villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα , θα ηθελα την γνωμη σας για αξιοπρεπη ΣΟΚΟΛΑΤΑ για ροφημα . Υπαρχουν πολλες "σκονες" που εχω δοκιμασει αλλα δεν με ικανοποιηση καποια ιδιαιτερα . Θα ηθελα να ακουσω γνωμες -προτασεις για ενα ομορφο νοστιμο παχυ φλυτζανι σοκολατας Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από villasg
Haldol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Πάρε μία σκόνη που σ' αρέσει κάνοντας δοκιμές trial & error. Δρακούλη; Marchoc; Ό,τι σου κάτσει καλύτερα. Ξεκινάς με το συνιστώμενο τρόπο παρασκευής, ενώ πειραματίζεσαι και με τις αναλογίες. Η υπόθεση αφορά το προσωπικό σου γούστο και μόνο. Π.χ. ακόμα κι αυτό με το «παχύ» που λες, δε τρελαίνει τους πάντες. Εγώ τη σοκολάτα τη θέλω αρκετά ρευστή, ώστε να την απολαύσω ως ρόφημα. Ένας πολύ καλός φίλος μου από την άλλη την προτιμάει περισσότερο σε ημίρευστη κρέμα (που εγώ δε μπορώ να την πιω καν έτσι). Οπότε κάνε αρκετές δοκιμές έως ότου βρεις ότι σ' αρέσει πιο πολύ.
villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Αμα μενεις επαρχια που δεν εχει μεγαλα S/Μ και μαγαζια δεν μπορεις να κανεις αυτο που λες ... δεν εχουν εδω παρα 2-3 μονο γνωστες που δεν με ικανοποιουν 1
haris_216 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Παρακολουθώ μπας και ειπωθεί καμιά καλή ιδέα, καθώς είμαι φαν της σοκολάτας. Την καλύτερη μέχρι τώρα την έχω δοκιμάσει στην Ισπανία, σε φημισμένη σοκολατερί της Μαδρίτης. Αλλά ακόμα και κάποια που είχα πάρει φεύγοντας, από supermarket, μου είχε βγει αρκετά καλή. Τουλάχιστον συγκρινόμενη με τις εδώ επιλογές. Ηλιθιωδώς δεν κράτησα τη συσκευασία/μάρκα της. Για την ιστορία, σε κάποια καφέ της Ισπανίας η σοκολάτα σερβίρεται αρκετά "παχιά" και στον κατάλογο μπορεί να την βρεις στην στήλη με τα "γλυκά" και όχι με τα "ροφήματα" (άσχετα αν συνοδεύονται από τσούρος ή όχι).
villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, GnsP είπε Cadbury; μια απο τις 2-3 γνωστες ..... δεν μου κανει
Haldol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, villasg said: Αμα μενεις επαρχια που δεν εχει μεγαλα S/Μ και μαγαζια δεν μπορεις να κανεις αυτο που λες ... δεν εχουν εδω παρα 2-3 μονο γνωστες που δεν με ικανοποιουν Παρήγγειλε online. Δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις από φυσικό μαγαζί.
villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 οκ ναι μωρε 5€ η συκσευασια ( μικρη θα παρεις να δεις εαν σου κανει ) +4 τα μεταφορικα αντε γεια ... 1
The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) hemo forever 😄 Αν θέλεις παχύρευστη σοκολάτα θα πρέπει είτε να βάλεις κρέμα γάλακτος είτε να λιώσεις μέσα κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλατος, κάτι δηλαδή που να δώσει όγκο. Δηλαδή με απλά λόγια να κάνεις μια χειροποίητη συνταγή με δικά σου υλικά (που θα είναι και πιο υγιεινά). Κάτι σαν και αυτό για παράδειγμα όπου μπορείς να πειραματιστείς με ότι υλικά σου αρέσουν (από σοκολάτα 70% μέχρι και crunch, lacta ή ότι σου αρέσει): https://www.argiro.gr/recipe/zesti-sokolata/ Δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμη σκόνη του εμπορίου που να βγαίνει ρευστή. αλλά ακόμη και αν υπάρχει πιθανόν να έχει μέσα γάλα σκόνη-διογκωτικά κλπ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από The_Judas
Haldol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 36 minutes ago, villasg said: οκ ναι μωρε 5€ η συκσευασια ( μικρη θα παρεις να δεις εαν σου κανει ) +4 τα μεταφορικα αντε γεια ... Πάρε και κάτι άλλο μαζί ώστε να πιάσεις τα 20€ που θέλει το Skroutz για δωρεάν μεταφορικά. Τι άλλο να σου πούμε; Δε θες το ένα, δε θες το άλλο. Ή μετακόμισε σε μεγάλη πόλη.
villasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Haldol είπε α 20€ που θέλει το Skroutz για δωρεάν μεταφορικά ουτε τα δωρεαν μας τα δινει εδω γιατι ειμαστε λεει δυσπροσιτη περιοχη
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Κάποιος που θέλει να αποφύγει την ζάχαρη, υπάρχουν σκόνες ή ροφήματα σοκολάτας / κακάο χωρίς ζάχαρη;
Menelaos83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Κάποιος που θέλει να αποφύγει την ζάχαρη, υπάρχουν σκόνες ή ροφήματα σοκολάτας / κακάο χωρίς ζάχαρη; H Marchoc που αναφερθηκε παραπανω και ειναι οντως ωραια βγαζει και καποιες χωρις ζαχαρη.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε H Marchoc που αναφερθηκε παραπανω και ειναι οντως ωραια βγαζει και καποιες χωρις ζαχαρη. Δεν έχω εντοπίσει αυτή τη μάρκα στα σούπερ μάρκετ που γυρνάω (Γαλαξίας, Σκλαβενίτης) αλλά δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα. Όταν ξαναπάω για ψώνια θα το τσεκάρω αν την έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα