Saloufas Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Zus είπε Too late. Plus δεν μπορώ να παίζω παιχνίδια με γραφικά προηγούμενης δεκαετίας. Πήρα Deluxe στα 49€ ήταν μόνο 5€ η διαφορά, κυρίως για το soundtrack. Anyway, έπαιξα κανένα 45λεπτο, δεν έχω performance issues so far με όλα τα καλούδια της Nvidia ανοιχτά. Το έφτιαξαν με το τελευταίο patch ή βιάζομαι να κρίνω; όταν πας στην Vernworth θα καταλάβεις, εκτός απο εκεί το παιχνίδι παίζει μια χαρά, ειδικά με την κάρτα που έχεις θα εισαι μονίμως πάνω απο 60fps μο 1
Zus Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Σταμάτησα να βλέπω στο σημείο που ο τύπος λέει ότι παίζει ευχάριστα στο ps5 ενώ στο pc παίζει πολύ χειρότερα με την 4090 του! Καλά κι εγώ εκεί τον έκλεισα. Δηλαδή τόσοι έχουν γράψει εδώ μέσα και τις αρλούμπες που ισχυρίζεται δεν τις έχει αναφέρει κανείς. Άκου εκεί τρέχει καλύτερα στο PS5 από Pc με 4090…
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Zus είπε Απλή έκδοση ή deluxe με 5 ευρώ παραπάνω; Σημειωτέον ότι δεν έχω παίξει το πρώτο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, συνεπώς είμαι παντελώς άσχετος με τη σειρά. Απλή και με τα 5 παίρνεις το πρώτο από κλειδάδικο. 🤣 Για μένα το πρώτο αξίζει τέρμα σαν game ακόμα και σήμερα. Τέτοιο endgame δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα game και μιλάμε για 12 χρόνια +. Απλά το πρώτο έχει κάποια πράγματα που είναι πιο σπαστικά (όπως το minmax στο leveling - δε μπορείς να παίζεις ότι vocation γουστάρεις...) και κάποια άλλα που είναι καλύτερα από το δεύτερο (eternal ferrystone με λένε τι βόδια και μ@κ@κίες).🤣 Το κακό είναι ότι αν παίξεις πρώτα το δεύτερο είναι πολύ πιο fun σαν combat και δύσκολα πας πίσω στο πρώτο. Για παράδειγμα ο warrior είναι η μέρα με την νύχτα, είναι σαν να πας από το street fighter 6 στο 2.🤣 Πάντως για stutters που λένε πολλοί δε ξέρω τι φταίει, αλλά εγώ δε παρατήρησα ποτέ από launch με τους day 1 drivers της AMD. Αφήσατε να κάνει compile τους shaders στην αρχή? Και δεν έχω και καλό cpu. Low framerates στο Vernworth προφανώς έχω 30ρια και πριν και μετά το patch, αυτό δύσκολα θα αλλάξει ίσως με zen 5 κλπ. Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το game είναι αδηφάγο σε RAM και πολλοί που παραπονιούνται έχουν 16 GB. Επίσης έχω ενεργοποιημένο και το SAM, δε ξέρω αν αυτό βοηθάει με το cpu load. Το να λέμε ότι στις κονσόλες είναι μια χαρά το game με variable 20-40 ή capped με το ζόρι στα 30 το αφήνω ασχολίαστο. Επεξ/σία 1 Απριλίου από ilos 2
seithan Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ilos said: Απλή και με τα 5 παίρνεις το πρώτο από κλειδάδικο. 🤣 Για μένα το πρώτο αξίζει τέρμα σαν game ακόμα και σήμερα. Τέτοιο endgame δεν υπάρχει σχεδόν σε κανένα game και μιλάμε για 12 χρόνια +. Απλά το πρώτο έχει κάποια πράγματα που είναι πιο σπαστικά (όπως το minmax στο leveling - δε μπορείς να παίζεις ότι vocation γουστάρεις...) και κάποια άλλα που είναι καλύτερα από το δεύτερο (eternal ferrystone με λένε τι βόδια και μ@κ@κίες).🤣 Το κακό είναι ότι αν παίξεις πρώτα το δεύτερο είναι πολύ πιο fun σαν combat και δύσκολα πας πίσω στο πρώτο. Για παράδειγμα ο warrior είναι η μέρα με την νύχτα, είναι σαν να πας από το street fighter 6 στο 2.