safridia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τωρα που μας περασε η λαιλαπα που λεγεται black friday (και εαν συμφωνει η διοικηση) μπορουμε να γραψουμε τις "Καλυτερες" προσφορες που πετυχαμε και οι οποιες δεν θα μας ξοδεψουν καθολου γιατι το προιον δεν υπαρχει, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, σαν το Μετρο της Θεσσαλονικης ενα πραγμα. Ξεκιναω εγω, πηρα παιχνιδαρα Diablo IV με μονο 1,9€ παιδια. Τι παιχτουρα που ειμαι και το προλαβα; Μερες τους εβλεπα να εχουν μια δυσκολια να το προχωρησουν παρακατω... σημερα με πηραν να μου πουν οτι δεν βρισκουν τιποτα και η ευγενικη κυρια μου ζητησε και συγνωμη ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ ΥΓ Κωτσος αν και νομιζω οτι κανει μπαμ η ποιοτης Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από safridia 14 1
vasilis_ts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλύτερη προσφορά δεν έχω δεί. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από vasilis_ts 5
sleepychris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, safridia said: Τωρα που μας περασε η λαιλαπα που λεγεται black friday (και εαν συμφωνει η διοικηση) μπορουμε να γραψουμε τις "Καλυτερες" προσφορες που πετυχαμε και οι οποιες δεν θα μας ξοδεψουν καθολου γιατι το προιον δεν υπαρχει, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, σαν το Μετρο της Θεσσαλονικης ενα πραγμα. Ξεκιναω εγω, πηρα παιχνιδαρα Diablo IV με μονο 1,9€ παιδια. Τι παιχτουρα που ειμαι και το προλαβα; Μερες τους εβλεπα να εχουν μια δυσκολια να το προχωρησουν παρακατω... σημερα με πηραν να μου πουν οτι δεν βρισκουν τιποτα και η ευγενικη κυρια μου ζητησε και συγνωμη ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ ΥΓ Κωτσος αν και νομιζω οτι κανει μπαμ η ποιοτης καλα εδω κατα 99% ειχανε κανει λαθος. αποκλειεται να δινανε το οποιοδηποτε παιχνιδι σε τετοια τιμη. 2
Witcher1st Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια προσφορα απο το Myprotein της Κυπρου που στην αρχη νομιζα οτι ηταν λαθος, αλλα παρατηρω οτι εξακολουθει να ισχυει εδωκαι ημερες. Σημερα ακομα καλυτερα απο 45% πηγε 50%. Μισο κιλο πρωτεινη με ουτε 5 ευρω! Οποιος θελει φτιαχνει αποθεμα! Οποιος προλαβει δλδ, γιατι απ'οτι βλεπω σε αυτη τη τιμη υπαρχουν μονο σοκολατα και καρυδα σε γευσεις! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από Witcher1st
bymas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 πινεται η σογιας η ειναι σαν την κανναβης που δεν πλησιαζει στο στομα
Δημοφιλής ανάρτηση Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Αν το thread καλυπτει όλα τα Fails της φετινής BF για εμένα το μεγαλύτερο ήταν οι Μη Προσφορές. Θεωρώ τη φετινή μία από τις χειρότερες σε επίπεδο πραγματικών προσφορών. Δεν νομιζω ότι ήταν η ιδεά μου ή επειδή φέτος δεν είχα καθόλου καταναλωτική μανία να αγοράσω πράγματα που μπορεί να μην χρειαζόμουν πραγματικά αλλα δεν εντοπισα πραγματικες ουσιαστικές προσφορές. Μια καρεκλα που ηθελα να αγορασω για τον υπολογιστη στο σπιτι ειτε γραφειου ειτε gaming δεν βρηκα καποια σοβαρη προσφορα. 2-3 που εχω σταμπαρισμενες και παρακολουθω απο το καλοκαιρι, ειναι ακριβοτερες κατα πολυ απο οτι ηταν λχ το Σεπτεμβρη. Ομοιως ssd που ηθελα να αγορασω (κλασσικος οχι μ2 ή κατι αλλο) και εχω παρκαρισμενους στο σκρουτζ να ελεγχω τις τιμες, οι τιμες ανεβηκαν και παρκαραν απο τα μεσα Οκτωβρη και δεν επεσαν. Κινητα που αλλες εποχες υπηρχε πλειαδα προσφορων και δη iphone που επαιξε μια πολυ καλη προσφορα αν θυμαμαι καλα το Σεπτεμβρη απο Γερμανο για το 13αρι, το 13αρι το ιδιο κινητο σημερα 3 μηνες μετα ειναι ακριβοτερο απο τοτε ενω ειναι +3 μηνες παλαιοτερο και εχει τρεξει και το 15αρι. Nike ομοιως στο app παρατηρω ανεβασμενες τιμες αρχικες ή/και με δηθεν εκπτωση οταν αγοραζα αντιστοιχα ή ιδια προιοντα περσι, προπερσι και αντιπροπερσι σε χαμηλοτερη τιμη, πριν κανει γινει εφαρμογη του εξτρα -25% ή -30%. Λχ αμανικο που ειχα παρει περσι στα 40 ευρω με την εκπτωση, φετος με την εκπτωση το ιδιο ρουχο απλα σε αλλη αποχρωση εβγαινε 50 κατι. 30 1
@topos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως είδα διάφορες προσφορες που αξιζανε σε laptop, οθόνες,κάποια kit ram 64gb ddr5 και η 3060 του πλαισίου στα 220. Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες προσφορές σε hardware που οκ δεν σε κάνανε να "τρέξεις" να προλάβεις αλλά εάν θα τα αγόραζες ούτως η άλλως δεν είναι κακό και το 10-20%. Οι cpu με am5 πέσανε αισθητά καθώς επίσης, διαφορά τροφοδοτικό και κάποιοι nvme. Σε καφέ είχαμε καλές προσφορές και αξιοσημείωτες προσφορές για εξοπλισμό από kawacom+samba (ιδιαίτερα ο μύλος eureka mignon). Τέλος καλές προσφορές παιχτηκανε σε εξοπλισμό mirrorless και από Nikon+Canon. Σε ενδυση δεν κοίταξα καθόλου μιας και ξεπαραδιαστηκα στα αποπανω. Υ.γ Τελικά και οι "ξεμπαρκες" προσφορές του Κώτσου με το 2+1 (περίμενα πως θα τις ξαναβγάλει bf) στις 31/10+2/11 ήταν από τις καλές. 3
JPaxilleas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, vasilis_ts είπε Καλύτερη προσφορά δεν έχω δεί. Αυτό έγραψε πράγματι....
