CoffeeDrink10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, Mushimushi said: Ωραίος απαλός browser. WTF μήπως είναι και χνουδωτός;; 10 minutes ago, Macosj said: Πάντως στο κινητό είναι μακράν ο καλύτερος, όχι μόνο σε Samsung αλλά γενικά. Δίνει τη δυνατότητα για adblock που λειτουργεί και στο youtube και να παίζει το βίντεο στο παρασκήνιο που λειτουργεί και πάλι στο youtube. Οσο και αν έψαξα δεν βρήκα άλλο browser να τα κάνει αυτά τόσο απλά και χωρίς προβλήματα Για φωτισε μας λίγο πλιζ
amigagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Titos301 said: γιατι το καταργησανε; γιατι οσο υπηρχε το καρο ο explorer ειχε κατι να ανταγωνιστει...🤣
polaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Titos301 said: γιατι το καταργησανε; Πιθανότατα για τον ίδιο λόγο που η Μicrosoft κατήργησε τoν Internet Explorer απτο Macos, αντιπαλότητες είναι αυτές. Ήταν καλός σε Windows? Δεν τον είχα δοκιμάσει παρόλο που τότε ήμουν σε windows OS. 24 minutes ago, geomrk said: σχεδόν καθόλου Έλα ντε! Ποιός χρησιμοποιεί το Bing, και κυρίως, ΓΙΑΤΙ? 1
svartevarg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mushimushi είπε Ωραίος απαλός browser. Απαλός σα βούτυρο... 2 ώρες πριν, menthol1979 είπε Μένει να γίνει κανα θαύμα και να ξαναδούμε Safari σε Windows... Θυμάσαι τον Netscape Navigator;;
Macosj Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε Για φωτισε μας λίγο πλιζ τι εννοείς? πως να εγκαταστήσεις το adblock? Το έχει στο μενού του browser, αν δεν έχεις samsung κινητό τις επεκτάσεις μπορείς να τις εγκαταστήσεις ως apk από το Google διότι δεν έχεις πρόσβαση στο Galaxy store, μια χαρά δουλεύει. Οσο για τον ήχο στο παρασκήνιο ή σε παράθυρο απλά ενεργοποιείς την παράμετρο από τις ρυθμίσεις Εγώ έχω εγκαταστήσει τις παρακάτω και δεν έχω δει καμιά διαφήμιση γενικότερα όχι μόνο σε youtube Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από Macosj 2
menthol1979 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, svartevarg είπε Θυμάσαι τον Netscape Navigator;; Αμέ, 44 είμαι Δεν τον είχα δοκιμάσει σε windows γιατί τότε δεν είχα apple αλλά λέω μπας και το κάνουν και γλιτώσω να αποθηκεύω τα passwords σε 2 σημεία... 1
dhm21911 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Εγω ουτε στο android σε σαμσουνγκ συσκευές δεν το χρησιμοποιώ. Πολυ πιο γρηγορος απτο chrome το δουλεψα για λιγο καιρο αλλα τοσα χρονια chrome αναγκαστικα ξαναγυρισα εκει.
satsok2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Φανταστικός browser στα κινητά ή tablets. Windows έχω θέμα με την εγκατάσταση (γιατί άραγε?) 1
gadgetseek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 σε κινητό και τάμπλετ (samsung) χρησιμοποιώ αυτόν (και τον brave) πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα, το περιβάλλον & το ABP adblock του (το κατεβάζεις χωριστά) μάλλον θα παίξω με το ίδιο δίδυμο (samsung internet & brave) και στο windows λάπτοπ..
oldnew Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, dhm21911 said: Πολυ πιο γρηγορος απτο chrome το δουλεψα για λιγο καιρο αλλα τοσα χρονια chrome αναγκαστικα ξαναγυρισα εκει. Ουτε chrome χρησιμοποιώ. Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιησεις chrome οταν αλλοι έχουν ακριβώς την ιδια μηχανή απο κατω, με άλλα έξτρα? Απλα τον βρίσκουν ετοιμο και δεν ψάχνουν. Ο opera εχει μονο συν και, την ιδια μηχανη με τον chrome. Και υπάρχει και ο kiwi browsers που είναι και ο μόνος που παίρνει ολα τα plugin του chrome των Windows για ποιο περίπλοκα πράγματα. Ο browsers της σαμσουνγκ δεν εχει κανενα ιδιαίτερο πλεονέκτημα πλην οτι τον βρίσκεις εγκατάστεστημενο στα σαμσουνγκ κινητά. Είναι χαρακτηριστικό οτι στα υπόλοιπα κινητά που δεν είναι προεγκατεστημενος, δεν τον κατεβαζει κανεις. Στα Windows θα τον κατεβασουν κάποιοι που τον έχουν στο κινητό κυρίως για να κανουν εκεί sync τα favorite site. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από oldnew
talos_2002 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Βγαλ' τον ρε Samsung για Mac/iOS, να γίνει χαμούλης! Ότι παίζει Youtube στο παρασκήνιο, τον κάνει να ξεχωρίζει σίγουρα, δείχνει και τι δουλειά έχει κάνει η Samsung.
ScorpioX777 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τον ειχα δοκιμασει καποια φεγγαρια τωρα ειμαι πολυ καιρο με Edge AI browser, θελει ψαχουλεμα οταν ομως τον φερεις στα μετρα σου ειναι καταπληκτικος.
BlackRose56 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, filip123go είπε Καλά και το bing όλοι το κοροϊδεύαμε, αλλά είδες πόσο έχει ανέβει μετά το ChatGPT. Και η Samsung ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα με ΑΙ... Πήγα σε bing αλλά δεν παιζοτανε, ενώ έχει ωραία interface, φυλλικό και εύκολο για χρίση, όταν έψαχνα για κάτι έβρισκε αλλά για αλλά, άσε που των τελευταίων καιρό για κάποιο λόγο δεν έκανε καν αναζήτηση, παταγα enter και δεν έκανε τίποτα. Γι'αυτό και γύρισα σε Google. Samsung internet browser είχα στο κινητό για χρόνια μέχρι που άλλαξα σε Firefox, πολύ καλό, μπορείς να κλειδώσεις το private search και να έχει bookmarks, χωρίς να τα δουν η άλλοι! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από BlackRose56
PaNtErAz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, menthol1979 είπε Μένει να γίνει κανα θαύμα και να ξαναδούμε Safari σε Windows... Macbook pro M1 έχω και χρησιμοποιώ Chrome, τι εννοείς;
Tlykog Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Στη Google έχουν ιδρώσει... Θα αντέξει ο Chrome τέτοιον ανταγωνισμό;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα