panagiotisky Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Τις τελευταίες μέρες ο αποκωδικοποιητής της cosmote TV μου κάνει "νερά" χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ρολόι του αποκωδικοποιητή χάνει την ώρα. Τώρα δείχνει μια ώρα πίσω. Προχθές ήταν 15:00 και έδειχνε 23:30.... Κάτι τέτοια κάνει. Έχει προσέξει κάποιος κάτι τέτοιο?
fmarkos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, panagiotisky είπε Τις τελευταίες μέρες ο αποκωδικοποιητής της cosmote TV μου κάνει "νερά" χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ρολόι του αποκωδικοποιητή χάνει την ώρα. Τώρα δείχνει μια ώρα πίσω. Προχθές ήταν 15:00 και έδειχνε 23:30.... Κάτι τέτοια κάνει. Έχει προσέξει κάποιος κάτι τέτοιο? Πάρε τεχνική υποστήριξη cosmote να στον αλλάξουν
Menelaos83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, panagiotisky είπε Τις τελευταίες μέρες ο αποκωδικοποιητής της cosmote TV μου κάνει "νερά" χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ρολόι του αποκωδικοποιητή χάνει την ώρα. Τώρα δείχνει μια ώρα πίσω. Προχθές ήταν 15:00 και έδειχνε 23:30.... Κάτι τέτοια κάνει. Έχει προσέξει κάποιος κάτι τέτοιο? Ναι τελευταια το κανει οντως , το εχω παρατηρησει και στον δικο μου και σε συγγενικου προσωπου.Απλα τον κλεινω απο τον διακοπτη απο πισω και τον ξανανοιγω και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα