Προς το περιεχόμενο

Dragon's Dogma 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ωραιός, thx! Απάντησα

image.png.246402fa22c482c240ad8c85ec542758.png

Ξύλο και καράτε στον κύριο από πάνω.

• Haha 2
Δημοσ.

Όσοι ξεκινήσουν τώρα το παιχνίδι καλό είναι να θυμούνται που θα βρουν το πρώτο τους seeker token ή τουλάχιστον τη περιοχή που το βρήκαν, εγώ δε κατάφερα να το βρω 😔 και έφαγα και κάνα 3ωρο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr Aris είπε

Όσοι ξεκινήσουν τώρα το παιχνίδι καλό είναι να θυμούνται που θα βρουν το πρώτο τους seeker token ή τουλάχιστον τη περιοχή που το βρήκαν, εγώ δε κατάφερα να το βρω 😔 και έφαγα και κάνα 3ωρο 

Άσε με και εγώ έχω φάει κόλλημα τώρα με αυτό...

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr Aris είπε

δεν παίζει να θυμάμαι το πρώτο που το βρήκα, έχω βρει 30+, γιατί?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Saloufas είπε

δεν παίζει να θυμάμαι το πρώτο που το βρήκα, έχω βρει 30+, γιατί?

Quest ζητάει να πας στο σημείο που πήρες το πρώτο σου 👀🤣 Κλάιν, δυστυχώς έχει και χρόνο για να το τελειώσεις 7μερες

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή κάνω blind run και επειδή δε θέλω να ρίξω spoilers για το quest, διαβάστε τι έκανα εγώ στη περίπτωσή μου (προφανώς και δε θυμόμουν που είχα βρει το πρώτο seekers). Αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στο wiki. Στο interractive map βάλτε να δείτε που είναι όλα τα tokens (κλαψ 240 από δαύτα)🤣. Μετά αρχίστε να τσεκάρετε μία μία τις περιοχές από το borderwatch outpost μέχρι και το Melve. Θυμόμουν ότι είχα βρει κάποια από αυτά αλλά δυστυχώς δεν ήταν κανένα το πρώτο μου... Μετά συνέχισα (μέχρι ενός σημείου άντεξα) να τσεκάρω αυτά που είναι πάνω στο δρόμο από το Melve μέχρι το Vernworth. Μετά από αυτές τις χαμένες 2-3 ώρες, ήμουν πλέον πεπεισμένος ότι το πρώτο μου ήταν μέσα στο Vernworth. Θυμόμουν από τα πρώτα σημεία που τσέκαρα ήταν το συντριβάνι (γιατί στο αντίστοιχο στο Gran Solis στο DD1 εκεί έβρισκες coins) και βουαλά.😍 Τέλος καλό όλα καλά. Ακολουθούν spoilers.

Spoiler

Γενικά όλα τα sphinx riddles θέλανε να έχεις την προσοχή σου. Πολύ προσεγμένα και σε κάποια χρειάζεται να σκεφτείς out of the box γιατί αν πας κανονικά είναι πιο επικίνδυνα και μπορεί και να τα χάσεις. Στακάρετε ferrystones και βάλτε portcrystal στα 2 locations της γιατί δε γίνεται αλλιώς. Θα χρειαστείτε και κάποιο mellee  vocation για να κάνετε grab NPCs. Εγώ αφού έκανα τον τελευταίο γρίφο της επιτέθηκα αλλά δεν είχα ανοίξει το last chest που μου έδινε το unmaking. Τώρα λογικά την γλίτωσε. Μετά είδα wiki ότι αν την βαρέσεις face ή βυζί φεύγει lol. Φαίνεται και στον αμφορέα που δεν έχει σημάδια σε αυτά τα σημεία. Εντάξει ακόμα και η from δεν σκέφτεται τέτοιες τσατσιές.🤣

Spoiler

Α και το πιο σατανικό από όλα αυτός ο random NPC που ψάχνει με την σκατόφατσα είναι διπλός !!! Τον θυμόμουν που τον είχα δει έξω από την πύλη της checkpoint rest και λέω πως είναι έτσι αυτός lol. Πήγα να της τον δώσω και έφαγα άκυρο (πρώτη φορά που έκανα savescum). Υπόψιν ένα λάθος να κάνεις σε ένα γρίφο κόβεται εντελώς το questline. 🤑 Λέω θα είναι bugged. Ξαναγυρίζω και βλέπω έναν φτυστό σχεδόν με άλλο όνομα στην είσοδο της πόλης έξω από την ταβέρνα χαχα.