x_revenge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ειχα δει μια συρταριερα που μου αρεσε στο praktiker που την ειχαν 100 ευρω κανονικη τιμη, ειπα ειναι too much αν τη βαλουν καποια στιγμη σε εκπτωση στα 50 θα την παρω, πηγα πριν κατι μερες για αλλα πραγματα και κοιταξα να δω αν την εβαλαν εκπτωση και οντως την ειχαν βαλει...απο 120 στα 100. Ξεφτιλες. 5 1 2
SeNNinhA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατ'αρχας προσφορές Black Friday δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου. Ότι αξιόλογες προσφορές είχαν βγει ήταν την προηγούμενη (1+) βδομάδα από την Black Friday σε ελάχιστα κομμάτια που έως την Δευτέρα δεν υπήρχαν. Νέες προσφορές Black Friday (ή έστω Black Friday week) δεν είδα να παίζουν και όσες λίγες δεν ήταν καν σοβαρές. Απ όσο είδα ήταν γενικό το φαινόμενο και όχι μόνο Ελληνικό. Ή Black Friday ήταν καποτε μια ημέρα αλλά οι εκπτώσεις ήταν εξαιρετικά μεγάλες. Τώρα πια έχει ξεφτυσει και ως έννοια και ως προσφορές. Αντί μια τρομερή ημερα κι όπως προλάβει ειχε γίνει μια βδομάδα και τώρα πια απλά ένα 15ημερο μικρών προσφορών. Στην Ελλάδα απλά ευκαιρία για ξεστοκαρισμα. Αλλά και έξω δεν είδα κάτι διαφορετικό. Αναμένουμε τις χλιαρές υποθέτω Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από SeNNinhA 5
gr234567 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Sebu είπε Κινητα που αλλες εποχες υπηρχε πλειαδα προσφορων και δη iphone που επαιξε μια πολυ καλη προσφορα αν θυμαμαι καλα το Σεπτεμβρη απο Γερμανο για το 13αρι, το 13αρι το ιδιο κινητο σημερα 3 μηνες μετα ειναι ακριβοτερο απο τοτε ενω ειναι +3 μηνες παλαιοτερο και εχει τρεξει και το 15αρι. Μπες σε vodafone, εχει καλες προσφορές σε 14αρια προ και μαξ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από gr234567
ALEXANDER000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 παραγγειλα από Κωτσόβολο ένα Hp Omen 16 το οποίο πράγματι ήταν σε καλή τιμή (αν όντως υπήρχε) και ενώ η συναλλαγή ολοκληρώθηκε, τα χρήματα δεσμεύτηκαν από το εν λόγω κατάστημα δεν μου ήρθε ποτέ mail επιβεβαίωσης κάτι που με έκανε να ψάχνομαι … αποτέλεσμα ;;;; Αφού μετά από ωρες μίλησα με κάποιον και με έκαναν μπαλάκι μεταξύ τμημάτων Πωλήσεων, Παραγγελιών και Cusromer το αποτέλεσμα ήταν να μου πουν ότι η παραγγελια δεν ολοκληρώθηκε σε αυτούς, το προιον εξαντλήθηκε και καλύτερα να επικοινωνήσω με την τράπεζα μου για να προχωρήσω σε ακύρωση/αμφισβητηση της συναλλαγής για την δίκη μου ασφαλείας όπως μου είπαν!!! Με λίγα λόγια πήραν τα χρήματα τα οποία λογικά κάποια στιγμή θα μου επιστραφούν χωρίς να υπάρχει προιον … 2 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Για να μεινουμε ontopic και στον τιτλο, θα πω (οπως ηδη εχω γραψει και σε αλλο θεμα πριν λιγες ημερες), οτι: Φετος η κυρια Μαυρη Παρασκευη δεν ηρθε καθοτι ηταν ασθενης! (ελαχιστες καλες και αξιες λογου τιμες που ειχαμε πχ 7-8 ημερες πριν την BF ή τις τελευταιες ημερες, ειναι κατι που υπαρχει παντα εκτος περιοδου BF, παντα σκανε καποιες καλες προσφορες ανεξαρτητως ημερομηνιας, μην τα μπερδευουν μερικοι) 6
paylidis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τους άλλους με τα εισητηρια 10€ τους πηρατε πρεφα; εχω 2 φιλους χασομέρηδες εφαγαν πανω απο 6 ωρες ο καθενας* ψαχνοντας και δε βρηκαν ουτε ενα... εγω ασχοληθηκα 20-25' ομοιως δε βρηκα τιποτα... αντε να τους αγγιξεις ομως... *απο τη πρωτη στιγμη μαλιστ απου ανακοινωθηκε Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από paylidis
txcellas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Εγω τσιμπησα s23+ απο κωτσο σε τιμη σκρουτζ και με αποφορολογηση. Για μενα ηταν καλη προσφορα μιας και παλη ανεβασε την τιμη σε προ bf εποχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις