Mhlogiatros Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μετα το κράξιμο - αρχικα ολα τα βρηκαν καλα και ΑΑΑΑ Εχω βρει 38 τη normal 43 τη deluxe αλλα το σκεφτομαι θεωρω οτι θα πεσει γρηγορα Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Mhlogiatros
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Μετα το κράξιμο - αρχικα ολα τα βρηκαν καλα και ΑΑΑΑ Εχω βρει 38 τη normal 43 τη deluxe αλλα το σκεφτομαι θεωρω οτι θα πεσει γρηγορα 1
Saloufas Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Έχω την εντύπωση ότι έκανα brake το παιχνίδι, είχα φτάσει στο North Border Rest town όπου είχε μια τεράστια πύλη για entrance στην περιοχή Bakbattahl στην οποία ένας φρουρός μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση(μάλλον ξεκλειδώνει με κάποιo main mission?), κινήθηκα δυτικά από ένα πέρασμα όπου έφτασα σε έναν τεράστιο καταρράκτη, εκεί δεν υπήρχε τρόπος να κατέβεις κάτω, έπεσα στο κενό και μετά χρησιμοποίησα μια wakestone να κάνω resurrect. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο να ξανα ανέβω τον καταρράκτη να γυρίσω πίσω, από τον κεντρικό δρόμο φτάνω στην κλειδωμένη πύλη από την άλλη πλευρά όπου ο φρουρός δεν με αφήνει να περάσω, κατευθύνθηκα προς το Bakbatthal να χρησιμοποιήσω το Oxcart Station αλλά είναι εκτός λειτουργίας! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στην Vernworth! 🤣 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Saloufas said: Έχω την εντύπωση ότι έκανα brake το παιχνίδι, είχα φτάσει στο North Border Rest town όπου είχε μια τεράστια πύλη για entrance στην περιοχή Bakbattahl στην οποία ένας φρουρός μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση(μάλλον ξεκλειδώνει με κάποιo main mission?), κινήθηκα δυτικά από ένα πέρασμα όπου έφτασα σε έναν τεράστιο καταρράκτη, εκεί δεν υπήρχε τρόπος να κατέβεις κάτω, έπεσα στο κενό και μετά χρησιμοποίησα μια wakestone να κάνω resurrect. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο να ξανα ανέβω τον καταρράκτη να γυρίσω πίσω, από τον κεντρικό δρόμο φτάνω στην κλειδωμένη πύλη από την άλλη πλευρά όπου ο φρουρός δεν με αφήνει να περάσω, κατευθύνθηκα προς το Bakbatthal να χρησιμοποιήσω το Oxcart Station αλλά είναι εκτός λειτουργίας! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στην Vernworth! 🤣 Το game έχει κάτι ωραία dlc για teleports, σε τιμή ευκαιρίας, ένα σουβλάκι το ένα. 😅 Πάντως σαν bug ακούγεται.. Δες αν υπάρχει κάποιο mod να κάνεις δουλειά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από >-Nosakos<- 1
Mr Aris Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Έχω την εντύπωση ότι έκανα brake το παιχνίδι, είχα φτάσει στο North Border Rest town όπου είχε μια τεράστια πύλη για entrance στην περιοχή Bakbattahl στην οποία ένας φρουρός μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση(μάλλον ξεκλειδώνει με κάποιo main mission?), κινήθηκα δυτικά από ένα πέρασμα όπου έφτασα σε έναν τεράστιο καταρράκτη, εκεί δεν υπήρχε τρόπος να κατέβεις κάτω, έπεσα στο κενό και μετά χρησιμοποίησα μια wakestone να κάνω resurrect. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο να ξανα ανέβω τον καταρράκτη να γυρίσω πίσω, από τον κεντρικό δρόμο φτάνω στην κλειδωμένη πύλη από την άλλη πλευρά όπου ο φρουρός δεν με αφήνει να περάσω, κατευθύνθηκα προς το Bakbatthal να χρησιμοποιήσω το Oxcart Station αλλά είναι εκτός λειτουργίας! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στην Vernworth! 🤣 Αδερφέ μη φοβάσαι 🥳 και εγώ έτσι ακριβώς το έκανα 🤣🤣🤣🤣🤣 απλά λόγο μάγου κατέβηκα κανονικά κάτω χωρίς να πεθάνω Υπάρχουν 2 τρόποι να γυρίσεις πίσω τον ένα τον έμαθα αφού ταξίδεψα 4000km² 🤣 αλλά αφού έχεις πάει τόσο κάτω προχώρα 🤣 Ο Άλλος τρόπος δίνει και achievement Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Mr Aris