🤣 Πάντως για stutters που λένε πολλοί δε ξέρω τι φταίει, αλλά εγώ δε παρατήρησα ποτέ από launch με τους day 1 drivers της AMD. Αφήσατε να κάνει compile τους shaders στην αρχή? Και δεν έχω και καλό cpu. Low framerates στο Vernworth προφανώς έχω 30ρια και πριν και μετά το patch, αυτό δύσκολα θα αλλάξει ίσως με zen 5 κλπ. Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το game είναι αδηφάγο σε RAM και πολλοί που παραπονιούνται έχουν 16 GB. Επίσης έχω ενεργοποιημένο και το SAM, δε ξέρω αν αυτό βοηθάει με το cpu load. Το να λέμε ότι στις κονσόλες είναι μια χαρά το game με variable 20-40 ή capped με το ζόρι στα 30 το αφήνω ασχολίαστο. 30fps conslow, the way ιt was meant (not) to be played. Δεν έχω παίξει καθόλου dd2, αλλά 30fps; Ήξερα ότι έχεις άσχημα γούστα αλλά απαπαπσπα 🤣 Επεξ/σία 1 Απριλίου από seithan 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 7 ώρες πριν, Zus είπε Καλά κι εγώ εκεί τον έκλεισα. Δηλαδή τόσοι έχουν γράψει εδώ μέσα και τις αρλούμπες που ισχυρίζεται δεν τις έχει αναφέρει κανείς. Άκου εκεί τρέχει καλύτερα στο PS5 από Pc με 4090… Θα μπορούσε να ισχύει αν στο PC είχε shader compilation stutters, μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος γινόταν αυτό..Στις κονσόλες είναι pre-compiled τα shaders γιατί το HW είναι στανταράκι.
john2gr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 hours ago, xtrmsnpr said: παλιολόγια! Ημουν πολυ κοντα να φτιαξω αρθρο με τιτλο "Gaming "journalists" should stop chasing the easy "PC awful port" clicks to justify their sponsored console coverage" εξαιτιας του γελοιου αυτου βιντεο. Το οτι θεωρει οτι ηταν "μια χαρα" στο PS5 (που επαιξε για το προηγουμενο βιντεο) ενω τρεχει στα 25fps λεει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Αλλα, πρεπει να προστατεψουμε τα early access keys και το early coverage που εχουμε απο Sony και MS και να πουμε ενα καρο αρλουμπες. Αλλα δεν πειραζει, τα clicks και το engagement τα εκανε (που αυτος ηταν ο σκοπος). 8
Zus Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Δεν πιστεύω να είναι κανείς από εσάς εδώ μέσα που έχει επιλέξει ως pawn τον Asmongold, να του ρίξω ignore. 😋 3
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 55 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν πιστεύω να είναι κανείς από εσάς εδώ μέσα που έχει επιλέξει ως pawn τον Asmongold, να του ρίξω ignore. 😋 Ξέρουμε έναν συγκεκριμένο fan του εδώ μέσα, που έχει μέχρι και σώβρακο του, οπότε είναι δεδομένο ότι τον έχει για pawn . HINT: μας feedαρει άπειρα βιδεο του! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 3 ώρες πριν, Zus είπε Δεν πιστεύω να είναι κανείς από εσάς εδώ μέσα που έχει επιλέξει ως pawn τον Asmongold, να του ρίξω ignore. 😋 Με τρώει το χέρι μου να φέρω το pawn του να το πετάξω στο brine. 2
