Προς το περιεχόμενο

Dragon's Dogma 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας κενό το 3ήμερο δεν κρατήθηκα τελικά το πήρα ασχέτως αν έχω τεράστιο backlog! 😋 

41.80€ βγήκε η απλή έκδοση μαζί με ένα κουπόνι που είχα στο cdkeys, για να δούμε τι θα δούμε.

Η επιλογή class πάντως είναι αρκετά δύσκολη βλέποντας τα βιντεάκια πιο πίσω, ενώ ήμουν σίγουρος για long-range chr τώρα με ψήνει και ο Warrior! (Το πρώτο game δεν το έχω παίξει)

Δημοσ.

Σενάριο, χαρακτήρες, quests έχουν κάποιο ενδιαφέρον ή είναι σαν το πρώτο που μόνο το gameplay ήταν που σε κρατούσε; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Σενάριο, χαρακτήρες, quests έχουν κάποιο ενδιαφέρον ή είναι σαν το πρώτο που μόνο το gameplay ήταν που σε κρατούσε; 

Το questing imo είναι αισθητά ανώτερο σε σχέση με το πρώτο game (μην περιμένετε όμως φάση witcher 3). Έχει πάλι NPC questlines και quests που το ένα επηρεάζει/βοηθάει την έκβασή σε κάποιο άλλο και μερικά με πολλαπλούς τρόπους επίλυσης (όπως πχ το forging σε αντικείμενα). Δυστυχώς forging δε γίνεται σε wakestones όπως στο πρώτο game, βγάζει ντεμέκ για να πουλήσουν τις κανονικές στο store.🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, optimus prime είπε

Σε εμενα το fg δουλευει κανονικα αλλα εχω γυρισμενο το reflex σε on+boost.

Oταν το ειχα στο σκετο on μου κρασαρε μονο.

Και σε μένα το ίδιο ισχύει με fg, σκέτο on που το έβαλα crashαρε με on+boost βούτυρο 🥳

Έχω σκάσει σα καρπούζι από ψηλά άπειρες φορές 🤣 έχω πάρει θάρρος με το skill του μάγου που είναι σα να πετάει για λίγο και νομίζω ότι μπορώ να πάω παντού, ενώ διαρκεί για λίγο

Εντωμεταξύ σε επιστροφή με κάρο προς το vernworth μας τη πέφτει ένα ogre, ζήλεψαν και 2 σαύρες και ήρθαν και αυτές και επειδή το griffin του κάμπου αποφάσισε να φάει το γελαδι του καρου μας, τα άλλα 10 που έχει να βοσκανε ελεύθερα δε του κάνανε 🤣 ήρθε και αυτό και διάλυσε και το κάρο και το γελαδι, μικρό το κακό δίπλα ήταν η πόλη 

Το παιχνίδι πάντως είναι ολοζώντανο 

Και οι μάχες με  μεγαλοσωμους εχθρούς επικές

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

τι λέτε ps5 η PC? δηλαδή σε pc παίζει κάπως αξιοπρεπώς? γιατί τα rpg τέτοιου τύπου γενικά έχω μάθε να τα παίζω σε pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα έλεγα γενικά αναμονή επειδή έχει θέματα απόδοσης σε όλες τις πλατφόρμες.

Αν έχεις αξιόλογο pc, τότε θαρώ ειναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr Aris είπε

Έχω σκάσει σα καρπούζι από ψηλά άπειρες φορές 🤣 έχω πάρει θάρρος με το skill του μάγου που είναι σα να πετάει για λίγο και νομίζω ότι μπορώ να πάω παντού, ενώ διαρκεί για λίγο

Το Morrowind PTSD μου επιστρέφει...

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Dragon's Dogma 2
Δημοσ.

Εμένα το mod fg on+reflex μου έκανε τελείως freeze το παιχνίδι, κρίμα γιατί έδωσε αρκετό boost απο 60fps σε 80+ στο δάσος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

τι λέτε ps5 η PC? δηλαδή σε pc παίζει κάπως αξιοπρεπώς? γιατί τα rpg τέτοιου τύπου γενικά έχω μάθε να τα παίζω σε pc

Σε κονσόλες είσαι χαμένος από χέρι. Το πολύ πολύ να δώσουν επιλογή για lock στα 30 που τώρα παίζει σαν καρδιογράφημα 30-45. Σε pc αν έχεις δυνατό cpu ίσως υπάρξει ελπίδα να φτιάξουν τις πόλεις κάποια στιγμή. Με πιο ταπεινά/αρχαία cpu (σαν το δικό μου) έξω από την πόλη που είναι και το 90% σε μάχες ,το game είναι playable με lows στα 50s σε μένα.

• Like 1
Δημοσ.

όσοι μαγειρέψατε και αντικρίσατε αυτό , μου φάνηκε πολύ αστείο που βάλανε κανονική μπριζόλα fotorealism λέμε 😂 ,τι σκεφτήκατε?

image.jpeg.9aec0f4e82a26bbd7fb659abe8066ff9.jpegDragonsDogma224_3_20248_15_51(1).jpe.37213bb89a98c979b5e75dc32f8d4a73.jpe

DragonsDogma224_3_20246_29_37.jpe.20f46b9cc1333061be6230a7c5071b9b.jpe

Και ένα glitch από κάτοικο χωριού 

image.jpeg.a6562a071c69b9bf37b026eb05e4dcf3.jpeg

image.jpeg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Saloufas είπε

Εμένα το mod fg on+reflex μου έκανε τελείως freeze το παιχνίδι, κρίμα γιατί έδωσε αρκετό boost απο 60fps σε 80+ στο δάσος.

Δοκίμασε πάλι 

Βάλε πρώτα το reflex + boost στο παιχνίδι και μετά βάλε το dll στο φάκελο του παιχνιδιού, αν δουλέψει μη πειράξεις τίποτα από dlss ή reflex 🤣 

Εκτός αν τα είχες έτσι όταν το έκανες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...