοσ.

Ερώτηση: Όταν συναντάτε κάτι ζήτουλες που σε παρακαλάνε να μπουν στο team και έχουν quests, τους παίρνετε ή κρατάτε τα pawns σας;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Ερώτηση: Όταν συναντάτε κάτι ζήτουλες που σε παρακαλάνε να μπουν στο team και έχουν quests, τους παίρνετε ή κρατάτε τα pawns σας;

Είναι pawns άλλων? Εξαρτάται το reward που έχει βάλει ο κάθε παίκτης, συνήθως είναι σκότωσε κάνα cyclop κτλ αν σου κάνει σα pawn και σα reward why not? 

Κοίτα τα μάτια τους μόνο πρώτα, γενικά σε όλα τα pawns 🤣

Τώρα αν είναι quest δρόμου από mob σε στυλ πήγαινε με στου διαόλου τη μάνα για να σου δώσω 2 φράουλες 🤣 ένα δύο έκανα δε τη πάλεψα για παραπάνω, εμφανίζονται με κίτρινο τετράγωνο στο χάρτη όπως περπατάς 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

όλο το game recycle έκανα hired pawns ποια είχαν 10χίλιαρα/ferrystone rewards και ez quests (πχ kill ogre). Από ένα σημείο και μετά δε παλεύεται η ποδαράδα. Πχ volcanic χρειάζεται να πας αρκετές φορές για να αγοράσεις το top pre endgame gear και για τον dwarven blacksmith που είναι ο καλύτερος για armors και τα hybrid όπλα.

23 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Κοίτα τα μάτια τους μόνο πρώτα, γενικά σε όλα τα pawns 🤣

Την ώρα που το κάνεις hire δε τα έχει. Για την ακρίβεια σιγά σιγά αποκτά τα συμπτώματα όσο προχωράει ο χρόνος. Στο τέλος έχει όντως red eyes, purple aura και δε μπορείς να του μιλήσεις καν. Ε εκεί αν κάνεις rest gg. Down the river όλο το party που λέει και το BG3.🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ilos είπε

Την ώρα που το κάνεις hire δε τα έχει. Για την ακρίβεια σιγά σιγά αποκτά τα συμπτώματα όσο προχωράει ο χρόνος. Στο τέλος έχει όντως red eyes, purple aura και δε μπορείς να του μιλήσεις καν. Ε εκεί αν κάνεις rest gg. Down the river όλο το party που λέει και το BG3.🤣

Ποπό ύπουλο πράμα τελικά 🤣🤣

Επεξ/σία από Mr Aris
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr Aris είπε

Ποπό ύπουλο πράμα τελικά 🤣🤣

Ε ναι 2 φορές μου έτυχε (την μια στο τσακ πριν από το camp). Ε από τότε είμουν πάντα σε suicide watch. Αν μιλάς στα Pawns πριν κοιμηθείς είσαι safe.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς τους νέους Drivers της Nvidia 552.12? Γιατί έχω την εντύπωση ότι πάει πολύ καλύτερα το παιχνίδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Μετά από αυτό το quest μπορώ να κάνω τα πάντα 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

DragonsDogma25_4_20243_21_51.jpe.bb689680da557b9a350937d8e56eda8b.jpe

Όχι ρε συ δε πιστεύω ότι έκατσες και το έκανες έτσι....🤣

Για αυτό είπα ότι τα sphinx riddles είναι σατανικά. Δε πρέπει να παίρνεις αυτολεξεί ότι σου ζητάει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα θα σου πω. Και έχει να κάνει με το βουνό και τον Μωάμεθ...

11 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Μοιάζει με το Final Fantasy XV σε gameplay ή μου φαίνεται;

Με το πρώτο Dragons Dogma μοιάζει.🤣 Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, σκέψου τα monster hunter σε open world rpg είναι το πιο κοντινό.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Με το πρώτο Dragons Dogma μοιάζει.🤣 Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, σκέψου τα monster hunter σε open world rpg είναι το πιο κοντινό.

Δεν έχω παίξει καθόλου και μου κάνει εντύπωση ότι δεν πολυσυζητoύνται γενικά τέτοια games.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Όχι ρε συ δε πιστεύω ότι έκατσες και το έκανες έτσι....🤣

Για αυτό είπα ότι τα sphinx riddles είναι σατανικά. Δε πρέπει να παίρνεις αυτολεξεί ότι σου ζητάει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα θα σου πω. Και έχει να κάνει με το βουνό και τον Μωάμεθ...

🤣

Spoiler

Άσε με μαμησε η σφίγγα 🤣 στεγνά μπορώ να πω 🤣 όταν έφτασα στο προορισμό κατάλαβα ότι θα μπορούσε να γίνει πολύ πολύ πολύ πιο εύκολα 🤣.

Εντωμεταξύ η sorcerer σπαμαρε το μετεωρίτη ακόμα και στα κουνέλια, λες και το κάνε επίτηδες 🤣.

Το φόρτωσα και στο κάρο 👀 δεν έφτασε ποτέ 🤣.

Όποιος αντίπαλος είχε τόξο, αυτόματα ο πρώτος στόχος ήταν αυτό 🤣, λες και έκανα κάνα challenge στο elden ring ήταν, αφού έλεγα να γύρναγα πίσω να της αλλάξω τα πετρέλαια και να πάει να μαμηθει το quest 🤣.

Είναι και τεράστια απόσταση, μόνο το stamina να βάλεις αντε γειά 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Tip που είδα για τους λύκους, πετάξτε meat όταν εμφανίζονται και θα μαζευτούν όλα εκεί, easy target 

Σιγά μην κάνουμε όλη αυτή τη διαδικασία για τα λυκάκια. 

Κανένα tip να πετάμε ένα pawn σε κανένα δράκο και να τον μακελεύουμε ανενόχλητοι την ώρα που το κατασπαράζει θα είχε νόημα. 😛

In other news το παιχνίδι είναι καταπληκτικό... στο trolling.

Έκανα ένα λάθος σε ένα quest, έκανα quit και load last save, αλλά είχε προλάβει και είχε κάνει autosave με την επιλογή μου (μαμιέστε εκεί στην Capcom).

Τι σκέφτηκα λοιπόν ο σατανάς; Να κάνω load from last Inn. Ε, πάει όλο το progress γιατί είχα πάει μόνο μία φορά σε Inn και αυτό όταν πήρα τα αρχικά quests, πριν σκοτώσω τους μινώταυρους, τα ogres, πριν τρέψω σε φυγή το griffin, πριν χωθώ σε 10 διαφορετικές σπηλιές, πριν αλλάξω setup στα pawns, πριν βρω, πέφτοντας από έναν γκρεμό, κατά λάθος μία wakestone...

Ευνοεί τον νευρικό κλονισμό και το rage quit το game, όχι μπράβο τους, τους παραδέχομαι.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Το είπαμε τόσες φορές με το load from last inn και γενικά άμα ένα quest γίνει fail δεν έγινε και τίποτα μην τρελαίνεσαι...

Spoiler

εγώ δεν πρόλαβα να βρω τον δολοφόνο γρήγορα σε ένα quest και σκότωσαν την βασίλισσα, ε! μετά πήγα στο νεκροταφείο την ανέστησα και συνέχισε κανονικά το υπόλοιπο quest line.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...