Προς το περιεχόμενο

Dragon's Dogma 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Saloufas είπε

Κάτι ogre, trolls, minotaur griffins κτλ τα κατεβάζω σχετικά εύκολα αλλά άμα σκάσει δράκος 360 μοίρες αλλαγή πορείας είμαι μεχρι στιγμής. 

Και επιτέλους μετα απο 40+ ώρες παιχνιδιού κατάφερα να βρω Greatsword για να ξεκλειδώσω το Warrior class

Αν κάνεις 360 μοίρες αλλαγή πορείας πάλι πάνω στον δράκο θα πέσεις 😄

Έχει κι ένα archstaff ένα μπαούλο κοντά σε αυτό με το greatsword .  

• Like 1
  • Haha 4
  • Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kriosgr είπε

Αν κάνεις 360 μοίρες αλλαγή πορείας πάλι πάνω στον δράκο θα πέσεις 😄

Έχει κι ένα archstaff ένα μπαούλο κοντά σε αυτό με το greatsword .  

Εννοεί ότι κάνει 360, ζαλίζετε πέφτει κάτω και ο δράκος σαν άλλη αρκούδα τον περνάει για νεκρό και τον αφήνει στην ησυχία του :P

• Haha 2
Δημοσ.

180 εννοούσα :P, το archstaff το βρήκα τυχαία σε ένα dungeon σχετικά νωρίς, greatsword δεν έτυχε να βρω όσες ώρες έπαιζα μέχρι που έφτασα σε ένα χωριό που πουλούσε ένας vendor, δεν κοιτάω ιντερνετ για λύσεις, αφήνω το παιχνίδι να με πάει.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

180 εννοούσα :P, το archstaff το βρήκα τυχαία σε ένα dungeon σχετικά νωρίς, greatsword δεν έτυχε να βρω όσες ώρες έπαιζα μέχρι που έφτασα σε ένα χωριό που πουλούσε ένας vendor, δεν κοιτάω ιντερνετ για λύσεις, αφήνω το παιχνίδι να με πάει.  

Με το που πας την πρώτη φορά στην πρωτεύουσα σε βρίσκει ένας μάυρος αξιωματικός (Captain Brant) στην πόρτα και σε παίρνει ντεμεκ για να σε ανακρίνει. Στο τέλος σου λέει ότι ξέρει ότι εσύ είσαι ο Arisen απλά η βασίλισσα προόριζε τον θρόνο για τον γιόκα της και επειδή δεν μπορούσε να σε σκοτώσει σου έσβησε την μνήμη και σε πέταξε σε ένα κελί μαζί με άλλους κατάδικους. Αυτός ο αξιωματικός σου λέει να πας να τον βρεις το βράδυ στο μπαρ της πόλης. Τον βρίσκεις και έχει 3 quests να σου δώσει. Διάλεξα το "Monster Culling" και σε ένα από τα 3 dungeons που έπρεπε να καθαρίσω ήταν αυτά τα 2 μπαούλα. Το ένα στο περίπου δίπλα στο άλλο. Ευτυχώς είχα πάρει το quest του Pawn guild κι έτσι κατάλαβα τι ρόλο παίζουν το ένα μπαούλο δίπλα στο άλλο. Γύρω στο 17-18 level είμαι τώρα. 

Δημοσ.

Μάλλον ετοιμάζομαι για ράσα και θυμιατό 🤣 

Μετά από ένα τεράστιο ταξίδι πολύ κατασκήνωση είμαι σχεδόν έτοιμος να τα φορέσω 🤣🤣 έριξα και ένα δρακακι από τα εύκολα όμως 🤣

image.jpeg.6b1cafd14b976df72e4a6c5c4e6e9323.jpeg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kriosgr είπε

Με το που πας την πρώτη φορά στην πρωτεύουσα σε βρίσκει ένας μάυρος αξιωματικός (Captain Brant) στην πόρτα και σε παίρνει ντεμεκ για να σε ανακρίνει. Στο τέλος σου λέει ότι ξέρει ότι εσύ είσαι ο Arisen απλά η βασίλισσα προόριζε τον θρόνο για τον γιόκα της και επειδή δεν μπορούσε να σε σκοτώσει σου έσβησε την μνήμη και σε πέταξε σε ένα κελί μαζί με άλλους κατάδικους. Αυτός ο αξιωματικός σου λέει να πας να τον βρεις το βράδυ στο μπαρ της πόλης. Τον βρίσκεις και έχει 3 quests να σου δώσει. Διάλεξα το "Monster Culling" και σε ένα από τα 3 dungeons που έπρεπε να καθαρίσω ήταν αυτά τα 2 μπαούλα. Το ένα στο περίπου δίπλα στο άλλο. Ευτυχώς είχα πάρει το quest του Pawn guild κι έτσι κατάλαβα τι ρόλο παίζουν το ένα μπαούλο δίπλα στο άλλο. Γύρω στο 17-18 level είμαι τώρα. 

Αν θυμάμαι καλά σε ένα από αυτά τα 3 dungeon από το συγκεκριμένο quest βρήκα το archistaff αλλά όχι greatsword, άρα πιθανόν να μου ξέφυγε (εκτός και αν είναι random το loot?) 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Αν θυμάμαι καλά σε ένα από αυτά τα 3 dungeon από το συγκεκριμένο quest βρήκα το archistaff αλλά όχι greatsword, άρα πιθανόν να μου ξέφυγε (εκτός και αν είναι random το loot?) 