Επίσης θέλει προσοχή και να βρεις το "parent" της, Ένα σωρό nolifers έχουν ονομάσει έτσι το pawn τους. Ο σωστός official user είναι ο CapcomPawn01.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilos είπε

Επειδή κάνω blind run και επειδή δε θέλω να ρίξω spoilers για το quest, διαβάστε τι έκανα εγώ στη περίπτωσή μου (προφανώς και δε θυμόμουν που είχα βρει το πρώτο seekers). Αναγκαστικά θα πρέπει να καταφύγεις στο wiki. Στο interractive map βάλτε να δείτε που είναι όλα τα tokens (κλαψ 240 από δαύτα)🤣. Μετά αρχίστε να τσεκάρετε μία μία τις περιοχές από το borderwatch outpost μέχρι και το Melve. Θυμόμουν ότι είχα βρει κάποια από αυτά αλλά δυστυχώς δεν ήταν κανένα το πρώτο μου... Μετά συνέχισα (μέχρι ενός σημείου άντεξα) να τσεκάρω αυτά που είναι πάνω στο δρόμο από το Melve μέχρι το Vernworth. Μετά από αυτές τις χαμένες 2-3 ώρες, ήμουν πλέον πεπεισμένος ότι το πρώτο μου ήταν μέσα στο Vernworth. Θυμόμουν από τα πρώτα σημεία που τσέκαρα ήταν το συντριβάνι (γιατί στο αντίστοιχο στο Gran Solis στο DD1 εκεί έβρισκες coins) και βουαλά.😍 Τέλος καλό όλα καλά. Ακολουθούν spoilers.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Γενικά όλα τα sphinx riddles θέλανε να έχεις την προσοχή σου. Πολύ προσεγμένα και σε κάποια χρειάζεται να σκεφτείς out of the box γιατί αν πας κανονικά είναι πιο επικίνδυνα και μπορεί και να τα χάσεις. Στακάρετε ferrystones και βάλτε portcrystal στα 2 locations της γιατί δε γίνεται αλλιώς. Θα χρειαστείτε και κάποιο mellee  vocation για να κάνετε grab NPCs. Εγώ αφού έκανα τον τελευταίο γρίφο της επιτέθηκα αλλά δεν είχα ανοίξει το last chest που μου έδινε το unmaking. Τώρα λογικά την γλίτωσε. Μετά είδα wiki ότι αν την βαρέσεις face ή βυζί φεύγει lol. Φαίνεται και στον αμφορέα που δεν έχει σημάδια σε αυτά τα σημεία. Εντάξει ακόμα και η from δεν σκέφτεται τέτοιες τσατσιές.🤣

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Α και το πιο σατανικό από όλα αυτός ο random NPC που ψάχνει με την σκατόφατσα είναι διπλός !!! Τον θυμόμουν που τον είχα δει έξω από την πύλη της checkpoint rest και λέω πως είναι έτσι αυτός lol. Πήγα να της τον δώσω και έφαγα άκυρο (πρώτη φορά που έκανα savescum). Υπόψιν ένα λάθος να κάνεις σε ένα γρίφο κόβεται εντελώς το questline. 🤑 Λέω θα είναι bugged. Ξαναγυρίζω και βλέπω έναν φτυστό σχεδόν με άλλο όνομα στην είσοδο της πόλης έξω από την ταβέρνα χαχα.

Επίσης θέλει προσοχή και να βρεις το "parent" της, Ένα σωρό nolifers έχουν ονομάσει έτσι το pawn τους. Ο σωστός official user είναι ο CapcomPawn01.

