The_Judas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Η επαρχία δεν θυμάμαι να είχε ποτέ καλά νοσοκομεία ή κλινικές.
arsenal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά, πλήρωσα 5000€ για να γινει το χειρουργείο ιδιωτικά και κάπως έτσι έκλεισε αυτό το οικογενειακό δράμα με τη μητέρα μου το τελευταίο μήνα να μην μπορεί να κοιμηθεί από τους πόνους τα βράδια να μη τα πιάνει κανένα μα κανένα παυσίπονο ακόμα και αυτά με τη κόκκινη γραμμή. Τι δράμα και εξαθλίωση είναι αυτή στα δημόσια νοσοκομεία, από όλες τις απόψεις, διοίκηση και ιατροι. Ορθοπεδικος στο ΓΝ Χανίων που την είδε τον Ιούλιο της είπε ότι αυτός ο πόνος είναι από τη μέση της που είχε κάνει σπονδυλοδεσια και της έδωσε έλαιο καναβης (ενώ είχε δει ακτινογραφία στο ισχιο). Πέρασε ένας μήνας για να κλείσουμε ραντεβού με νευροχειρουργο στο ΠΑΓΝΗ που το ραντεβού αυτό ήθελα αναμονή 3 εβδομάδες. Ο νευροχειρουργος (εξαιρετικος) της είπε είναι ξεκάθαρα ισχιο θέλει οπωσδήποτε χειρουργείο. Ξαναγυρνάμε Χανιά νέο ραντεβού με άλλον ορθοπαιδικο του νοσοκομείου, τη βλέπει μια φορά και μας λέει πολύ δύσκολο χειρουργείο (ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) φεύγουμε για να επιστρέψει μετά από 2 εβδομάδες εξωτερικό ιατρειο στον ίδιο, για να της δώσει κορτιζονη, φυσικά δεν έπιασε πορε κανονίζουμε τρίτο ραντεβού για να μας πει ότι είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ οι κίνδυνοι ακόμα και να ξαναπερπατησει, εν τέλη όμως της κλείνει ραντεβού για χειρουργείο (της εδωσε αριθμο απο τελη Οκτωβριου μεχρι σημερα καμια επικοινωνια ). Ο χρόνος περνάει η ίδια χειροτερεύει κάθε μέρα μέχρι που το παίρνω απόφαση ότι δε θα βγάλουμε ποτέ άκρη. Έτσι την αναλαμβάνει στα Χανιά ο κος Κωνσταντουλακης ίσως από τους καλύτερους στην Ελλάδα σε θέμα ισχιων δε το φοβήθηκε καθόλου το χειρουργείο και ήδη 15 ημέρες τώρα βρίσκεται στο σπίτι της και όλα καλά χωρίς πόνους. Ένα πράγμα δε ξέρω σε κάθε πόλη πως είναι τα νοσοκομεία αν όμως κάποιος είναι Χανιά και διαβάζει αυτό το ποστ. Ιδιωτική ασφάλιση χθες. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από arsenal 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις