Προς το περιεχόμενο

Black Friday 2023 FAILS -or- The funny side of BF 2023 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, BrokenExe said:

Δοκίμασε να το πάρεις και γραπτώς αυτό το όχι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. 

Μα δεν είναι απλώς προσφορές η black Friday, υποτίθεται πως οι τιμές είναι κάτω του κόστους. Αυτό που λέει και ο φίλος παραπάνω, κάτι γελοιότητες τύπου "Black Friday τρέξτε να προλάβετε εκπτώσεις έως 20%" είναι απλά μια Πέμπτη. 

Μαζι σου , το 20% ειναι για κατουριμα οταν απο 100 μου το πας 80 , για αυτο οπως γραφω , το ψευτοκερδος" του αγοραστη βρισκεται στα ακριβα προιοντα . Αλλα ακομα και ετσι , αξιζει να δεις ποσο υπερκερδος προσφερουν .... που ακομα και με γεναια εκπτωση σε ορισμενα , το καταστημα εξακολουθει να εχει κερδος . 

Μακαρι καθε BF να εκαναν αδειασμα αποθηκων απο 2-3 χρονια υλικο και να το εδιναν -60/70/80 κατω , αλλα δεν προκειται να γινει ποτε 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Άσχετο με το θέμα, αλλά στην περυσινή BF αγόρασα κανονικά φωτογραφική μηχανή €2.000 με μετρητά σε κατάστημα Public (Ηράκλειο). Πώς έγινε αυτό και μου το επέτρεψαν;

Αυτό που λένε για τα 500 + ΦΠΑ ότι πρέπει να πληρωθεί ηλεκτρονικά ισχύει μόνο για τιμολόγια. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί ηλεκτρονικά και βρεθεί δεν μετράει στα έξοδα της εταιρίας και πέφτει το αντίστοιχο πρόστιμο. 

Ο ιδιώτης δεν έχει κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikopoup είπε

Αυτό που λένε για τα 500 + ΦΠΑ ότι πρέπει να πληρωθεί ηλεκτρονικά ισχύει μόνο για τιμολόγια. Σε περίπτωση που δεν πληρωθεί ηλεκτρονικά και βρεθεί δεν μετράει στα έξοδα της εταιρίας και πέφτει το αντίστοιχο πρόστιμο. 

Ο ιδιώτης δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Εγώ περσυ που προσπάθησα να παραλάβω από κατάστημα acs μια κάρτα γραφικών 1350 ευρώ με μετρητά, μου είπαν μόνο με κάρτα για συναλλαγές από 500 ευρώ και πάνω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...