Ωραίος και γω αυτό έκανα, αλλά δε τα θυμόμουν καλά 🤣

Να πω μόνο ότι το skill του παπά που ακούγεται κουδουνισμα όταν βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο token, κουδουνάει 🤣 και σε αυτό, το πήρα αφού έχασα  αυτό το quest🤣

Επίσης 

Spoiler

Τα πρώτα πέντε riddles δε σε κόβουν από το Quest line αν κάνεις λάθος, στο πέμπτο τουλάχιστον, που είναι αυτό με το τοκεν,  συνέχισα κανονικά στη δεύτερη περιοχή. Εντωμεταξύ πρώτα βρήκα τη δεύτερη περιοχή και μετά τη πρώτη 🤣

Καταπληκτική η σφίγγα το υφακι της τέρμα ψαροτικο, λες έκανα μαλάκια  σε κάθε απάντηση 🤣

Στα αδερφακια devil may cry πιο πήγες αυτόν της ταβέρνας? Πρώτα αυτόν πήγα και έφαγα άκυρο 🤣 εδώ όντως χάνεις το υπόλοιπο quest line, μάλλον η δεύτερη φάση δε συγχωρεί. 

Εντωμεταξύ έχει τρελή σκατοφατσα ο τύπος και πιστεύω όλοι θα τον θυμούνται σε φάση, άσε σφίγγα ευκολάκι τώρα στο φέρνω 🤣

Εννοείται πριν από κάθε γρίφο save σε inn για σίγουρο σημείο επαναφοράς και manual save πριν τη κάθε απάντηση 🤣🤣

Ακόμη 3 έχω 

• Like 1
Δημοσ.

Απλή έκδοση ή deluxe με 5 ευρώ παραπάνω;

Σημειωτέον ότι δεν έχω παίξει το πρώτο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, συνεπώς είμαι παντελώς άσχετος με τη σειρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Zus είπε

Απλή έκδοση ή deluxe με 5 ευρώ παραπάνω;

Σημειωτέον ότι δεν έχω παίξει το πρώτο, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, συνεπώς είμαι παντελώς άσχετος με τη σειρά.

Παίξε το πρώτο, γιατί το αξίζει, ώστε να μπεις και στο πνεύμα και συγχρόνως μέχρι να το τελειώσεις θα έχει πέσει και η τιμή και λογικά θα έχουν βγει και αλλα patches. ;) Aσε που άμα παίξεις αυτό, δύσκολα μετά παίζεις το πρώτο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παίξε το πρώτο, γιατί το αξίζει, ώστε να μπεις και στο πνεύμα και συγχρόνως μέχρι να το τελειώσεις θα έχει πέσει και η τιμή και λογικά θα έχουν βγει και αλλα patches. ;) Aσε που άμα παίξεις αυτό, δύσκολα μετά παίζεις το πρώτο.

Το 2ο δεν έχει Grigori όμως. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Too late. Plus δεν μπορώ να παίζω παιχνίδια με γραφικά προηγούμενης δεκαετίας. 

Πήρα Deluxe στα 49€ ήταν μόνο 5€ η διαφορά, κυρίως για το soundtrack.

Anyway, έπαιξα κανένα 45λεπτο, δεν έχω performance issues so far με όλα τα καλούδια της Nvidia ανοιχτά.

Το έφτιαξαν με το τελευταίο patch ή βιάζομαι να κρίνω;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

παλιολόγια!

Σταμάτησα να βλέπω στο σημείο που ο τύπος λέει ότι παίζει ευχάριστα στο ps5 ενώ στο pc παίζει πολύ χειρότερα με την 4090 του!

Cracking Up Lol GIF by reactionseditor

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Σταμάτησα να βλέπω στο σημείο που ο τύπος λέει ότι παίζει ευχάριστα στο ps5 ενώ στο pc παίζει πολύ χειρότερα με την 4090 του!

Cracking Up Lol GIF by reactionseditor

και γω ήμουν wtf όταν το πε. Και λεω τόσο χάλια είναι στο pc?
Πρέπει να μας πουν τα παιδιά που το έχουν στο pc!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...