Saloufas Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Τελικά αφού έφαγα μισή μέρα κατάφερα και ανέβηκα πάλι στον καταρράχτη όπου είχα πέσει! ευτυχώς γιατί έπρεπε να γυρίσω Vernworth να ξεκλειδώσω το Warrior Vacation γιατί σε άλλα Guilds δεν μπορούσα να το επιλέξω έπρεπε να έχω τελειώσει το Quest Vocation Frustration! Επίσης στην Bakbattahl όπου τα mobs είναι πιο δύσκολα ο Level 39 Fighter πλέον έχει αρχίσει να κουράζει με το πολύ μικρό dmg που κάνει, ο Thief στο party σχεδόν τα κατεβάζει όλα μόνος του! καλά μας τα έλεγε ο @ilos
ilos Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Saloufas είπε Έχω την εντύπωση ότι έκανα brake το παιχνίδι, είχα φτάσει στο North Border Rest town όπου είχε μια τεράστια πύλη για entrance στην περιοχή Bakbattahl στην οποία ένας φρουρός μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση(μάλλον ξεκλειδώνει με κάποιo main mission?), κινήθηκα δυτικά από ένα πέρασμα όπου έφτασα σε έναν τεράστιο καταρράκτη, εκεί δεν υπήρχε τρόπος να κατέβεις κάτω, έπεσα στο κενό και μετά χρησιμοποίησα μια wakestone να κάνω resurrect. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο να ξανα ανέβω τον καταρράκτη να γυρίσω πίσω, από τον κεντρικό δρόμο φτάνω στην κλειδωμένη πύλη από την άλλη πλευρά όπου ο φρουρός δεν με αφήνει να περάσω, κατευθύνθηκα προς το Bakbatthal να χρησιμοποιήσω το Oxcart Station αλλά είναι εκτός λειτουργίας! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στην Vernworth! 🤣 Πάνε βρες μια ferrystone (αν δεν έχεις ήδη αγόρασε από bakbattahl) και κάνε teleport πίσω. Υπάρχουν ουσιαστικά 3 τρόποι να έμπαινες εκεί που είσαι τώρα. Spoiler Αν προχώραγες το main story παίρνεις χαρτιά για να περάσεις από το guard, επίσης μπορούσες να σνικάρεις incognito σε αυτά τα black carts που παιρνάνε αραιά και που από την πύλη και φυσικά ο τρόπος που διάλεξες από αριστερά από τους καταρράκτες. Για να γυρίσεις πίσω όμως αν δεν έχεις τα χαρτιά μόνο με ferrystone (δεν έχω δει black cart να πάει ανάποδα πίσω). Αλλά πριν κάνεις teleport πίσω με το ferrystone βάλε στην πόλη ένα port crystal (αν έχεις) για να την έχεις εύκαιρη. Αν δεν έχεις πουλάει ένα ο Dragonforged ανατολικά της για 20 wyrmcrystals. 2 ώρες πριν, Saloufas είπε Τελικά αφού έφαγα μισή μέρα κατάφερα και ανέβηκα πάλι στον καταρράχτη όπου είχα πέσει! ευτυχώς γιατί έπρεπε να γυρίσω Vernworth να ξεκλειδώσω το Warrior Vacation γιατί σε άλλα Guilds δεν μπορούσα να το επιλέξω έπρεπε να έχω τελειώσει το Quest Vocation Frustration! Επίσης στην Bakbattahl όπου τα mobs είναι πιο δύσκολα ο Level 39 Fighter πλέον έχει αρχίσει να κουράζει με το πολύ μικρό dmg που κάνει, ο Thief στο party σχεδόν τα κατεβάζει όλα μόνος του! καλά μας τα έλεγε ο @ilos Another one joins the skull splitter club....🤣 Ακόμα και warfarer που έπαιζα σαν thief παίζω οπότε αφού την τερμάτισα, κουράστηκα και θα την ξαναπιάσω μελλοντικά με magick archer/sorcerer combo. Ο thief έχει μόνο ένα μειονέκτημα - που δεν είναι αν ξέρεις να παίζεις αλλά τέσπα. Αυτός και ο mystic spearman τρώνε stagger πολύ πιο εύκολα από τον warrior. Δηλαδή αν σε βάλουν ανάμεσα 5-6 mobs θα φας αρκετούτσικο damage σίγουρα (αν δεν είναι ενεργή η grand master ability), Βασίζεται αρκετά το dodge του για το positioning (το οποίο το σπαμάρεις κάργα γιατί δεν έχει stamina penalty). Τέλος imo όπως παίζουμε οι περισσότεροι νομίζω κοιτάζουμε να κάνουμε skull splitters από ψηλά και χρησιμοποιώ και το concussive leap για αυτόν το σκοπό (και για traversal double jump κλπ). Εγώ imo πιστεύω δε χρειάζεται καν το formless feint (είναι cheat και overkill) παίζω με masterfull kill αν κάτι πάει να με χτυπήσει στον αέρα. 1