Εγώ τα πήρα και τα δύο από αυτό το dungeon, πήγα από το quest του μαύρου, είχα και το quest του guild, αφού γύρισα 4000 km² 🤣 αποφάσισα να πάω πίσω, πάω στο guild και δεν τα είχα τα όπλα. 

Ο ένας ο δούλος μου έλεγε ότι δε μπορώ να παραδώσω αντικείμενα που δε κατέχω 👀🤣, τι έγινε τώρα λέω ρε φίλε παίζει να τα πούλησα 🤣 εντωμεταξύ ξανά βρήκα τέτοια όπλα και τα πούλησα 🤣

Αλλάζω δούλους έρχεται ένας πιο ξύπνιος 🤣

Με κόψε γκάζμα 🤣, ρε master μου λέει μήπως τα χεις βάλει σε κάνα μπαούλο τα όπλα? Ρε λες να έχει δίκιο ο δούλος? 🤣 Πάω στο μπαούλο και είχε δίκιο 🤣 ακόμα δούλο τον έχω 🤣

• Haha 3
Δημοσ.

Παιδια τελικα το game αξιζει? Βλεπω τα reviews να μιλανε θετικα και οι users να το θαβουν.

Μετα το elden ring ελεγα να ειναι το επομενο που θα αφοσιωθω αλλα τελικα εχω αμφιβολιες .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Saloufas είπε

Ρε σεις ειμαι Level 33 και σκάει δρακουμελ με 7 μπάρες ζωής και φυσικά μας στέλνει όλους αδιάβαστους, μια μπάρα κατάφερα να τον κατεβάσω, wtf τόσο δύσκολοι είναι οι δράκοι? Τυχαία έβγαλα έναν που ενω έκανε πίσω βήματα να ρίξει φωτιά έπεσε στο νερό😁 

Κάτι ogre, trolls, minotaur griffins κτλ τα κατεβάζω σχετικά εύκολα αλλά άμα σκάσει δράκος 360 μοίρες αλλαγή πορείας είμαι μεχρι στιγμής. 

Αν δε παίζεις thief ή magick archer/archer μαζί με orb sorcerer ναι καλοπαιρνάς... Ειδικά με warrior που έπαιζα τότε κλαπς. Το έγραψα 1-2 σελίδες πίσω. Στο 40-50 πάνε άκλαυτοι ειδικά αν έχεις grandmaster abilities και καλούτσικο equipment. Επίσης είναι drakes όχι dragons. xD

Spoiler

Μπορείς να φας low level τον demek (poison) στο Melve με την βαλλίστα (αλλιώς φεύγει) για ένα καλό όπλο για τον Mystic Spearhead... Ούτε εγώ το ήξερα τώρα πρέπει να τον ψάξω να δω που έχει πάει.🤣

9 ώρες πριν, Saloufas είπε

Και επιτέλους μετα απο 40+ ώρες παιχνιδιού κατάφερα να βρω Greatsword για να ξεκλειδώσω το Warrior class

Αυτό παίζει να ήταν το πρώτο quest που έκανα με το που έπιασα πόλη για να παρκάρω τον fighter.🤣

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Αν δε παίζεις thief ή magick archer/archer μαζί με orb sorcerer ναι καλοπαιρνάς... Ειδικά με warrior που έπαιζα τότε κλαπς. Το έγραψα 1-2 σελίδες πίσω. Στο 40-50 πάνε άκλαυτοι ειδικά αν έχεις grandmaster abilities και καλούτσικο equipment. Επίσης είναι drakes όχι dragons. xD.🤣

Έχει παραπάνω από 1 είδος drake? Τίποτα elite ξέρω γω? Το ένα που έχω φάει το λέει κάπως drake κάτι 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, harisv είπε

Παιδια τελικα το game αξιζει? Βλεπω τα reviews να μιλανε θετικα και οι users να το θαβουν.

Μετα το elden ring ελεγα να ειναι το επομενο που θα αφοσιωθω αλλα τελικα εχω αμφιβολιες .

Proud Of You Yes GIF

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Έχει παραπάνω από 1 είδος drake? Τίποτα elite ξέρω γω? Το ένα που έχω φάει το λέει κάπως drake κάτι 

Δε γνωρίζω το πρώτο πλην του main dragon (Grigori), είχε και άλλους (Cursed Dragon, Ur Dragon κλπ). Όλοι αυτοί ήταν αισθητά πιο tanky και επικίνδυνοι από τα drakes.

Δημοσ.
13 hours ago, harisv said:

Δοκιμασε πρωτα το 1 αν σου αρεσει ok . Μη παρασυρεσαι απο reviews 90 % ειναι πληρωμενα 

Δημοσ.

Με το νεο update  το παιχνιδι εγινε πολυ πιο smooth..  σιγα σιγα το φτιαχνουνε , και οντως η αποδοση περιμενω να ειναι καλυτερη με καθε πατς.. Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και μου αρεσει που δεν σου τα δινει ολα χυμα , αλλα πραγματικα ψαχνεις και ανακαλυπτεις..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...