Zus Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς, ενώ είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, έχω αληθωρίσει από το stuttering. Μιλάμε έχει stuttering μέχρι και το gamepad, για τέτοια τραγική κατάσταση μιλάμε. Κατέβασα refresh rate, κλείδωσα FPS στα 60 και μόνο όταν το γύρισα από Full screen σε windowed mode κάπως διορθώθηκε η κατάσταση. Ε, μετά μπήκα Vernworth και φτου και από την αρχή... Θα δοκιμάσω με κλειστό ray tracing και ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Zus
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Zus είπε Δυστυχώς, ενώ είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, έχω αληθωρίσει από το stuttering. Μιλάμε έχει stuttering μέχρι και το gamepad, για τέτοια τραγική κατάσταση μιλάμε. Κατέβασα refresh rate, κλείδωσα FPS στα 60 και μόνο όταν το γύρισα από Full screen σε windowed mode κάπως διορθώθηκε η κατάσταση. Ε, μετά μπήκα Vernworth και φτου και από την αρχή... εμ σου λέγαμε περίμενε, δεν άκουσες! 1
Zus Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 41 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε εμ σου λέγαμε περίμενε, δεν άκουσες! Δεν είχα κάτι άλλο να παίξω αυτή την περίοδο και ψαχνόμουν για ένα καλό rpg. Χώρια που πίστεψα ότι με το patch έστρωσε. Αμ δε… 1
Mr Aris Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 6 ώρες πριν, Zus είπε Δυστυχώς, ενώ είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, έχω αληθωρίσει από το stuttering. Μιλάμε έχει stuttering μέχρι και το gamepad, για τέτοια τραγική κατάσταση μιλάμε. Κατέβασα refresh rate, κλείδωσα FPS στα 60 και μόνο όταν το γύρισα από Full screen σε windowed mode κάπως διορθώθηκε η κατάσταση. Ε, μετά μπήκα Vernworth και φτου και από την αρχή... Θα δοκιμάσω με κλειστό ray tracing και ελπίζω να γίνει κανένα θαύμα. Αν έχεις κάρτα που μπορεί να τρέξει fg δοκίμασε το fg mod, είναι πολύ απλό να το το περάσεις, προσωπικά έχω ελάχιστα έως καθόλου μη ενοχλητικά stutterakia day2, τότε το βγάλανε ή Day 4? 🤣 Δε θυμάμαι. Το mod για καλύτερο rt επίσης είναι must όσοι έχετε rt ενεργό, θα δεις το χόρτο το αληθινό το καθαρό 🤣🤣🤣
kriosgr Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Έχω φάει άπειρες ώρες στο DD1 μιας κι έψαχνα την κάθε λεπτομέρεια. Μπορώ να σε πάω οπουδήποτε χωρίς να ανοίξω χάρτη ούτε να κοιτάω το mini map. Για τέτοιο στάδιο καψίματος μιλάμε 😊 Το DD1, το Civilization 6 και το Dark Souls 2 είναι και τα μοναδικά games που έχω παίξει την δεκαετια 2013-2023 . Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάρω το DD2. Ξεκίνησα πολύ καλά μιας και γνώριζα τους μηχανισμούς του παιχνιδιού από το πρώτο (crafting-enchanting e.t.c.). Δεν θυμόμουν που βρήκα το πρώτο seeker token αν και είχα βρει 6 ήδη. Παίζω σιγά οπότε δεν με πείραξε να κάνω restart. 17 lvl ήμουν όταν ανακάλυψα την ύπαρξη αυτού του quest. Μια μέρα μόνο μου πήρε να ξαναφτάσω στο ίδιο level και στα ίδια items που είχα πριν. Από θέμα επιδόσεων γυρίζουν όλα τα ανεμιστηράκια του PC αλλά σε αυτό δεν φταίει το game. Έχω 4Κ μόνιτορ και παίζω με RΤΧ 3070 8gb 🤭. Είδα το review που κάνανε οι unboxoholics που παίζανε σε 4Κ smoothly αλλά με RTX 4080 😎 Από επεξεργαστή είμαι καλά (intel 12700Κ) με 16GB DDR5. Πιστεύω πως με μια 4080 super θα είμαι κι εγώ super να απολάυσω το game για τα επόμενα 5 χρόνια. Τι γνώμη έχετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα