Προς το περιεχόμενο

Dragon's Dogma 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δυστηχώς δεν το είχα τελειώσει λόγω του performance και λέω να το περάσω σήμερα παλι , οσοι το έχουν παίξει πρόσφατα πως ειναι πλέον απο θέμα performance έχει στρώσει καθόλου ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Δυστηχώς δεν το είχα τελειώσει λόγω του performance και λέω να το περάσω σήμερα παλι , οσοι το έχουν παίξει πρόσφατα πως ειναι πλέον απο θέμα performance έχει στρώσει καθόλου ?

Πάει καλύτερα λένε. Εκεί που είχε το μεγάλο πρόβλημα πριν (στις πόλεις που είναι τέρμα cpu bound) από εκεί που πριν ξέρω εγώ έπεφτε στα 30-35 fps τώρα μπορεί να πάει στα 40-45 ανάλογα το cpu. Έξω στην ύπαιθρο που είναι το 90% του game πάντα έτρεχε άψογα.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ilos είπε

Πάει καλύτερα λένε. Εκεί που είχε το μεγάλο πρόβλημα πριν (στις πόλεις που είναι τέρμα cpu bound) από εκεί που πριν ξέρω εγώ έπεφτε στα 30-35 fps τώρα μπορεί να πάει στα 40-45 ανάλογα το cpu. Έξω στην ύπαιθρο που είναι το 90% του game πάντα έτρεχε άψογα.

Ναι θυμάμαι στις πόλεις ειχε θέματα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ναι θυμάμαι στις πόλεις ειχε θέματα

Επίσης θα σου πρότεινα να παίξεις με το Reframework και τα mods γιατί σαν game έχει πολλά πράγματα που κουράζουν και είναι αντί-QoL "features".

Με πρώτο και καλύτερο αυτό, γιατί ναι μεν παίζουν ox carts και ferrystones (αργότερα αν και πανάκριβες) αλλά παίζει και πάρα πάρα πολύ περπάτημα που θα σου σπάσει τα νεύρα ειδικά αν έχεις περιορισμένο χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...