Daredevil Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Saloufas said: Έχω την εντύπωση ότι έκανα brake το παιχνίδι, είχα φτάσει στο North Border Rest town όπου είχε μια τεράστια πύλη για entrance στην περιοχή Bakbattahl στην οποία ένας φρουρός μου είπε ότι δεν έχω πρόσβαση(μάλλον ξεκλειδώνει με κάποιo main mission?), κινήθηκα δυτικά από ένα πέρασμα όπου έφτασα σε έναν τεράστιο καταρράκτη, εκεί δεν υπήρχε τρόπος να κατέβεις κάτω, έπεσα στο κενό και μετά χρησιμοποίησα μια wakestone να κάνω resurrect. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σημείο να ξανα ανέβω τον καταρράκτη να γυρίσω πίσω, από τον κεντρικό δρόμο φτάνω στην κλειδωμένη πύλη από την άλλη πλευρά όπου ο φρουρός δεν με αφήνει να περάσω, κατευθύνθηκα προς το Bakbatthal να χρησιμοποιήσω το Oxcart Station αλλά είναι εκτός λειτουργίας! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στην Vernworth! 🤣 για να λειτουργήσουν τα oxcarts πρέπει να σκοτώσεις τα τρολς στο mainroad, για να περάσεις τον φρουρό θέλεις το permit και την μάσκα για να μοιάζεις με beastman ή να κρυφτείς πίσω απο την royal αμαξα όταν φτάσεις στο Bakbatthal παίρνεις το residence permit και δεν χρειάζεται η μάσκα η πύλη εκεί που είσαι ανοίγει αργότερα με quest, αυτό που πρέπει να μαζέψεις 15 dragon shards( ή όπως τα λένε) μπορείς όμως να πας τριγύρω για να φτάσεις στο σημείο που είναι η Sarah btw ο magic archer είναι op Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Daredevil 1
Mr Aris Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μπορείς να περάσεις από τη πύλη και με τη βία, πρέπει όμως να κάνεις το φρουρό να σου επιτεθεί, όχι χύμα επίθεση
enable_your_mind Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Οσο παιζω το παιχνιδι ειναι ακομα πιο ιδιαιτερο και ενδιαφερον. Βεβαια εχω βαλει και τις 4 αναβαθμισεις και πεφτει τρελο σφαξιμο .. Μου αρεσει παραπανω απο οσο περιμενα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου Πείτε τα θέματα σας στην Capcom, τους νοιάζει πολύ το feedback μας. Dragon's Dogma 2 User Survey 1
Saloufas Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μετά το patch έχει παρατηρήσει κανείς Lag όταν ανοίγουν το inventory οι traders/npc's? εμένα παγώνει για 1-2 δευτερόλεπτα κάτι που δεν έκανε πριν στις τόσες ώρες που έπαιζα.
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Daredevil είπε btw ο magic archer είναι op Που να δεις πως ήταν στο DD1 με σαπίλα equipment και καθάριζες Daimon στο BBI με 60ρη χαρακτήρα... Εδώ είναι αρκετοί OP δεν είναι ο μόνος στο party. Και ο Sorcerer είναι καραviable με quickspell και spellhold, αφήνεις 1-2 maelstroms/meteors gg. Αν έπαιζες DD1 και πήγαινες να κάνεις καμιά τέτοια τσαχπινιά σε κανένα elder ogre θα έτρωγες χαλαρά 1 shot.🤣 Και ο thief προφανώς είναι ακόμα πιο strong και από τον strider γιατί έχει το ίδιο και περισσότερο damage μαζί με busted grandmaster ability - απλά τώρα δεν έχει και τόξο klein mein. Και o warfarer είναι one man wrecking crew αν παίζεις sorc/magic archer. Btw το stat penalty είναι της πλάκας (κάπου 10 strength στα 600 σε σχέση με το να έπαιζες thief) και έχεις την αβάντα ότι μπορείς να φορέσεις ότι armor θες (και αυτά του warrior με καλό knockdown res και έχει το Mechanic ότι σιγά σιγά ανεβάζει και όλα τα άλλα vocation που έχεις ξεκλειδώσει. Αν κάποιος δηλαδή κάνει rush για warfarer παίζει μέχρι το 30 να έχει τερμαtίσει όλα τα vocations !!! Ο warrior στο late game είναι δυστυχώς. Ώσπου να σηκώσει το τιμημένο, έχει σκάσει maelstrom από το pawn sorcerer και δεν έχει μείνει κολυμβηθρόξυλο.🤣 Και το arc of might είναι και χειρότερο από το deliverance του 1. Κλασική περίπτωση 2 little 2 late. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πείτε τα θέματα σας στην Capcom, τους νοιάζει πολύ το feedback μας. Dragon's Dogma 2 User Survey Ωραιός, thx! Απάντησα 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα