versuskostas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σας..εδώ και λίγο καιρό η τηλεόραση εμφανίζει μια λευκή λωρίδα στα αριστερά μια μαύρη κυρτή στα δεξιά και μια μαύρη βούλα στο κέντρο.. δεν είναι πάντα ορατά αλλά σε συγκεκριμένα φόντα και κυρίως γκρι μπλε σκούρο η κάποια ενδιάμεσα χρώματα..μίλησα με εταιρεία αλλά μου είπαν είναι φυσιολογικά..την έχω 2 χρόνια σχεδόν.. τι μου προτείνετε..ευχαριστώ
bill2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα και καλό μήνα Λογικά είναι οι led bars Πές μας το μοντέλο για να δούμε τι ανταλλακτικό φοράει
versuskostas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Samsung Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD LED UE43AU9072 HDR (2021)
versuskostas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μήπως με επαναφορά των ρυθμίσεων επανέλθει η εικόνα;λέω θεωρητικά..
bill2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα Στείλε μια φώτο που να φαίνεται ολόκληρη η συσκευή με τη βλάβη εμφανής Μάλλον όπως το αναφέρεις είνια θέμα backlight leakage οτι σε σκοτεινα φωτα ειναι ανομοιόμορφος ο φωτισμός
versuskostas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Το παράξενο είναι πως από κοντά δε φαίνεται το leakage αυτό. Σε απόσταση 2μετρων το διαπιστώνω.με φωτογραφία θα προσπαθήσω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα